5 Στιλιστικά ατοπήματα που συχνά κάνουν οι άντρες!

by tzinav
παντελόνια καφέ παπούτσια στιλιστικά ατοπήματα

Μπορεί να αγαπάς τη μόδα και τα ρούχα αλλά το να κάνεις πάντα άψογες εμφανίσεις δεν είναι καθόλου εύκολο. Κι αυτό γιατί υπάρχουν μερικά στιλιστικά ατοπήματα, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή αλλά ρίχνουν το τελικό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται μια μικρή προσοχή στις λεπτομέρειες.

Με άλλα λόγια, αν θέλεις να δείχνεις κομψός και στιλάτος τότε πρέπει να αποφύγεις μερικά κοινά λάθη, στα οποία είναι πολύ εύκολο να υποπέσεις. Ανακάλυψε λοιπόν 5 στιλιστικά ατοπήματα που συχνά κάνουν οι άντρες κι εσύ πρέπει να αποφύγεις!

5 Συχνά ανδρικά λάθη στο style!

 

1. Φοράς πολύ μακριά παντελόνια

παντελόνια καφέ παπούτσια στιλιστικά ατοπήματα

Το μήκος των παντελονιών σου έχει μεγάλη σημασία προκειμένου να δείχνεις στιλάτος. Κι ένα πράγμα που πολλοί άντρες αγνοούν είναι ότι τα πολύ μακριά παντελόνια σε κάνουν να δείχνεις πιο κοντός αλλά και πιο ατημέλητος. Αν λοιπόν το παντελόνι σου σουρώνει κάτω στον αστράγαλο τότε πρέπει να το κοντύνεις. Μάλιστα, μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι σου που φτάνει ακριβώς στον αστράγαλο με μια στιλάτη κάλτσα για να κάνεις μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει!

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για εμφανίσεις που αρέσουν στις γυναίκες!

2. Τα σακάκια σου έχουν μακριά μανίκια

σακάκι τζιν παντελόνι πουκάμισο

Τα μανίκια από το σακάκι σου πρέπει να φτάνουν περίπου στον καρπό (ή ελάχιστα επάνω από αυτόν), αφήνοντας από κάτω λίγα εκατοστά από το πουκάμισο σου εμφανή. Με το να διαλέγεις λοιπόν σακάκια που έχουν πολύ μακριά μανίκια κάνεις ένα από τα συχνότερα στιλιστικά ατοπήματα! Κι επειδή το να βρεις ένα σακάκι ακριβώς στις διαστάσεις σου είναι πολύ δύσκολο, φρόντισε να κοντύνεις εσύ τα μανίκια του δικού σου αν είναι πολύ μακριά.

Δες επίσης: 5 Στιλιστικές ιδέες για να δείχνεις πιο μυώδης!

3. Διαλέγεις φαρδιά πουκάμισα- Στιλιστικά ατοπήματα

γαλάζιο πουκάμισο στιλιστικά ατοπήματα

Όταν επιλέγει ένα πουκάμισο που θα φοράς για καλό τότε πρέπει να αναζητάς την καλύτερη εφαρμογή. Ένα φαρδύ πουκάμισο θα σε παχαίνει και θα σε κάνει να μοιάζεις πρόχειρος για την περίσταση. Φρόντισε λοιπόν ο ώμος του πουκάμισου να φτάνει ακριβώς μέχρι τον ώμο σου και να μην φουσκώνει στον κορμό, τονίζοντας έτσι την κοιλιά σου.

Δες επίσης: 8 Συνήθειες που έχει ένας περιποιημένος άντρας!

4. Φαίνεται το φανελάκι κάτω από τα πουκάμισα

φανέλα πουκάμισο

Αν φοράς φανελάκι κάτω από τα πουκάμισα σου τότε πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν φαίνεται! Η φανέλα είναι περίπου σαν το εσώρουχο σου: δεν πρέπει να φαίνεται! Αν θέλεις να αφήσεις μερικά κουμπιά ανοιχτά από το πουκάμισο σου αλλά πρέπει οπωσδήποτε να φορέσεις φανελάκι τότε διάλεξε ένα φανελάκι με V.

Δες επίσης: 4 Πράγματα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου!

5. Η γραβάτα σου έχει λάθος μάκρος- Στιλιστικά ατοπήματα

κοστούμι γραβάτα

Το μήκος της γραβάτας σου δε μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Συγκεκριμένα, πρέπει να φτάνει περίπου στη μέση της ζώνης σου. Αν δένεις τη γραβάτα σου είτε πιο ψηλά είτε πιο χαμηλά τότε κάνεις ένα από τα πιο κοινά στιλιστικά λάθη. Προσάρμοσε λοιπόν το δέσιμο της γραβάτας αν θέλεις να έχεις μια σωστή εμφάνιση χωρίς λάθη.

Related Posts