άνδρας καλοντυμένος

7 Συμβουλές για να αποκτήσεις ποιοτικά ρούχα σε καλή τιμή

by Kostas S.

Στην εποχή που ζούμε είναι δύσκολο να βρεις ποιοτικά ρούχα σε μία τιμή που να έχεις τη δυνατότητα να τα αγοράσεις. Όμως τα ρούχα σου μπορούν αλλάξουν την εξωτερική σου εμφάνιση σε μεγάλο βαθμό και παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πως σε αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι γύρω σου. Είναι σημαντικό λοιπόν να βρεις τρόπους να εξοικονομήσεις χρήματα και να αποκτήσεις ποιοτικά ρούχα. Πάμε λοιπόν να δούμε 7 Συμβουλές για να αποκτήσεις ποιοτικά ρούχα σε καλή τιμή.

7 Tips για αγορά καλών ρούχων πιο οικονομικά

 

1. Αγόρασε μόνο ρούχα του στυλ σου

άνδρες ρούχα στυλ

Η αγορά καλών ρούχων μπορεί να είναι μια ακριβή συνήθεια. Εάν δεν είσαι σίγουρος για το στυλ σου, είναι καλύτερο να αγοράσεις μερικά κομμάτια και να τα δοκιμάσεις πριν αγοράσεις περισσότερα. Θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τη σπατάλη χρημάτων σε ρούχα που δεν ταιριάζουν με το τρόπο ζωής ή την προσωπικότητα σου.

Δες επίσης: 5 Κανόνες ντυσίματος που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες

2. Να κοιτάς τις εκπτώσεις

εκπτώσεις ρούχα

Οι εκπτώσεις και οι προσφορές βρίσκονται παντού, αλλά δεν είναι πάντοτε εύκολο να βρεθούν. Αναζήτησε εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα και στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram). Μπορείς να επωφεληθείς από προσφορές για δωρεάν αποστολή εάν αγοράζεις ένα ρούχο από το Internet.

Δες επίσης: 5 Tips για να φαίνεσαι ακριβά ντυμένος

3. Όρισε ένα ποσό και μην ξεφύγεις από αυτό

άνδρας μετράει λεφτά

Το να ορίσεις ένα ποσό είναι το πρώτο βήμα για να βεβαιωθείς ότι δε θα ξοδέψεις πολλά λεφτά σε ρούχα. Θα σε βοηθήσει να παραμείνεις υπεύθυνος στις αγορές σου και να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα.  Μερικές φορές θέλουμε απλώς κάτι νέο, οπότε πείθουμε τον εαυτό μας ότι το χρειαζόμαστε. Μην αγοράσεις όμως κάτι που δε χρειάζεσαι ακόμα και αν είναι φθηνότερο από το συνηθισμένο.

Δες επίσης: Πως μπορείς εύκολα και γρήγορα να βελτιώσεις την εμφάνιση σου

4. Επέλεξε καλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή

ρούχα ανδρικά

Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτό. Υπάρχουν πολλά φθηνά ρούχα εκεί έξω που φαίνονται καλά, αλλά χαλάνε σε ελάχιστο χρόνο. Εάν δεν είσαι προσεκτικός θα ξοδέψεις χρήματα σε ρούχα που δε διαρκούν όσο θα έπρεπε.

Δες επίσης: Οι Καλύτεροι χρωματικοί συνδυασμοί γραβάτας με πουκάμισα!

5. Να κοιτάς στα σωστά μέρη

ρούχα ανδρικά μαγαζί

Θα εκπλαγείς με το πόσες φορές μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα απλά περιμένοντας για κάποιο χρονικό διάστημα. Πολλά διαδικτυακά μαγαζιά θα προσφέρουν εκπτώσεις στα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων του έτους, όπως Black Friday. Εάν έχεις την υπομονή να βγουν αυτές οι προσφορές, τότε είναι που πρέπει να αγοράσεις τα ρούχα σου.

Δες επίσης: 7 Συμβουλές για να είσαι πάντα κομψός και γοητευτικός!

6. Φρόντισε τα ρούχα σου

άνδρας πλύσιμο

Να πλένεις τα ρούχα σου μόνο όταν είναι απαραίτητο. Εάν η ετικέτα λέει “μόνο στεγνό καθάρισμα”, πάρε σοβαρά την οδηγία και ακολούθησε τη. Επίσης, μπορείς να πλένεις τα ρούχα σου με κρύο νερό και να χρησιμοποιείς ένα ήπιο σαπούνι. Η υπερβολική θερμότητα συνήθως βλάπτει το ύφασμα με την πάροδο του χρόνου.

Δες επίσης: 5 Απαραίτητα χειμωνιάτικα ρούχα για κάθε άνδρα

7. Μη συμβιβάζεσαι

πουκάμισα ανδρικά

Δεν πρέπει ποτέ να συμβιβάζεσαι με την ποιότητα των ρούχων που αγοράζεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να ξοδέψεις λίγα επιπλέον χρήματα. Να επιλέγεις πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα γιατί θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο και θα φαίνεται καλύτερα. Αν σου αρέσει κάτι και το βρίσκεις φθηνό, αλλά δεν είναι στο μέγεθος σου και δε σου ταιριάζει καλά, τότε μην το αγοράσεις ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η έκπτωση.

Related Posts