κουρείο κούρεμα

Πως μπορείς εύκολα και γρήγορα να βελτιώσεις την εμφάνιση σου

by Kostas S.

Η εξωτερική μας εμφάνιση καλώς ή κακώς είναι σχεδόν πάντα το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι που δεν μας γνωρίζουν. Και ζώντας σε ένα κόσμο που έχει εμμονή με την εξωτερική εμφάνιση, η αναβάθμισή της θα βελτιώσει κομμάτια της ζωής σου σε μεγάλο βαθμό και ειδικότερα στην ερωτική σου ζωή.

Δυστυχώς πολλοί είναι οι άνδρες που δεν έχουν καλή άποψη για την εμφάνιση τους. Αυτό οφείλεται κυρίως στα social media που προβάλουν μόνο εικόνες πολύ όμορφων ανδρών. Αλλά ακόμα και αν αυτοχαρακτηρίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση ως κακή (που πιθανόν δεν ισχύει) μπορείς να γίνεις ένας πολύ ελκυστικός άνδρας. Πάμε να δούμε πώς μπορείς να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση με 6 απλούς τρόπους.

Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε άνδρας για να φαίνεται πιο ελκυστικός.

 

1. Αναβάθμισε το στυλ σου

ρούχα άνδρας στυλ

 

Το να φοράς ρούχα με στυλ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φανείς πιο όμορφος στους γύρω σου. Πρόσεξε όμως, να κάθονται καλά πάνω σου και να είναι το σωστό σου νούμερο. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ακριβά ρούχα, απλά να είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό ύφασμα.

Δες επίσης: 5 Tips για να δείχνουν πιο κομψά τα ρούχα σου

2. Μαλλιά και γένια

κουρείο κούρεμα

Το κούρεμα είναι βασικό κομμάτι της εμφάνισης και αν δεν ταιριάζει στο πρόσωπο σου καταστρέφεις τελείως την εικόνα σου. Διάλεξε ένα κούρεμα που σου ταιριάζει και να πηγαίνεις στο μπαρμπέρη σου τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Επίσης να φροντίζεις τις τρίχες του προσώπου σου μία φορά την εβδομάδα για να δείχνεις πάντα κομψός.

Δες επίσης: Ανδρικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου

3. Γυμναστική

γυμναστήριο άντρες

Η γυμναστική αν και απαιτεί μία μορφή αυτοπειθαρχίας είναι μία συνήθεια που θα εκτοξεύσει την εξωτερική σου εμφάνιση πολύ περισσότερο από τα ρούχα που φοράς. Δεν χρειάζεται να χτυπιέσαι στο γυμναστήριο για δεκάδες ώρες, 3-4 ώρες τη βδομάδα αρκούν για να έχεις ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.

Δες επίσης: 7 Λόγοι για να ξεκινήσεις γυμναστική!

4. Διατροφή

διατροφική αξία φαγητό

Η διατροφή είναι ένα κομμάτι που απασχολεί τον περισσότερο κόσμο. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές δίαιτες, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποφεύγεις τη ζάχαρη και να αυξήσεις τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που τρως.

Δες επίσης:5 Tips για τη σωστή διατροφή χωρίς να στερείσαι!

5. Κολόνια

κολόνια άνδρας άρωμα φοράω

Η μυρωδιά σου είναι το βασικό χαρακτηριστικό της συνολικής σου εικόνας. Αγόρασε μία κολόνια που σου αρέσει και να τη φοράς σε κάθε σου έξοδο. Πρόσεχε όμως να μην είναι χαμηλής ποιότητας και να βάζεις μόνο μία με δύο δόσεις για να μην έχεις πολύ έντονη μυρωδιά.

Δες επίσης: Οδηγός για να διαλέξεις το καλύτερο άρωμα για σένα 

6. Να πλένεις το πρόσωπό σου με το σωστό τρόπο

άνδρας πλένομαι πρόσωπο σαπούνι

Οι περισσότεροι άνδρες πλένουν το πρόσωπό τους με το σαπούνι που πλένουν το σώμα τους, αλλά αυτό είναι μεγάλο λάθος. Επίσης δεν χρησιμοποιούν ενυδατική και σαν αποτέλεσμα να έχουν πολύ ξηρό δέρμα με άσχημη εμφάνιση. Καλό θα είναι λοιπόν να αγοράσεις ένα ειδικό σαπούνι από το φαρμακείο και μία απλή ενυδατική προσώπου. Μην ξεχνάς το αντηλιακό τις καλοκαιρινές περιόδους!

7. Να μάθεις τη σωστή στάση του σώματος

χρησιμοποιώ γλώσσα σώματος

Δες επίσης: 16 συμβουλές για τη στάση του σώματος, που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση!

Έρευνες έχουν δείξει ότι αν περπατάς με ίσια τη πλάτη, κοιτώντας ευθεία μπροστά, οι άνθρωποι θα σε βλέπουν πιο ελκυστικό. Αυτό οφείλεται στο ότι αυτός ο τρόπος περπατήματος δείχνει έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση ως γνωστόν είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό. Μπορείς να διαβάσεις βιβλία στον τομέα του body language για να μάθεις πως να δείχνεις αυτοπεποίθηση χωρίς να λες κουβέντα, δείχνοντας το, απλά με το σώμα σου.

Related Posts