5 Συνήθειες ενός πραγματικά κομψού άνδρα!

by theman
συνήθειες ενός κομψού άνδρα

Ένας πραγματικά κομψός άνδρας έχει και ορισμένες πολύ συγκεκριμένες συνήθειες. Δεν χαρακτηρίζεσαι μόνο ως «κομψός» άνδρας λόγω του ωραίου στιλ του. Πράγματι,  όσο επιφανειακό και να ακούγεται η εικόνα σου έχει μεγάλη σημασία. Κάθε πρώτη εντύπωση σχηματίζεται με αυτήν ως δεδομένο, οπότε οφείλεις να τη προσέχεις λίγο παραπάνω.

Ωστόσο, για να αποκαλείσαι πραγματικά κομψός μαζί με την εικόνα σου οφείλεις να καλλιεργήσεις και τον χαρακτήρα σου. Για να σε βοηθήσω στο εγχείρημα αυτό, συγκέντρωσα 5 συνήθειες ενός πραγματικά κομψού άνδρα για να παραδειγματιστείς!

Ποιες είναι οι συνήθειες ενός πραγματικά κομψού άνδρα!

 

1. Ασχολείται με την εικόνα του   άντρας γυαλιά ηλίου

Όπως προαναφέρθηκε, η εικόνα σου είναι πολύ σημαντική και ένας κομψός άνδρας το γνωρίζει. Οπότε, ασχολείται με αυτή και επενδύει σε αυτή. Μαθαίνει για τη μόδα, εξελίσσεται, επενδύει σε υφάσματα ποιοτικά και κλασικές γραμμές στα ρούχα, προσέχει την εφαρμογή τους κ.α. Δεν είναι θέμα ναρκισσισμού. Τα κάνει όλα αυτά επειδή επιθυμεί να δείχνει προσεγμένος.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που πρέπει να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου!

2. Φροντίζει πάντα για τις λεπτομέρειες

συνήθειες ενός κομψού άνδρα

Φυσικά, επίσης γνωρίζει ότι όλα κρίνονται από τις λεπτομέρειες! Γι’αυτό τον λόγο θα μεριμνήσει να είναι πάντα στην πένα από τη κορφή ως τα νύχια. Δεν θα δεις ασιδέρωτο πουκάμισο στη ντουλάπα του, σκονισμένα παπούτσια στη παπουτσοθήκη του, αλλά ούτε πεταμένα ρούχα στο καναπέ του. Ακόμη, πάντα θα έχει τουλάχιστον ένα αξεσουάρ που θα αναβαθμίζει το σύνολό του, όπως για παράδειγμα ένα ρολόι χειρός και δεν θα φύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς να βάλει το άρωμά του!

Δες επίσης: 8 Οικονομικές και ποιοτικές επιλογές για κομψό ανδρικό ρολόι!

3. Έχει συγκεκριμένο μόδιστρο και κουρέα

άντρας κουρεύεται

Κάτι άλλο που είναι σχεδόν καθημερινότητα για αυτόν είναι η σχέση με τον κουρέα του ή τον μπαρμπέρη και με τη μοδίστρα ή τον μόδιστρο. Τα μαλλιά του είναι κομμάτι της εικόνας του οπότε καταλαβαίνεις πώς προκύπτει αυτή η σχέση. Όσον αφορά τον μόδιστρο οφείλει να αναπτύξει σχέσεις με έναν, καθώς συχνά πυκνά θα πρέπει να φέρνει τα κομμάτια που αγοράζει στα μέτρα του. Έτσι θα υπάρχει η σωστή εφαρμογή στα ρούχα που θα τον κολακεύει αφάνταστα.

Δες επίσης: 5 Ενδυματολογικά λάθη που κάνει ένας άνδρας στη καθημερινότητά του!

4. Από τις σημαντικότερες συνήθειες το να περιποιείται τον εαυτό του

άντρας ξυρίζει γένια

Από τις πιο σημαντικότερες συνήθειες ενός πραγματικά κομψού άνδρα δεν είναι άλλη από το να περιποιείται τον εαυτό του. Και μάλιστα δεν μιλώ για μία συγκεκριμένη, εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης αλλά μία πολύπλευρη, καθημερινή. Από τα μαλλιά του μέχρι και τα γένια του που πρέπει να τα επιμεληθεί καθημερινώς μέχρι και τη ψυχική αλλά και σωματική υγεία του. Φυσικά, το τελευταίο δύναται να γίνει μόνο μέσω της συστηματικής άσκησης και της γυμναστικής.

Δες επίσης: Γρήγορο πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι για απώλεια λίπους!

5. Έχει αυτοπεποίθηση!

συνήθειες αντρών

Τέλος, δεν θα σου αναφέρω μία συνήθεια αλλά μάλλον ένα γνώρισμα που σίγουρα χαρακτηρίζει ένα κομψό άνδρα. Αν λοιπόν θέλεις να θεωρείσαι ένας πραγματικά κομψός άνδρας πρέπει να είσαι και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Το μυστικό δεν είναι να ξέρεις τι κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις να το κάνεις με στιλ και σιγουριά ότι θα επιτύχει!

Related Posts