υγιεινές συνήθειες για άνδρες

5 Από τις πιο υγιεινές συνήθειες για άνδρες!

by theman

Η υγεία είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Έτσι, κρίνεται τουλάχιστον απαραίτητο ο καθένας μας να έχει κάποιες υγιεινές συνήθειες. Λέγεται ότι για να δημιουργηθεί μία συνήθεια χρειάζονται 21 μέρες. Είναι μικρό το διάστημα, παρ’όλα αυτά οι άνδρες το αντιμετωπίζουν σαν μία μακροχρόνια υποχρέωση.

Αν συγκαταλέγεσαι και εσύ σε αυτή τη κατηγορία, ήρθε η ώρα να αλλάξεις το σκεπτικό σου. Αποχαιρέτησε τη τεμπελιά και αγκάλιασε ένα καινούργιο lifestyle. Εάν είσαι πάλι από αυτούς που είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν μία καλύτερη ζωή, ήρθες στο σωστό μέρος. Παρακάτω σου έχω τις 5 πιο σημαντικές υγιεινές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις!

Ποιες είναι οι υγιεινές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσει ένας άνδρας!

 

1. Μη ξεχνάς την ρουτίνα υγιεινής σου!

υγιεινές συνήθειες για άνδρες

Η πρώτη συνήθεια που πρέπει να αποκτήσεις, δεν είναι άλλη από μία σωστή ρουτίνα υγιεινής. Λόγω της τεστοστερόνης και του ιδρώτας, τείνουν να δημιουργούνται οσμές από το σώμα σου που δεν είναι ελκυστικές. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα αποτελεί ο σωστός καθαρισμός και το καθημερινό μπάνιο. Οφείλεις να κρατάς τον εαυτό σου καθαρό και τακτοποιημένο, ειδικά σε σημεία όπως οι μασχάλες σου και η περιοχή σου. Και όχι, το αποσμητικό δεν είναι η λύση!

Δες επίσης: Πως να φροντίσεις σωστά την περιοχή γύρω από το ‘εργαλείο’ σου!

2. Κάνε την άσκηση συνήθεια!

άντρας που ασκείται

Η άσκηση αποτελεί επίσης συνήθεια υψίστης σημασίας. Δεν σου λέω να δοκιμάσεις πρωταθλητισμό, αλλά ένα δεκαπεντάλεπτο 5 φορές την εβδομάδα οφείλεις να το περνάς στο γυμναστήριο! Με το να ασκείσαι συστηματικά βελτιώνεις ανάστημα, ενέργεια αλλά και τη διάθεσή σου, εκτός των άλλων. Πίστεψέ με ποτέ δεν είναι αργά για να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου!

Δες επίσης: Γυμναστική στο σπίτι: Συμβουλές και Ασκήσεις!

3. Κόψε το κάπνισμα και το πολύ ποτό!

άνδρας βάζει ποτό

Ύστερα από μία κουραστική ημέρα είναι λογικό να θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Ωστόσο, όσο και να σε ελκύει το ποτό και το τσιγάρο, δεν πρέπει να ενδώσεις. Ο εθισμός που προκαλεί το κάπνισμα και το ποτό αποτελεί τη λιγότερο βλαβερή επίπτωση στην υγεία σου! Αντί αυτού, βρες ένα άλλο χόμπι για να αναπληρώσεις το κενό και να νιώθεις ολοκληρωμένος. Κατάκτησε τον αυτοέλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Διάβασε επίσης: 5 Μυστικά για να κόψεις το κάπνισμα σύμφωνα με πρώην καπνιστές!

4. Κάνε το στιλ συνήθεια!

κομψά ντυμένος άνδρας

Το να ντύνεσαι με άποψη και στιλ θα σε βοηθήσει πολύ στη καθημερινότητά σου. Άλλωστε, έχεις συγκεκριμένα 6 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μία πρώτη εντύπωση και πρέπει να κάνεις αυτά τα λεπτά να μετρήσουν. Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς είναι τα ρούχα σου, οπότε γιατί να μην είναι και αυτά προσεγμένα; Μία προσεγμένη εμφάνιση σίγουρα κερδίζει τον άλλον όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις!

Δες επίσης: 4 Τρόποι να φορέσει ένας άνδρας το ζιβάγκο του!

5. Ελάττωσε τη παρακολούθηση μη ρεαλιστικού πορνογραφικού υλικού

άνδρας στον υπολογιστή

Το τελευταίο που σου προτείνω, αποτελεί θέμα που δεν συζητιέται συχνά διότι ακριβώς είναι ταμπού. Η ασύστολη παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού δεν συγκαταλέγεται στις υγιεινές συνήθειες για έναν πολύ απλό λόγο. Οι σκηνές που απεικονίζονται συχνά δεν είναι ρεαλιστικές και αυτό με τη σειρά του σου δημιουργεί μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Για να μην σε απογοητεύει η πραγματική ζωή σε κανέναν τομέα, προσπάθησε να ελαττώσεις τη παρακολούθηση!

Related Posts