ginaika antras krevati

Οι 5 πιο Συχνοί λόγοι που οι γυναίκες Απατούν τον σύντροφό τους!

by theman

Στους περισσότερους από εμάς έχει συμβεί να μας απατήσουν ή να απατήσουμε, ακόμη και αν δεν αποκαλύφθηκε. Ποιοι είναι οι λόγοι που οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους και πώς γίνεται αντιληπτή μία τέτοια κατάσταση;

Οι άνδρες και οι γυναίκες απατούν για διαφορετικούς λόγους. Ενώ οι άντρες το κάνουν απλά για την ικανοποίηση της σεxoυαλικής επαφής, οι γυναίκες ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Ψάχνουν μία συναισθηματική ικανοποίηση, η οποία λείπει από την σχέση τους. Βέβαια αυτό δεν είναι πανάκεια, δεν ισχύει πάντα.

Να οι 5 πιο συχνοί λόγοι που οι γυναίκες απατούν τον σύντροφό τους!

1. “Το κέντρο του σύμπαντος”

Κάποιες γυναίκες θα μπουν σε μία σχέση με την προσδοκία ότι ο άντρας θα ανακαλύψει ενδελεχώς όλα τα κομμάτια του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της. Με την πρώτη απογοήτευση, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι “το κέντρο του σύμπαντός” σου, θα σε αφήσει. Θα σε αφήσει, γιατί αναπόφευκτα δεν θα την ικανοποιήσεις. Και πιθανότατα να μην την ικανοποιήσει ποτέ κανείς.

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για να έχεις μια υγιή σχέση!

2. Έλλειψη επικοινωνίας

Ίσως δεν σου έχει ζητήσει ποτέ αυτό που πραγματικά θέλει γιατί ανησυχεί για το πως θα αντιδράσεις, τι θα σκεφτείς. Ή μπορεί να δυσκολεύεται να σε δει σαν πατέρα των παιδιών της και σαν άντρα με τον οποίο μπορεί να κάνει “βρώμικα” πράγματα. Ο εκάστοτε σύντροφος δεν μπορεί να την ικανοποιήσει και στα δύο κομμάτια, οπότε καταφεύγει σε ένα τρίτο πρόσωπο.

zeygari provlimata

3. Εύθραυστο εγώ

Οι γυναίκες με ευμετάβλητο εγωισμό δεν μπορούν να δεχτούν ότι αρέσουν σε έναν άνθρωπο και να νιώσουν ασφάλεια δίπλα του. Ψάχνουν συνεχώς κάποιον άλλο να τις κάνει να νιώσουν ασφάλεια, να νιώσουν ποθητές. Η ανάγκη για προσοχή από το αντίθετο φύλο φυσικά αποκαλύπτει την χαμηλή τους αυτοπεποίθηση, και το εύθραυστο εγώ τους. Ίσως αυτός είναι ο πιο συχνός λόγος που οι γυναίκες απατούν.

Δες επίσης: 6 Σημάδια ότι δεν σε θέλει, απλά θέλει μόνο την προσοχή σου!

4. Το “καλό παιδί”

Κι αυτή είναι συχνή περίπτωση, αν και συνήθως αποφεύγεται εξαρχής η σύναψη σχέσης με έναν άνδρα αυτής της κατηγορίας. Οι γυναίκες απατούν τα “καλά παιδιά” διότι δεν θέλουν να είναι οι “κακές” της σχέσης και να προχωρήσουν στο βήμα του χωρισμού. Ακόμα, μπορεί να φοβούνται μείνουν μόνες. Για τους παραπάνω λόγους προτιμούν να απατήσουν από το να βγουν από μία σχέση που δεν τις ικανοποιεί.

gunaika apatise

5. “Κατάκτηση του κάστρου”

Μερικές γυναίκες, αμέσως μόλις αποπλανήσουν έναν άντρα, ψάχνουν τον επόμενο. Το ενδιαφέρον τους τελειώνει με την ολοκλήρωση του σκοπού τους, της “κατάκτησης του κάστρου”. Ενθουσιάζονται στην αρχή με την ιδέα, ερωτεύονται την προσπάθεια και το κυνήγι του άντρα, όταν τα καταφέρουν τελικά όμως βαριούνται. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, οπότε ξεκινάει η αναζήτηση του επόμενου “κάστρου”

Δες επίσης: Πως να χωρίσεις τη σχέση σου σαν πραγματικός άντρας!

Ανακάλυψες εν τέλει ότι σε απάτησε. Θα την δεχτείς πίσω;

Καμία σχέση δεν είναι τέλεια. Αυτό που την κάνει όμως να έρχεται κοντά στην τελειότητα, είναι η αμοιβαία προσπάθεια να φτιάξετε τα πράγματα. Για να μπορέσετε να επιδιορθώσετε την σχέση σας, πρέπει να καταλάβετε και οι δύο και να αναλύσετε το γιατί συνέβη. Το να δέχεσαι κάποιον πίσω δεν σε κάνει ανόητο. Χρειάζεται πολλή δύναμη και υπομονή για να ξεπεραστεί μία απιστία.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς ειλικρινά αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν δύνασαι να προσπαθήσεις για αυτήν την γυναίκα η οποία έκανε ένα μεγάλο λάθος. Αν πραγματικά πιστεύεις ότι ήταν ένα στιγμιαίο λάθος, προσπάθησε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μάλλον καλύτερη επιλογή είναι να προχωρήσεις μόνος.

Related Posts