σχέσεις συμβουλές για άνδρες

Τι να αποφύγεις αν θέλεις πίσω την πρώην σου!

by theman

Οι σχέσεις που μπορεί να έχει ένας άντρας κατά τη διάρκεια της ζωής του είναι αρκετές. Κάποιες φορές ο χωρισμός έρχεται από τον άντρα, άλλες από τη γυναίκα και άλλες κι από τους δύο. Η χειρότερη περίπτωση για έναν άντρα είναι να χωρίσει από απόφαση της γυναίκας.

Κάποιες φορές ο λόγος μπορεί να είναι καθαρά ο εγωισμός, αλλά δεν είναι απίθανο να υπάρχουν ακόμα συναισθήματα. Σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα θα κάνεις τα πάντα για να την ξανακερδίσεις. Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να αποφύγεις αν αποφασίσεις να προσπαθήσεις να τη φέρεις πίσω.

 

Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν θέλεις πίσω την πρώην σου!

Μην έρθεις κατευθείαν σε επικοινωνία

σχέσεις συμβουλές για άνδρες

Η επιθυμία σου να την κάνεις να γυρίσει πίσω σε σένα μπορεί να είναι μεγάλη. Θα πρέπει όμως να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις στην αρχή. Το πόσο γρήγορα θα κάνεις κίνηση να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της εξαρτάται από πολλά. Μην το κάνεις κατευθείαν αλλά μην αφήσεις πολύ χρόνο και προλάβει κάποιος άλλος να πάρει τη θέση σου.

Θα πρέπει να αποφύγεις οποιαδήποτε επικοινωνία. Θα πρέπει επίσης να σταματήσεις τα like και τα σχόλια στα social media. Με αυτόν τον τρόπο θα της δείξεις ότι δεν είσαι απελπισμένος να την κάνεις να σε θέλει πάλι. Έτσι όταν θα έρθεις σε επικοινωνία μαζί της για πρώτη φορά οτιδήποτε πεις θα ξέρεις ότι το λες επειδή το νιώθεις και όχι επειδή είσαι απελπισμένος.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να ξανακερδίσεις την πρώην σου!

Μην αφήσεις τρίτους να εμπλακούν

σχέσεις φιλικές συζητήσεις

Μπορεί να γνωρίζεις τις φίλες της και να νομίζεις ότι είναι καλή ιδέα να τους μιλήσεις γι’ αυτό που σε απασχολεί. Νομίζεις ότι είναι με το μέρος σου και ότι θα σε βοηθήσουν. Καλύτερα όμως να μη μιλήσεις καθόλου. Μια πράξη σαν αυτή μπορεί να την απομακρύνει αν υποψιαστεί ότι είσαι εσύ πίσω από αυτό.

Δες επίσης: 10 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα για επανασύνδεση!

Μη στέλνεις μηνύματα όταν έχει πιει

άντρες μεθυσμένα μηνύματα

Το να στείλεις μήνυμα στην πρώην σου είναι κάτι που θέλει αρκετή προσοχή σε θέμα χειρισμού. Το να πιεις μερικά ποτηράκια αλκοόλ και μετά να στείλεις μήνυμα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Μην ακούς αυτούς που σου λένε ότι γίνεσαι πιο ειλικρινής όταν πίνεις. Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, θα γράψεις κάτι που όταν ξεμεθύσεις και το δεις θα το μετανιώσεις.

Μην ανοιχτείς πολύ με τις πράξεις σου

άντρες συμβουλές σχέσεις

Μπορείς στις ταινίες που βλέπεις ο πρωταγωνιστής να κυνηγάει με διάφορους τρόπους αυτή που θέλει και στο τέλος να παίρνει ανταπόκριση αλλά δε λειτουργούν έτσι οι σχέσεις. Μπορεί να νομίζεις ότι αν της πεις τι νιώθεις και στέλνοντας της συνέχεια μηνύματα και δώρα ότι θα ανταποκριθεί.

Δυστυχώς, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μετά από δυο τρεις κινήσεις που θα κάνεις εσύ περίμενε και να δεις αν θα κάνει αυτή το επόμενο βήμα. Χρειάζεται περισσότερη υπομονή και λιγότερες πράξεις σε αυτή την περίπτωση.

Δες επίσης: 10 Πράγματα που κάνει ένας αληθινός άντρας σε μια σχέση!

Μην αγνοείς τα συναισθήματά της

πως να ξαναφέρεις πίσω πρώην

Σε μία σχέση δεν υπάρχουν μόνο συναισθήματα από τη μία πλευρά. Μπορεί εσύ να θέλεις να είσαι μαζί με κάποια αλλά η ίδια να μη νιώθει το ίδιο. Μπορεί να στείλεις μήνυμα και να αργεί να απαντήσει ή να μην ανταποκριθεί καθόλου. Θα πρέπει να σεβαστείς τα θέλω της και να μην επιμένεις. Αυτό θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύεις.

Related Posts