ζευγάρι σκέφτεσαι

6 Κανόνες για όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα!

by theman

Πολλές φορές όταν μιλάμε με μία γυναίκα και θέλουμε να την φλερτάρουμε ξεχνάμε κάποιους βασικούς κανόνες. Αυτοί μπορεί να είναι ότι ρίχνουμε πολύ το εγώ μας, φαινόμαστε απελπισμένοι και άλλοι. Το σημαντικό όμως είναι να καταλαβαίνουμε που μας παίρνει να συνεχίσουμε και που όχι. Αν έχουμε διαβάσει tips για όταν φλερτάρουμε, όλα αναφέρουν πως πρέπει να είμαστε διακριτικοί αλλά και διεκδικητικοί. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι κανόνες.

Ακόμα και αν δεν έχεις εμπειρία στο φλερτ, δεν χάνεις κάτι με την εξάσκηση. Κανείς δεν γεννήθηκε ολυμπιονίκης αλλά σίγουρα προσπάθησε. Μία γυναίκα με την οποία θα συνομιλήσουμε σίγουρα θα καταλάβει τις προθέσεις μας. Για να αποκομίσουμε όμως μία θετική ανταπόκριση, πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιους πυλώνες. Ορίστε λοιπόν, 6 κανόνες για όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα! Δες επίσης: Πώς να καταλάβεις ότι αυτή που φλερτάρεις ενδιαφέρεται!

6 Tips για όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα!

 

1) Προσέγγισε την διακριτικά

συνάδελφοι μιλάνε

Είσαι στο μπαρ και βλέπεις μία γυναίκα που σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεσαι να είσαι πολύ εκδηλωτικός. Ρίξε της μερικές ματιές, δώσε της να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι αλλά μην καρφώνεις το βλέμμα σου όλη την ώρα εκεί. Το σημαντικό είναι να περάσεις όμορφα το βράδυ με την παρέα που έχεις ήδη βγει έξω. Τώρα αν προκύψει και την γνωρίσεις, ακόμα καλύτερα! Τέλος να θυμάσαι, μην κεράσεις ποτό πριν πας εκεί να την γνωρίσεις. Είναι απλά μία περιττή κίνηση χωρίς κάποιο σκοπό. Χίλιες φορές να πας για να γνωριστείς και να την κεράσεις τότε ένα ποτό!

Δες επίσης: 3 Συμβουλές για να φανείς ελκυστικός σε μια γυναίκα!

2) Να είσαι ο εαυτός σου

άνδρας με αυτοπεποίθηση

Ένα πράγμα που καταλαβαίνουν εύκολα μία γυναίκα είναι όταν προσποιείσαι. Το να προσπαθούμε να φανούμε κάποιοι ενώ δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε είναι το νούμερο ένα λάθος. Αν θέλεις να κυνηγήσεις μία γυναίκα μην το τραβάς από τα μαλλιά. Πρώτα από όλα πρέπει να αποδεχτούμε ποιοι είμαστε. Να νιώσουμε ωραία με τον εαυτό μας και μετά να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάποιο άλλο άτομο. Είναι προτιμότερο να αλλάξουμε κάποια τεχνική που χρησιμοποιούμε παρά να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας! Να είσαι αληθινός και δεν θα βγεις χαμένος.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που κοιτάει πρώτα μια γυναίκα σε έναν άντρα!

3) Φτιάξε το προφίλ σου

ζευγάρι σκέφτεσαι

Ναι σίγουρα το να προσποιείσαι ότι είσαι κάποιος άλλος ενώ αυτό δεν ισχύει είναι κάτι που θα διώξει μακριά την γυναίκα που θες να φλερτάρεις. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε το προφίλ μας. Τι εννοώ με αυτό; Όταν είναι να βγούμε ραντεβού με ένα άτομο, μπορούμε να μάθουμε από πριν με τι ασχολείται, τι την ενδιαφέρει και τι χόμπι έχει. Έτσι η επικοινωνία μας μπορεί να είναι ουσιαστικότερη αφού θα δείξουμε πραγματικό ενδιαφέρον για το άτομο αυτό!

Δες επίσης: 4 Συμβουλές για να μην ξεμείνεις πότε από θέματα συζήτησης!

4) Άκου το άτομο που σου μιλάει

γυναίκα φλερτάρει

Ένα σημαντικό λάθος που κάνουμε όλοι όσον αφορά την επικοινωνία είναι να σκεφτόμαστε τι θα πούμε πριν καν απαντήσει το άτομο που έχουμε μπροστά μας στην ερώτηση που του θέσαμε. Αυτό όχι μόνο μπορεί να μας κάνει να φανούμε νευρικούς αλλά σίγουρα θα σκαλώσει και την συζήτηση. Ποιος δεν θέλει να του δίνουν προσοχή όταν μιλάει; Στο ραντεβού λοιπόν, άκου προσεκτικά τι έχει να σου πει ο άλλος και τότε θέσε ερωτήσεις που θα δείξουν ότι προσέχεις στα λεγόμενα του και θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτό.

Δες επίσης: 9 Τρόποι για βελτίωση της επικοινωνίας σου με τους άλλους!

5) Πρόσεξε την γλώσσα του σώματος σου

γυναίκα χαμογελάει σε έναν άνδρα

Οι λέξεις και τα λόγια μας αποτελούν μόνο το 10% της επικοινωνίας μας. Όλα τα υπόλοιπα λέγονται μέσω ης γλώσσας του σώματος μας. Ειδικά όταν βρισκόμαστε σε μία θέση να καταλάβουμε αν ταιριάζουμε με τον άλλον ή όχι. Οι γυναίκες είναι μακράν καλύτερες στον τομέα αυτό από ότι οι άνδρες. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να δείξουμε ότι προσέχουμε και ότι μας νοιάζει το άτομο που έχουμε μπροστά μας.

Πώς; Απλά γύρε το σώμα σου προς το μέρος του, στρίψε το κεφάλι ελαφρώς προς τα δεξιά όταν έχει τον λόγο και κοίτα στα μάτια τον συνομιλητή σου. Έτσι, σίγουρα θα γίνεις πιο συμπαθής και θα δώσεις περισσότερο ροή στην κουβέντα!

Δες επίσης: 3 Μυστικά της ψυχολογίας για να γίνεις ειδικός στην επικοινωνία!

6) Απόλαυσε το

άνδρας ακουμπάει γυναίκα

Όσο και να σκέφτεσαι πως θα μείνεις αξέχαστος στο πρώτο ραντεβού ή πως θα κερδίσεις την γυναίκα που έχεις μπροστά σου, αν δεν προσπαθήσεις να το απολαύσεις τότε είναι χαμένος κόπος. Αυτό που μετράει είναι να κάνεις την κίνηση σου, να την φλερτάρεις αλλά σίγουρα και να περάσεις καλά. Ακόμα και αν θέλεις να φλερτάρεις στο μπαρ ένα άτομο, πρέπει να έχεις ως γνώμονα ότι είσαι εκεί για να περάσεις καλά. Ακόμα και μία απόρριψη δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Την κίνηση μας την κάναμε οπότε το μόνο που έχει σημασία είναι να το απολαύσουμε!

Related Posts