ραντεβού

5 Τρόποι για να μη μπαίνεις στο friendzone!

by theman

Οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών μπορεί να γίνουν περίπλοκες. Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα ενώ άλλοι θεωρούν πως αυτό είναι αδύνατον. Βέβαια, ο κίνδυνος του friendzone υπάρχει ακόμα και αν δεν είστε φίλοι. Ακόμα και αν έχεις γνωριστεί μόλις με μια κοπέλα, μπορεί να σε βάλει απευθείας στη θέση του “φίλου”.

Εάν αυτό είναι κάτι που σου συμβαίνει συχνά, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Εδώ θα δεις τι να κάνεις έτσι ώστε να μη δίνεις τα λάθος σημάδια και να αποφεύγεις το friendzone ακόμα και από την πρώτη γνωριμία. Δες ποιοι είναι οι 5 τρόποι για να μη μπαίνεις στο friendzone!

Πως να αποφύγεις το friendzone σε κάθε νέα γνωριμία!

 

Μην είσαι το καλό παιδί

ανδρας γυναίκα

Όταν λέμε να μην είσαι το καλό παιδί, φυσικά δεν εννοούμε να μη δείχνεις σεβασμό στο άτομο που έχεις απέναντι σου. Πολλές φορές, όταν έχεις συναισθήματα για κάποιον, προσπαθείς να δείξεις ανεκτικότητα σε ό,τι και αν κάνει με αποτέλεσμα να καταπιέζεις τα δικά σου συναισθήματα. Με την ανεκτικότητα, προσπαθείς να δείξεις ότι τα δέχεσαι όλα, είσαι ήρεμος και κάθε συμπεριφορά είναι αποδεκτή. Παρόλα αυτά, έχεις και εσύ συναισθήματα τα οποία πρέπει να τα μοιραστείς με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δες επίσης : 5 Σημαντικά σημάδια ότι σε βλέπει μόνο φιλικά!

Μην παριστάνεις το αγόρι της όταν το έχει ανάγκη

ραντεβού

Στις σχέσεις ανδρών και γυναικών υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή. Αυτή η γραμμή ξεχωρίζει τη φιλία και τον έρωτα. Πολλές φορές, η γυναίκα που έχεις απέναντι σου, μπορεί να είναι μπερδεμένη με τα συναισθήματα της και να “εκμεταλλεύεται” και τις δύο πλευρές που της δίνεις. Για παράδειγμα, μπορεί να τη βγάζεις ωραία ραντεβού και για δείπνο χωρίς να έχετε σχέση, αλλά παράλληλα να απολαμβάνει και την ελευθερία της βλέποντας σε σαν φίλο. Όταν πάνε να δημιουργηθούν τέτοιες καταστάσεις, φρόντισε να μιλήσεις για τα συναισθήματα σου και να διαχωρίσεις την κατάσταση.

Δες επίσης : 3 Tips για να Μη σε δει ποτέ Φιλικά!

Να είσαι μυστηριώδης

ζήλεια

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, λατρεύουν το μυστήριο. Εξιτάρει πολύ τον άλλο να εξερευνά και να προσπαθεί να ανακαλύψει τις κρυμμένες πτυχές του άλλου. Αυτό, διεγείρει την φαντασία και κινεί κατά πολύ το ενδιαφέρον. Γι’ αυτό και εσύ, προσπάθησε να γίνεις μυστηριώδης. Μη της τα δίνεις όλα έτοιμα. Κράτα μερικά μυστικά, προσπάθησε να αποφεύγεις τις υπερβολικές λεπτομέρειες για τη ζωή σου, άσε την να αναρωτηθεί και να ρωτήσει για εσένα. Μη στέλνεις πρώτος μηνύματα πάντα και άφησε τη να κάνει το πρώτο βήμα.

Δες επίσης : 5 Λόγοι που μια γυναίκα σε βάζει στο friendzone!

Άγγιξε την

αγγιγμα

Φυσικά και στην επαφή υπάρχουν όρια, οπότε πριν προχωρήσεις στο άγγιγμα φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια και την κάνεις να νιώσει άβολα. Ανάμεσα στους φίλους σίγουρα υπάρχουν αγγίγματα, ωστόσο τα ερωτικά αγγίγματα έχουν διαφορά. Ένα απαλό χάδι στην πλάτη, ένα χάιδεμα στο χέρι, να παίξεις λίγο με τα μαλλιά της είναι αρκετά για να την κάνουν να καταλάβει το πως σε βλέπει. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση πρέπει να παρατηρείς την αντίδραση της έτσι ώστε να μην την κάνεις να νιώθει άβολα. Στις σχέσεις είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεσαι το πως μπορεί να νιώθει το άτομο που έχεις απέναντί σου!

Δες επίσης : 10 Σημεία που θέλει μια γυναίκα να την αγγίξεις!

Πες της πως και άλλες γυναίκες ενδιαφέρονται για εσένα

γυναίκα ζηλεύει

Είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρονται και άλλες γυναίκες για εσένα καθώς και να σε φλερτάρουν. Αυτό πρέπει να της το πεις. Ακόμα και αν είναι μπερδεμένη για τα συναισθήματα της απέναντι σου, αυτό θα τη βοηθήσει να καταλάβει το πως ακριβώς σε βλέπει. Με το να της δείξεις ότι έχεις κατακτήσεις, θα μπει στη διαδικασία να σε σκεφτεί ως σύντροφο και όχι ως φίλο. Επίσης, μπορεί αν της ξυπνήσουν συναισθήματα ζήλιας που θα την κάνουν να καταλάβει πως σε θέλει ερωτικά!

Δες επίσης : 10 Τρόποι για να κάνεις μια γυναίκα να ζηλέψει!

Μπορεί οι σχέσεις να είναι περίεργες, αλλά με μερικές κινήσεις μπορεί να αποφύγεις το friendzone. Ίσως ο χαρακτήρας σου ή οι κινήσεις σου να δίνουν λάθος σήματα στην κοπέλα που έχεις απέναντι σου αλλά αυτή τη φορά θα καταφέρεις να μην μπεις στο friendzone απευθείας!

Related Posts