ανδρας με σχημα μουσι

6 Tips για να φροντίζεις σωστά το μούσι σου!

by theman

Κάθε άνδρας θέλει να έχει ένα περιποιημένο πρόσωπο, χωρίς να σπαταλά ώρες για αυτό. Θα σου δείξω πως να φροντίζεις σωστά το μούσι σου, εύκολα και με πολύ απλές κινήσεις.

Για ένα μούσι που θα ταιριάζει με το πρόσωπο σου, πρέπει να δεις τις γωνίες του προσώπου σου και το πόσο εύκολα μακραίνουν οι τρίχες στην περιοχή, για να μπορείς να τις διαμορφώσεις όπως εσύ θέλεις. Έπειτα, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το περιποιείσαι και θα είσαι πάντα κομψός και γοητευτικός.

6 Συμβουλές για να φροντίζεις σωστά το μούσι σου!

 

1) Αποφάσισε για το στυλ

ανδρας με μουσι

Τοπρώτο βήμα είναι να αποφασίσεις για το στυλ που θέλεις να έχει το μούσι σου. Θέλεις μεγάλη γενειάδα, μουστάκι, μουσάκι κάτω απο το πηγούνι, όλα τα παραπάνω; Κανε δοκιμές με μια μηχανή και ξυραφάκι και δες τι σου ταιριάζει περισσότερο. Για λιγότερους ερεθισμούς προτίμησε τα ξυραφάκια με πολλές λεπίδες που κυλάνε πιο ομαλά στην επιδερμίδα σου.

2) Να έχεις υπομονή για το σωστό σχήμα

ξυρισμα για γενια

Να έχεις υπομονή για να πετύχεις το σωστό σχήμα για το πρόσωπο σου. Αυτό επιβάλλει να αφήνεις μια περιοχή να έχει πιο μακριές τρίχες και μια άλλη να την τριμάρεις συχνότερα για ένα όμορφο και κομψό αποτέλεσμα.

Μπορείς να δεις εδώ 9 Στυλ γενειάδας με γραμμή στο πηγούνι!

3) Όχι στη μεγάλη γενειάδα αν έχεις αραίωση

ανδρας με σχημα μουσι

Αν έχεις αραίωση σε κάποιο σημείο του προσώπου σου, μια καλή λύση είναι να αφήνεις τις τρίχες να μεγαλώνουν μέχρι ενός σημείου έτσι ώστε να μην φαίνεται έντονα η διαφορά με τα άλλα σημεία. Μην αφήνεις πολύ μακρύ μούσι στην περιοχή αυτή, καθώς έτσι να τονιστεί η αραίωση περισσότερο.

4) Τακτική ενυδάτωση

λαδακι για μουσι

Να ενυδατώνεις το μούσι σου με ειδικό λαδάκι ώστε να παραμένουν υγιείς οι τρίχες του προσώπου σου. Ακόμα, το λαδάκι αποτρέπει τους κόμπους που κατά καιρούς σχηματίζονται αφήνοντας λεία την περιοχή.

Μπορείς να δεις επίσης 13 Style για να συνδυάσεις το κούρεμα με τα μούσια σου!

5) Συχνό πλύσιμο

πλυσιμο γενειαδας

Να πλένεις την περιοχή με ειδικό σαμπουάν 1 με 2 φορές την εβδομάδα, για να ξηραίνουν και δημιουργούν κόμπους.

6) Τριμάρισμα

τριμαρισμα για γενια

Το συχνό τριμάρισμα είναι πολύ σημαντικό καθώς έτσι διατηρείς το σωστό σχήμα και τις τρίχες στο μέγεθος που θέλεις. 1-2 φορές την εβδομάδα αφιέρωσε λίγα λεπτά στο σχήμα που θέλεις να δώσεις με το τριμάρισμα.

Μπορείς να δεις ακόμα Οι 5 καλύτερες ξυριστικές μηχανές της αγοράς!

Αυτές οι απλές συμβουλές για να φροντίζεις σωστά το μούσι, θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα καλοσχηματισμένο σχέδιο στο πρόσωπο σου και να το διατηρείς έτσι εύκολα και απλά, για πολύ καιρό.

Related Posts