γενιά με γραμμή

9 Στυλ γενειάδας με γραμμή στο πηγούνι!

by theman

Τα έντονα πυκνά γένια είναι κάτι που θέλουν όλοι οι άντρες, όμως το πρόσωπο γεμάτο γένια δεν είναι για όλους. Οι γενειάδες με λεπτή γραμμή στο πηγούνι είναι μια επιλογή που κολακεύει αρκετούς άντρες καθώς τονίζει τα χαρακτηριστικά και τις γωνίες του προσώπου. 

Τα γένια με λωρίδα στο πηγούνι απαιτούν προσεγμένες γραμμές και συνεχή φροντίδα, είναι όμως ιδιαίτερα κολακευτικά σε πολλά πρόσωπα. Εδώ θα βρεις 9 διαφορετικά είδη γενειάδας με γραμμή στο πηγούνι για να πάρεις ιδέες και να πειραματιστείς!

9 Διακριτικά στυλ για γένια με γραμμή στο πηγούνι!

 

1. Ανομοιόμορφα γένια με όχι πλήρως διακριτή γραμμή

αραιό μούσι άντρα

Εάν δεν έχεις έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και τα γένια σου είναι αραιά, το στυλ αυτό είναι από τα λίγα που μπορείς να κάνεις, εάν θέλεις να έχεις έστω και λίγα γένια. Μπορείς να αφήσεις παραπάνω τρίχες στον λαιμό για να δίνουν την αίσθηση της πληρότητας. Προσπάθησε να το διατηρήσεις τακτοποιημένο και όσο πιο σχηματισμένο γίνεται για να μη φαίνεται ατημέλητο και απεριποίητο.

Δες επίσης: Πως να καλύψεις τα κενά στα γένια σου!

2. Γενειάδα με γραμμή και μουσάκι

γενειάδα με μουσάκι

Για ένα πιο γεμάτο και στρογγυλεμένο look μπορείς να δημιουργήσεις το στυλ με τη γραμμή και το μουσάκι. Είναι από τα κλασσικά στυλ αντρικής γενειάδας και κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Δες επίσης: Πως να αποκτήσεις απαλά και περιποιημένα γένια!

3. Σκέτη ίσια λωρίδα στα γένια

σκέτη γραμμή στη γενειάδα

Μια άλλη επιλογή είναι η σκέτη, καλά σχηματισμένη γραμμή χωρίς μουσάκι ή μουστάκι. Για το στυλ αυτό φρόντισε το υπόλοιπο πρόσωπο σου να είναι καλά ξυρισμένο και δώσε προσοχή στη γραμμή που θα δημιουργήσεις ώστε να είναι ίσια.

Δες επίσης: Τα 19 καλύτερα στυλ για γένια!

4. Διακριτική γραμμή στο πηγούνι

διακριτική γραμμή στα γένια

Μια πιο διακριτική επιλογή είναι τα λίγα γένια κυρίως στη περιοχή του πηγουνιού. Για το στυλ αυτό άφησε μια πολύ λεπτή γραμμή στα γένια στις γνάθους σου και άφησε παραπάνω τρίχα στο πηγούνι.

Δες επίσης: 3 Λόγοι που χάνεις τις τρίχες του προσώπου και θεραπεία!

5. Αντρικό στυλ λεπτής γενειάδας με μουστάκι

γένια με μουστάκι

Ένα επίσης κλασσικό και αρκετά ελκυστικό στυλ είναι η λεπτή γραμμή γενειάδας σε συνδυασμό με ένα διακριτικό μουστάκι. Όσο εντονότερη τριχοφυΐα έχεις στο πρόσωπο, τόσο πιο υγιής, γεμάτη και όμορφη αισθητικά θα φαίνεται η γενειάδα σου.

Δες επίσης: 13 Style για να συνδυάσεις το κούρεμα με τα μούσια σου!

6. Καλοσχηματισμένη γραμμή στα γένια με καθαρό λαιμόέντονα σχηματισμένη γραμμή στα γένια

Εάν προτιμάς τα γένια με πιο διακριτό, κανονισμένο σχήμα, δοκίμασε αυτό το στυλ. Φρόντισε να δημιουργήσεις ευθείες ίσιες γραμμές και να διατηρήσεις καθαρό τον λαιμό σου. Όσο πιο καλά σχηματισμένα έχεις τα γένια σου, τόσο περισσότερο θα τονίζουν τις γωνίες του προσώπου σου!

Δες επίσης: 3 Λόγοι που χάνεις τις τρίχες του προσώπου και θεραπεία!

7. Φυσικά γένια με μουστάκι

Τα φυσικά γένια με μουστάκι είναι κατάλληλα εάν θέλεις κάτι πιο απλό και διακριτικό, αλλά θέλεις να έχεις γραμμή. Άφησε τρίχες στον λαιμό σου για πιο γεμάτο αποτέλεσμα ή ξύρισε τις για πιο σχηματισμένα γένια. Προσάρμοσε το στα δικά σου γούστα!

Δες επίσης: 5 Αξεσουάρ περιποίησης που πρέπει να έχει κάθε άντρας!

8. Μέτριου μήκους γένια στο πηγούνι και τη γνάθο

μούσι στο πηγούνι

Τα μεσαίου μήκους γένια στο πηγούνι είναι ένα στυλ που ίσως φαίνεται λίγο πιο ατημέλητο. Ωστόσο ταιριάζει αρκετά σε στρογγυλά και οβάλ πρόσωπα δίνοντας λίγο παραπάνω σχήμα στο πρόσωπο.

Δες επίσης: 18 Μοναδικές προτάσεις για hipster γένια!

9. Παχιά γραμμή στα γένια και λεπτό μουστάκι

παχιά γραμμή στα γένια με μουστάκι

Δες επίσης: 5 Αξεσουάρ περιποίησης που πρέπει να έχει κάθε άντρας!

Τέλος, μια άλλη πρόταση είναι να δοκιμάσεις τα γένια με χοντρή γραμμή στο πηγούνι κι λεπτό διακριτικό μουστάκι.  Μπορείς να αφήσεις το μούσι να μακρύνει, διατήρησε όμως τον λαιμό σου καθαρό για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Related Posts