συμβουλές φλερτ για άντρες

3 Tips για να Μη σε δει ποτέ Φιλικά!

by theman

Οι γυναίκες είναι το άλυτο μυστήριο των αντρών. Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άντρες κάνουν λάθος με μια γυναίκα που τους ενδιαφέρει καταλήγοντας να τους βλέπει φιλικά. Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα των αντρών είναι το ποιος είναι ο σωστός τρόπος να πλησιάσω μια γυναίκα ερωτικά ώστε να μην μπω στο friendzone.

Πολλές φορές τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι πιστεύεις. Καμιά φορά όμως όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνεις κάποιο λάθος. Σήμερα θα σου δώσω κάποιες συμβουλές για να μη σε δει ποτέ φιλικά μια γυναίκα.

Τι να κάνεις για να μη μπεις friend zone!

 

Μην ψάχνεις δικαιολογίες

συμβουλές φλερτ για άντρες

Όταν γνωρίζεις μια γυναίκα για πρώτη φορά μην ψάχνεις δικαιολογίες και μην κρύβεις το λόγο που την πλησίασες. Αν κάνεις κάτι τέτοιο θα σκεφτεί ότι δεν έχει καμία ερωτική έλξη για την ίδια με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι την έχεις πλησιάσει φιλικά. Στην ουσία αν την πλησιάσεις με διάφορες δικαιολογίες βάζεις μόνος σου τον εαυτό σου στο friend zone.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να την πλησιάσεις και να γίνεις πιο ελκυστικός είναι να πας και να συστηθείς και αν έχεις κάποιο καλό αστείο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να σπάσεις τον πάγο. Ρώτα για τον εαυτό της και δείξε ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις πράγματα για την ίδια.

Δες επίσης: 7 Συμπεριφορές που ξενερώνουν τις γυναίκες!

Να έχεις δική σου ζωή

tips άντρες friend zone

Πολλοί άντρες είναι ντροπαλοί όταν πλησιάζουν μια γυναίκα. Πολλές φορές δείχνουν απελπισμένοι και αυτό δεν είναι καλό. Είναι λογικό σαν άντρας να έχεις την ανάγκη μια γυναίκας όπως μια γυναίκα έχει την ανάγκη ενός άντρα. Το ότι είσαι ντροπαλός όμως δε σημαίνει ότι δεν έχεις ζωή.

Μην της δώσεις την επιλογή να σε κρατήσει σαν φίλο και ότι θα την περιμένεις μέχρι να νιώσει έτοιμη. Την πλησιάζεις γιατί σε ελκύει σαν γυναίκα και θέλεις να κάνετε σχέση. Όχι σαν φίλη. Αυτό θα πρέπει να της το κάνεις ξεκάθαρο γιατί πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν ότι ένας ντροπαλός άντρας θα μείνει κολλημένος και δε θα προχωρήσει παρακάτω.

Δες επίσης: Τι να στείλεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει!

Μην περιμένεις πολύ για να κάνεις κίνηση

συμβουλές σχέσεις άντρες the-man.gr

Ο μεγαλύτερος λόγος που κάποιος άντρας μπορεί να μπει στο friend zone είναι η καθυστέρηση στο να κάνει κίνηση και εννοώ τη σωματική επαφή. Όταν ένας άντρας αργεί να κάνει κίνηση αφήνει να εννοηθούν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του, κάτι που κάνει τις περισσότερες γυναίκες να ξενερώνουν.

Δες επίσης: 13 Τρόποι να φλερτάρεις μια γυναίκα για να βγεις από το friendzone!

Το δεύτερο πράγμα που αφήνει να εννοηθεί είναι ότι δεν του αρέσει και τόσο η γυναίκα που έχει απέναντί του αλλά τελικά κάνει κίνηση γιατί δεν έχει και άλλη επιλογή. Με λίγα λόγια, από τη στιγμή που είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει και τη θέλεις, βρες την κατάλληλη στιγμή όσο πιο νωρίς γίνεται και κάνε κίνηση. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα να τη φιλήσεις. Μπορείς πολύ απλά να της πιάσεις το χέρι.

Related Posts