kegel-exercise-man

10 Seχ tips που πρέπει να ακολουθήσει κάθε άντρας το νέο έτος!

by theman

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το νέο έτος; Το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις (ή να συνεχίσεις) το πρόγραμμα σου στο γυμναστήριο για να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι. Αν θέλεις, όμως, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη νέα χρονιά, τότε θα πρέπει να βάλεις μέσα στους στόχους σου και την βελτίωση της σεξοuαλικής σου ζωής.

Το the-man.gr θέλοντας να σε βοηθήσει και σε αυτό τον τομέα, έχει να σου δώσει 10 συμβουλές για να ακολουθήσεις όλο τον χρόνο και να “απογειώσεις” τις επιδόσεις σου αλλά και την ευχαρίστηση της κοπέλας σου.

 

Απλές συμβουλές για το seχ

 

1. Ενεργοποίησε πρώτα το μυαλό της και μετά το σώμα της

couples-and-communication

Για να μπορέσεις να “απογειώσεις” μια γυναίκα πρέπει πρώτα να διεγείρεις το μυαλό της. Γι’ αυτό πολλές φορές τα προκαταρκτικά παιχνίδια μπορούν να γίνουν έξω από τον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Μια συζήτηση, ένα ρομαντικό δείπνο αλλά ακόμη κι ένα βλέμμα μπορεί να την προετοιμάσει για ότι ακολουθήσει.

2. Το σώμα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικό

sxesi-krevati

Αυτό νομίζω ότι το ξέρεις. Πρέπει να γνωρίζεις πως ότι έκανες με την πρώην σου στο κρεβάτι, μπορεί να μην έχει το ίδιο αποτέλεσμα και με την τωρινή σου κοπέλα. Μάθε τι αρέσει στην σύντροφο σου και αντιμετώπισε διαφορετικά κάθε γυναίκα και το σώμα της.

3. Μην κρατάς την αναπνοή σου

breathe

Πολλοί άντρες έχουν την τάση να σφίγγονται και να κρατούν την αναπνοή τους κατά τη διάρκεια του seχ. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι σωστό. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στην αναπνοή σου ώστε να παίρνεις το σωστό οξυγόνο. Επίσης, αυτή η συγκέντρωση μπορεί να σε βοηθήσει να απολαύσεις περισσότερο την στιγμή.

4. Μην βιάζεσαι

bed-coordination

Αντί να ολοκληρώνεις και μετά να προσπαθείς ξανά και ξανά μέχρι να ευχαριστηθεί και η σύντροφος σου, δοκίμασε να χαλαρώσεις και να μειώσεις την ταχύτητα σου, και μετά να βάζεις όλη σου τη δύναμη! Κάθε φορά που το κάνεις αυτό, θα νιώθεις περισσότερη ένταση αλλά και ευχαρίστηση. Απλά βεβαιώσου ότι διατηρείς τον σωστό ρυθμό ώστε να το ευχαριστηθεί και η σύντροφος σου όσο περισσότερο γίνεται.

5. Βάλε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σου

exercise-and-love-life

Σύμφωνα με έρευνες, όσοι έχουν προσθέσει τη γυμναστική στο πρόγραμμα τους έχουν καλύτερες επιδόσεις και απολαμβάνουν περισσότερο το seχ. Οι υπέρβαροι άντρες έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης με αποτέλεσμα να μειώνεται η διάθεση τους.

6. Γύμνασε τους γοφούς σου

gofoi-kai-askisi

Οι γοφοί σου είναι ένα μέρος του σώματος που χρησιμοποιείται πολύ στο κρεβάτι. Γι’ αυτό το λόγο καλά θα ήταν να τους γυμνάσεις όσο περισσότερο (και καλύτερα) γίνεται. Αν έχεις γυμνασμένους γοφούς, η επίδοση σου θα κρατάει περισσότερο ενώ παράλληλα θα κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς με την σύντροφο σου και θα ελέγχεις καλύτερα τις κινήσεις σου.

7. Κάνε κι εσύ τις ασκήσεις Kegel

kegel-exercise-man

Πιστεύω έχεις ακούσει για αυτό το είδος ασκήσεων. Πρόκειται για ασκήσεις που “γυμνάζουν” την ευαίσθητη περιοχή των γυναικών. Οι ασκήσεις αυτές, όμως, μπορούν να βοηθήσουν και να βελτιώσουν ακόμη και τη δική σου ευχαρίστηση. Κάνε αυτή την άσκηση 3 φορές την ημέρα, 10 φορές συνεχόμενα και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν!

8. Μην ανησυχείς για το μέγεθος

bed-concerns

Σύμφωνα με έρευνες, μόνο το 55% των ανδρών είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του “εργαλείου” τους ενώ το 85% των γυναικών δηλώνουν  ικανοποιημένες με τα προσόντα του συντρόφου τους. Γι’ αυτό, λοιπόν, σταμάτα να ανησυχείς και απλά απόλαυσε το.

9. Κοιμήσου σωστά

good-night-sleep

Αν κοιμάσαι λιγότερο από 6-8 ώρες σε καθημερινή βάση, τότε να ξέρεις ότι μειώνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης σου. Κάνε τον ύπνο προτεραιότητα σου και φρόντισε να χαλαρώνεις 30 λεπτά πριν πέσεις για ύπνο.  Κλείσε την τηλεόραση και απέφυγε την καφεΐνη, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε αϋπνίες.

10. Πιες με μέτρο

moderate-drink

Η σωστή ποσότητα αλκοόλ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο δυσλειτουργίας. Αν, όμως, έχει την τάση να πίνεις πολλά ποτά μέσα στην εβδομάδα, τότε θα έχεις προβλήματα να “λειτουργήσεις” σωστά.

Related Posts