play with her hair

11 Τρόποι για να φλερτάρεις την σύζυγο σου!

by theman

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το φλερτ έχει σχέση με το να κερδίσεις το κορίτσι. Μόλις το πετύχεις αυτό, το φλερτ δεν έχει πλέον αξία.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να συνεχίζεις να κερδίζεις την σύντροφο σου ξανά και ξανά. Ο τρόπος, όμως, με τον οποίο φλερτάρεις την σύζυγο τώρα μπορεί να είναι διαφορετικός από τον τρόπο που την φλέρταρες την περίοδο που απλά βγαίνατε ραντεβού.

Δες παρακάτω μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις την σύντροφο σου να σε ερωτευτεί από την αρχή.

 

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να ξανακερδίσεις την πρώην σου!

 

Πως να φλερτάρεις την σύζυγο σου

 

1. Παρατήρησε την

checking her out

Ένας υπέροχος τρόπος για να φλερτάρεις την σύζυγο σου είναι να την παρατηρήσεις. Όταν είσαι στην άλλη πλευρά του δωματίου, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε σε κάποιο δημόσιο χώρο, άφησε την να σε δει καθώς την παρατηρείς. Όταν σε δει, χαμογέλασε της και κοίταξε αλλού. Μπορείς επίσης να της κάνεις κάποιο νεύμα.

2. Κάνε μια έκπληξη

surprise

Κάνε κάτι που δεν το περιμένει. Φίλησε την όταν σταματήσεις στο φανάρι, βγείτε έξω για μεσημεριανό ή κάνε κάτι που δεν το συνηθίζεις.

3. Σημειώματα

notes

Δώσε της ένα σημείωμα στο οποίο θα της λες ότι είναι χαριτωμένη. Αυτό μπορείς να το κάνεις όταν είστε με παρέα αλλά και όταν είστε οι δυο σας.

Μπορεί να σου ακούγεται λίγο παιδιάστικο μιας και χρησιμοποιούσες αυτή την τακτική όταν ήσουν 12 χρονών και ντρεπόσουν να μιλήσεις στο κορίτσι που σου άρεσε. Το γεγονός όμως ότι αυτή η κίνηση είναι τόσο παιδική, την κάνει και τόσο γοητευτική –όχι μόνο θα της πεις κάτι γλυκό αλλά θα το κάνεις και με έναν τρόπο που θα της δείξει ότι ακόμη πιστεύεις ότι είναι πιο απίθανη από εσένα (όπως ακριβώς ήταν και εκείνο το δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο).

4. Κοίταζε το στόμα της

kiss

Πριν βγεις ραντεβού μαζί της, υπήρχε έντονη σεξοuαλική ένταση που έκανε το φλερτ ακόμη καλύτερο. Ξαναδημιούργησε την ίδια ένταση κάνοντας την να περιμένει. Μην την φιλήσεις, απλά κοίταζε την στο στόμα. Άσε την να έχει την αναμονή του φιλιού.

5. Κάνε κοπλιμέντα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα αυθεντικό κοπλιμέντο. Τώρα που είστε παντρεμένοι, ξέρεις τα πιο προσωπικά θέματα της. Γι’ αυτό μπορείς να της κάνεις κοπλιμέντα σε κάτι το οποίο μόνο εσύ γνωρίζεις.

6. Ντύσου για να την εντυπωσιάσεις

dress to impress

Όταν βγαίνατε ραντεβού, το πιο πιθανό είναι να ξόδευες αρκετό χρόνο χτενίζοντας τα μαλλιά σου για να έχεις την καλύτερη σου εμφάνιση. Τώρα που παντρευτήκατε, έχεις ακόμη ένα πλεονέκτημα καθώς γνωρίζεις τι θεωρεί ωραίο. Αφού το γνωρίζεις, απλά φόρεσε το.

7. Άγγιξε τηνtouch her

Το άγγιγμα είναι η κλασική μέθοδος φλερτ. Χάιδεψε την απαλά στον ώμο καθώς μιλάτε ή βάλε το χέρι σου στην πλάτη της. Αυτές οι μικρές κινήσεις θα κάνουν τη δουλειά τους επειδή είναι ευχάριστες και την κάνουν να σε θέλει ακόμη περισσότερο.

8. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δε χρειάζεται να καυχιέσαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μια διακριτική ανακοίνωση στην σύντροφο σου θα κάνει θαύματα στον τρόπο που φλερτάρεις.

9. Αντέγραψε τις κινήσεις της

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι μιμούνται τη γλώσσα του σώματος εκείνων που τους ελκύουν. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με την σύζυγο σου. Αντέγραψε τις κινήσεις της. Όταν διπλώνει τα χέρια της, κάνε κι εσύ το ίδιο. Αν σκύβει προς τα εσένα, κάνε το ίδιο. Θα της λες υποσυνείδητα ότι εσείς οι δύο είστε σε αρμονία.

10. Παίξε με τα μαλλιά της

play with her hair

Μια άλλη κλασική κίνηση του φλερτ είναι τα μαλλιά. Χάιδεψε τα μαλλιά της ή απλά βάλε τα μαλλιά της πίσω από το αυτί της χωρίς να της πεις κάτι.

11. Στείλε της γραπτό μήνυμα

Δες επίσης: 7 Tips για να την γοητεύσεις στο πρώτο ραντεβού!

text message

Τη σημερινή εποχή, το φλερτ μέσω γραπτών μηνυμάτων είναι στη μόδα. Ακόμη κι αν κοιμόσαστε ή ξυπνάτε την ίδια ώρα και στο ίδιο κρεβάτι, στείλε της ένα μήνυμα για καλημέρα ώστε να ξέρει πως είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ξυπνάς. Μπορείς επίσης να της στέλνεις μηνύματα όλη την ημέρα για να της δείξεις ότι την σκέφτεσαι συνέχεια.

Related Posts