άσχημο ραντεβού

3 Τρόποι να λήξεις όμορφα ένα άσχημο ραντεβού!

by theman

Όλοι μας έχουμε βγει κάποιο ραντεβού, το οποίο δεν πήγε όπως το υπολογίζαμε εξαρχής. Πώς, όμως, χειρίζεσαι μια αμήχανη κατάσταση, που δεν έχεις τι να πεις με τον άλλον και θέλεις απλά να φύγεις; Αρχικά, δε χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι. Δεν έγινε και κάτι τρομερό. Διάβασε, όμως, παρακάτω, για να μάθεις πώς να λήξεις όμορφα ένα άσχημο ραντεβού!

Πώς να λήξεις όμορφα ένα άσχημο ραντεβού;

1. Βρες μια δικαιολογία

αποτυχημένο ραντεβού

Εάν το πρώτο σας ραντεβού είναι τόσο μεγάλη αποτυχία, τότε πιθανότητα θα θέλεις να φύγεις τρέχοντας. Ωστόσο, πρέπει να το διαχειριστείς έξυπνα. Στείλε ένα μήνυμα βοήθειας σε έναν φίλο σου ή κοντινό σου πρόσωπο και βρες μια δικαιολογία. Πρόσεξε, όμως, μη φύγεις επιτόπου, διότι θα κάνεις την κοπέλα να νιώσει περίεργα. Απλά, πες της ότι πρέπει να φύγεις νωρίτερα από ότι υπολόγιζες, γιατί κάτι σου έτυχε.

Δες επίσης: Πως να φύγεις από ένα αποτυχημένο ραντεβού!

2. Μην είσαι απόμακρος και άκεφος

άσχημο ραντεβού

Καταλαβαίνω, πως μπορεί να μην έχεις, πλέον, ιδιαίτερη όρεξη για συζητήσεις. Ωστόσο, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι. να δείξεις στην κοπέλα ότι είναι βαρετή ή ότι θέλεις να φύγεις. Πρώτα από όλα πρέπει να είσαι κύριος απέναντι της και ώριμος. Για αυτό, βρες ένα θέμα συζήτησης, ώστε να περάσει πιο ομαλά η ώρα και να το διαλύσετε.

Δες επίσης: 5 “Μυστικά” για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού!

3. Μην εξαφανιστείς

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να της μείνεις αξέχαστος στο πρώτο ραντεβού!

άσχημο πρώτο ραντεβού

Εάν για κάποιο λόγο, μετά το αποτυχημένο -κατά τη γνώμη σου- ραντεβού, σου στείλει μήνυμα, τότε μήπως δεν ήταν και τόσο μεγάλη αποτυχία όσο νόμιζες; Σε αυτήν την περίπτωση μην εξαφανιστείς, ούτε να της αφήνεις στο “διαβάστηκε”. Εξήγησε της ότι δεν ενδιαφέρεσαι τελικά και ότι προτιμάς να το λήξετε εκεί. Έτσι, θα είσαι ειλικρινής μαζί της και ντόμπρος. Πίστεψε με, θα το εκτιμήσει και θα το σεβαστεί πολύ περισσότερο από το ghosting. 

Related Posts