ζευγάρι ραντεβού κρασί σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού

5 Τρόποι να σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού!

by tzinav

Τα ραντεβού σε πολλούς προκαλούν ανυπομονησία και ενθουσιασμό ενώ σε άλλους ένα άγχος. Κι αυτό είναι λογικό, ειδικά αν πρόκειται να βγεις με κάποια που δεν ξέρεις καλά. Υπάρχουν όμως τρόποι να σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού και να ξεπεράσεις το αμήχανο στάδιο γρήγορα!

Πράγματι, πολλές φορές το να βγεις με μια κοπέλα μπορεί να σε αγχώνει. Εξάλλου, πάντα υπάρχει ο φόβος μήπως δε βρείτε σημείο επαφής και επικρατήσει η αμηχανία. Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού!

Πώς να ξεπεράσεις την αμηχανία στο ραντεβού!

 

1. Μίλησε για ταινίες και σειρές

ζευγάρι τσουγκρίζει ποτήρια

Οι σειρές και οι ταινίες αποτελούν ένα από τα θέματα συζήτησης που ταιριάζουν σχεδόν παντού. Είναι μια εύκολη επιλογή λοιπόν αν θέλεις να ανοίξεις κουβέντα και να ξεπεράσεις το αρχικό δύσκολο στάδιο του ραντεβού. Εξάλλου, δε γίνεται, όλο και κάπου θα βρεις κάποιο κοινό σημείο για να πιαστείς και να προχωρήσεις την κουβέντα.

Δες επίσης: 4 Σημάδια που δείχνουν ότι της αρέσεις!

2. Συζήτησε για ταξίδια- Πώς να σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού

ζευγάρι ραντεβού κρασί σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού

Τα ταξίδια είναι επίσης ένα θέμα που αγγίζει πολλούς ανθρώπους. Μπορείς λοιπόν να μιλήσεις με την κοπέλα που έχεις βγει για ταξίδια που έκανες και σου άρεσαν, για ταξίδια που ονειρεύεσαι να κάνεις ή για τις διακοπές σου. Σίγουρα το θέμα αυτό θα πιάσει γιατί είναι σχεδόν απίθανο να μην αρέσουν στην κοπέλα τα ταξίδια!

Δες επίσης: 5 Χαρακτηριστικά που σε κάνουν αδιαμφισβήτητα ελκυστικό!

3. Να είσαι χαμογελαστός και ευδιάθετος

άντρας γυναίκα πίνουν καφέ

Το να έχεις θετικό attitude για το ραντεβού και να δείχνεις χαμογελαστός και ευδιάθετος είναι πολύ σημαντικό για την πορεία του. Σκέψου αν είσαι βαρύς, γκρινιάρης ή μουντρούχος πόσο θα ξενερώσεις την κοπέλα και θα χαλάσεις το κλίμα! Φρόντισε λοιπόν αν σε ενδιαφέρει η κοπέλα να πας με την καλύτερη διάθεση σου!

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι έχεις βρει την κατάλληλη

4. Άνοιξε κουβέντα για χόμπυ- Πώς να σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού

άντρας γυναίκα χαμογελάν

Σίγουρα μια θεματική ενότητα που θα εγείρει περαιτέρω συζήτηση είναι τα χόμπυ. Ρώτησε λοιπόν την κοπέλα για τα χόμπυ της ή μίλα για τα δικά σου. Για παράδειγμα, αν πηγαίνεις γυμναστήριο μίληστε για αυτό.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με την κοπέλα σου!

5. Μην ανοίγεις κουβέντα για αμφιλεγόμενα θέματα

ζευγάρι εστιατόριο σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού

Ένα μεγάλο don’t για τα ραντεβού και ειδικά για τα πρώτα είναι το να πιάσεις αμφιλεγόμενα θέματα. Τέτοια είναι σίγουρα η θρησκεία και τα πολιτικά. Εκτός λοιπόν αν ξέρεις ότι έχετε ίδιες πεποιθήσεις σε τέτοια θέματα είναι καλύτερα να αφήσεις τις συζητήσεις αυτές για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Related Posts