4 Τρόποι για να ξεπεράσεις τον χωρισμό!

by theman

Οι σχέσεις των ανθρώπων μπορεί να πάνε καλά, μπορεί όμως και να πάνε πολύ στραβά. Στην αρχή όλες οι σχέσεις πάνε καλά, οι τσακωμοί αρχίζουν πολύ αργότερα. Κάποιες σχέσεις έχουν φυσιολογικούς τσακωμούς και κάποιες άλλες λίγο πιο τραβηγμένους. Μην ξεχνάς ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ταιριάζουν μεταξύ τους σε θέμα χαρακτήρα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των σχέσεων καταλήγουν σε χωρισμό και όχι σε γάμο. Κάποιες φορές γίνεται από την επιλογή και των δύο, αλλά συνήθως είναι επιλογή του ενός. Πολλοί άνθρωποι το δέχονται εύκολα και δεν ενοχλούνται από ένα χωρισμό. Πως όμως μπορείς να ξεπεράσεις τον χωρισμό αν σε πάρει από κάτω;

Πως να ξεπεράσεις τον χωρισμό!

Σωστός τρόπος σκέψης

antras xorismos sumvoules

Δες επίσης 10 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα για επανασύνδεση!

Αν μία μακροχρόνια σχέση καταλήξει σε χωρισμό είναι λογικό να θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος σου να σκεφτείς. Οι περισσότεροι έχουν την ανάγκη να ακούσουν ερωτικά κομμάτια χωρισμού και να σκεφτούν τις όμορφες στιγμές που είχαν με την σχέση τους. Αυτό όμως δεν πρέπει να κρατήσει πολύ.

Πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι την σχέση που είχες και να ξεκινήσεις να βγαίνεις με φίλους. Βρες κάποιο χόμπι για να ξεχαστείς και να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου. Ξεκίνα να κάνεις γνωριμίες γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεις μια κοπέλα για να κάνεις την επόμενη σχέση.

Φτιάξε πάλι την ζωή σου

eroteumeno zeugari iliovasilema

Δες επίσης Πως να χωρίσεις τη σχέση σου σαν πραγματικός άντρας!

Όταν δεν είσαι σε σχέση έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κάποια που δεν ήσουν ξανά μαζί της. Επίσης, έχεις περισσότερο χρόνο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορείς να πας στο γυμναστήριο να ξεκινήσεις καινούριο χόμπι ή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε κάποιο που ήδη έχεις και όχι μόνο. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να έχεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου

antras xorismenos

Δες επίσης 8 Λόγοι που μια γυναίκα φεύγει από μια σχέση!

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις για να καταφέρεις να την ξεπεράσεις. Αν όμως δεν δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να καταλάβει ότι χώρισες δε θα μπορέσεις να προχωρήσεις. Πρέπει να έχεις υπομονή και να σκεφτείς αν ήταν δικό σου λάθος αυτό που έγινε ή αν απλά δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες σας.

Μερικές επιπλέον συμβουλές

Κάποιοι αναρωτιούνται πόσο καιρό χρειάζεται για να ξεπεράσεις τον χωρισμό. Δεν υπάρχει όμως συγκεκριμένη απάντηση. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και ο καθένας ρίχνει διαφορετική βαρύτητα στον χωρισμό. Συνήθως παίρνει περισσότερο από ένα μήνα. Προσπάθησε να μην σου πάρει περισσότερο από 4 με 5 μήνες.

Μπορεί αυτοί οι μήνες να φαίνονται σαν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι. Αν κάποιος έχει σχέση για πάνω από 5 χρόνια  δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσει μέσα σε 2-3 μήνες. Κάποιοι θα αναρωτιούνται πότε είναι η σωστή περίοδος να ξεκινήσεις καινούρια σχέση. Δυστυχώς ούτε αυτό μπορεί να απαντηθεί με ακρίβεια.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να κάνεις πράγματα που σου έχουν λείψει. Μόλις ξεπεράσεις τον χωρισμό, τότε ξεκινάει η αποκατάστασή σου. Αν προσπαθήσεις να ξεκινήσεις κάποια σχέση αμέσως μόλις χωρίσεις, το πιο πιθανό είναι να πληγώσεις την επόμενη σχέση σου χωρίς όμως να φταίει σε κάτι. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεται για να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε κίνηση για σχέση.

Related Posts