γυναίκα κοιτάει κινητό αγοριού

5 Τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις!

by tzinav

Όταν είσαι στην αρχή μιας γνωριμίας δε μπορείς να διακρίνεις εύκολα το χαρακτήρα της κοπέλας που έχεις απέναντι σου. Αν όμως επιθυμείς μια σχέση με διάρκεια που θα σου προσφέρει χαρά τότε υπάρχουν ορισμένοι τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις. Κι αυτό γιατί μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα τοξικές και να σου στερήσουν την ψυχική ηρεμία σου!

Με άλλα λόγια, κάποια χαρακτηριστικά μιας συντρόφου μπορούν να γίνουν τόσο έντονα και ψυχοφθόρα που να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να σε δεσμεύσουν σε μια σχέση χωρίς ευχαρίστηση. Δες λοιπόν ποιοι είναι οι 5 τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις!

5 Γυναίκες από τις οποίες πρέπει να μείνεις μακριά!

 

1. Η ανασφαλής γυναίκα- Τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις

στεναχωρημένη γυναίκα άντρας παρηγορεί

Η ανασφάλεια είναι ένα χαρακτηριστικό που όλοι οι άνθρωποι δυνητικά έχουμε. Παρόλα αυτά, η υπερβολική ανασφάλεια σε έναν άνθρωπο μπορεί να γίνει πραγματικά τοξική. Αν λοιπόν είσαι με μια ανασφαλή κοπέλα τότε θα χρειάζεται από εσένα συνεχώς επιβεβαίωση. Αυτό όμως από ένα σημείο και μετά μπορεί να γίνει πολύ ψυχοφθόρο!

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις μία γυναίκα αν δεν έχεις εμπειρία!

2. Η επικριτική γυναίκα

γυναίκα κοιτάει άγρια τύποι γυναικών αποφύγεις

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για να μας βάλουν σε πρόκληση και να μας κάνουν καλύτερους. Ωστόσο, αν η κοπέλα που σε ενδιαφέρει είναι μονίμως επικριτική τότε όχι μόνο δε θα γίνεις καλύτερος αλλά μπορεί να γεμίσεις ανασφάλειες αλλά και να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση. Καλύτερα λοιπόν να μείνεις μακριά από έναν τέτοιο τύπο γυναίκας.

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν νιώθεις ότι η κοπέλα σου σε αγνοεί!

3. Η γυναίκα που θέλει να της φέρεσαι σαν πριγκίπισσα

γυναίκα ντυμένη πριγκίπισσα

Σε πολλές γυναίκες αρέσει η περιποίηση αλλά είναι μερικές που θέλουν πραγματικά να τους φέρεσαι σαν πριγκίπισσα. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούν από εσένα να τις προστατεύσεις, να κάνεις την καθημερινότητα τους να μοιάζει με παραμύθι και σε θεωρούν προστάτη τους. Κάτι τέτοιο απαιτεί από εσένα πολλή ενέργεια και σύντομα θα σε κουράσει.

Δες επίσης: 5 Πράγματα που θα κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη!

4. Η γυναίκα που κοιτάει τα χρήματα

κοπέλα κρατάει λεφτά κάρτα τύποι γυναικών αποφύγεις

Φυσικά πλέον οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται και έχουν την οικονομική τους ανεξαρτησία. Ωστόσο, υπάρχουν γυναίκες που έχουν την ανάγκη να τους κάνεις ακριβά δώρα, να καλύπτεις τα έξοδα τους και γενικά φαίνεται ότι τα χρήματα σου παίζουν για αυτές μεγάλο ρόλο. Μακριά λοιπόν από τέτοια άτομα που κοιτούν την τσέπη σου περισσότερο απ’ ότι εσένα τον ίδιο!

Δες επίσης: 8 Τύποι ανδρών που δεν γίνονται καλοί σύζυγοι!

5. Η υπερβολικά ζηλιάρα- Τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις

γυναίκα κοιτάει κινητό αγοριού

Η ζήλια είναι ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό που οι πιο πολλοί θα βγάλουμε στη σχέση μας. Η υπερβολική ζήλια όμως είναι τοξική και μπορεί να καταστρέψει τη σχέση. Αν μια κοπέλα δεν αποδέχεται ότι συναναστρέφεσαι και άλλες κοπέλες και θέλει να σε ελέγχει μονίμως τότε καλύτερα να την αποφύγεις καθώς όση υπομονή κι αν έχεις κάποια στιγμή δε θα αντέξεις άλλο!

Related Posts