ζευγάρι αγκαλιάζεται γελάει κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη

5 Πράγματα που θα κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη!

by tzinav

Αναμφίβολα οι σχέσεις θέλουν καθημερινή δουλειά και προσπάθεια. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να κάνεις μεγάλες κινήσεις για να φτιάχνεις τη διάθεση της συντρόφου σου. Συχνά, μερικές πολύ απλές ενέργειες μπορούν να κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη! Εξάλλου, οι μικρές στιγμές είναι αυτές που κάνουν τη σχέση πιο ουσιαστική και αληθινή!

Πράγματι, αν θέλεις να δείξεις την αγάπη σου δε χρειάζεται να οργανώνεις τεράστιες χειρονομίες για να την εντυπωσιάσεις. Ανακάλυψε 5 απλά πράγματα που θα κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη!

5 Τρόποι για να της φτιάξεις τη διάθεση!

 

1. Άφησε της σημειώματα

σημείωμα ψυγείο

Μια πολύ γλυκιά κίνηση που μπορεί να της φτιάξει τη μέρα είναι να βρει ένα σημείωμα σου επάνω στο ψυγείο ή μέσα στην τσάντα της. Μια τέτοια χειρονομία είναι ικανή να διατηρήσει τη φλόγα αναμμένη και το στοιχείο της έκπληξης ζωντανό όσο καιρό κι αν είστε μαζί. Να είσαι σίγουρος ότι μόλις δει το σημείωμα σου θα χαμογελάσει και θα σε σκέφτεται για ώρα μετά!

Δες επίσης: 6 Τρόποι για να γίνεις ακαταμάχητος στις γυναίκες!

2. Δώσε της τον προσωπικό της χώρο

γυναίκα χαλαρώνει καναπέ κάνουν κοπέλα σου χαρούμενη

Ειδικά αν συγκατοικείς με την κοπέλα σου τότε το να διατηρεί ο καθένας την ιδιωτικότητα του είναι πολύ δύσκολο. Για το λόγο αυτό, μια κίνηση που σίγουρα θα εκτιμήσει είναι να της δίνεις τον προσωπικό της χώρο και να την αφήνεις να περνάει χρόνο μόνη της. Που και που λοιπόν πήγαινε για μια βόλτα με τους φίλους σου ώστε να κάνει κι εκείνη το πρόγραμμα της μόνη της. Εξάλλου, κάτι τέτοιο το έχουμε όλοι ανάγκη!

Δες επίσης: 4 Συμβουλές για να μην μαλώνεις με την κοπέλα σου!

3. Το γέλιο είναι ένα από αυτά που θα κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη

ζευγάρι αγκαλιάζεται γελάει κάνουν κοπέλα σου χαρούμενη

Το γέλιο είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση και μπορεί να φτιάξει την καθημερινότητα! Για το λόγο αυτό, αν δεις ένα αστείο βιντεάκι ή αν βγεις μια χαζή φωτογραφία μη διστάσεις να τη μοιραστείς μαζί της! Έτσι, θα την κάνεις να γελάσει ακόμα κι αν βρίσκεται στη δουλειά και έχει μια δύσκολη μέρα.

Δες επίσης: 6 Τρόποι που πληγώνεις τη σύντροφο σου!

4. Άκουσε την

γυναίκα μιλάει σε άντρα

Το να ακούς την κοπέλα σου όταν μοιράζεται κάποιο προβληματισμό, κάποια ιδέα ή απλά την καθημερινότητα της είναι σημαντικό. Μπορεί να ακούγεται πολύ απλό αλλά πολλές φορές δεν το κάνεις! Όταν μιλάτε λοιπόν άφησε στην άκρη το κινητό σου και δώσ’ της όλη σου την προσοχή. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα το λατρέψει και θα την κάνει χαρούμενη!

Δες επίσης: 7 Μυστικά για να μάθεις τι θέλουν οι γυναίκες!

5. Δείξε ενδιαφέρον για τους δικούς της

οικογένεια τρώει γελάει κάνουν κοπέλα σου χαρούμενη

Αν η κοπέλα σου είναι ιδιαίτερα δεμένη με την οικογένεια της ή με τις φίλες της τότε θα είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να τα πηγαίνεις κι εσύ καλά μαζί τους. Για παράδειγμα, το να ρωτάς πως είναι οι δικοί της ή να προτείνεις να τους επισκεφτείτε είναι ένα από τα πράγματα που θα κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη.

Related Posts