Τι να κάνεις αν νιώθεις ότι η κοπέλα σου σε αγνοεί!

by theman
δωσε της χωρο

Το τελευταίο διάστημα έχεις παρατηρήσει ότι η κοπέλα σου δε σου δίνει τη σημασία που θα ήθελες. Ενδεχομένως να μην απαντάει γρήγορα στα μηνύματα, να μη βρίσκεστε τόσο συχνά και τα ραντεβού είναι σπάνιο πράγμα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια στη σχέση σας αλλά σιγά σιγά νιώθεις ότι δεν είναι όπως πριν. Άμα νιώθεις ότι όντως η κοπέλα σου σε αγνοεί, πρέπει σίγουρα να αναλάβεις δράση.

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις αν νιώθεις ότι η κοπέλα σου σε αγνοεί. Είναι αρκετά απλά και σίγουρα θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις καλύτερα αυτό το πρόβλημα.

Πως να αντιδράσεις εάν νιώθεις ότι η κοπέλα σου σε αγνοεί!

 

1. Δώσε της λίγο χώρο

δωσε της χωρο

Σκέφτεσαι ότι η κοπέλα σου δεν είναι όπως πριν. Είναι πιο απόμακρη και διάφορες σκέψεις περνάνε από το μυαλό σου για το πως αισθάνεται για τη σχέση σας. Δείχνει ενοχλημένη, ότι κάτι την ενοχλεί και προσπαθεί να σε απομακρύνει. Ο λόγος για τον οποίο νιώθει πιεσμένη μπορεί να είναι και άσχετος, το θέμα είναι να την αφήσεις να ανασάνει. Όλοι οι άνθρωποι χρειαζόμαστε λίγο χώρο σε διάφορες φάσεις της ζωής μας. Δείξε της ότι είσαι εκεί για εκείνη και τη στηρίζεις και άφησε της λίγο χώρο για να πάρει μια ανάσα.

Δες επίσης : 5 Συμβουλές για να «σώσεις» μια σχέση!

2. Να είσαι ευγενικός απέναντι της

ζευγαρι αγγαλια

Η κοπέλα σου μπορεί να έχει πολλά στο μυαλό της και να νιώθει επίσης άσχημα. Μην είσαι απότομος μαζί της. Να είσαι ευγενικός και στοργικός. Δείξε της ότι θα είσαι δίπλα της ότι και αν της συμβαίνει και φέρσου με τρυφερότητα. Προσπάθησε να την κάνεις να νιώσει χαρούμενη χωρίς όμως να είσαι υπερβολικός με τα συναισθήματα σου.

3. Προσπάθησε να καταλάβεις αν νιώθει θλιμμένη

ανδρας παρηγορει

Ψάξε και δες αν τα σημάδια της συμπεριφοράς της δείχνουν θλίψη ή και κατάθλιψη. Μήπως το να μένει μακριά απ’ όλους και απ’ όλα δεν είναι κάποιο θέμα που έχει απέναντι σου, αλλά κάποιο άλλο θέμα γενικότερο. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και παίζει ρόλο και στους κοινωνικούς κύκλους στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Δες επίσης : 3 Τρόποι για να διατηρήσετε μια ευτυχισμένη σχέση για πάντα!

4. Ίσως να σκέφτεσαι υπερβολικά

ανδρας σκεφτεται

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να σκέφτεσαι υπερβολικά πολύ. Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, είναι κάτι που πολλοί κάνουν κατά καιρούς. Το θέμα είναι να μη δημιουργείς αρνητικές καταστάσεις με το μυαλό σου όταν δεν υπάρχουν. Μπορεί τα σημάδια που λαμβάνεις εσύ από εκείνη να είναι μικρά αλλά εσύ τα μεγαλοποιείς. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Αυτό θα κάνει πολύ καλό σε εσένα και μόνο τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις αν όντως η κοπέλα σου σε αγνοεί.

Δες επίσης : 8 Βήματα για να σώσεις την σχέση σου από τις ανασφάλειες σου!

5. Μην κάνεις το ίδιο

ζευγαρι αγγαλια παραλία

Σου περνάει από το μυαλό η σκέψη να ανταποδώσεις τη συμπεριφορά. Θέλεις να την κάνεις να νιώσει όπως νιώθεις εσύ. Αυτή όμως δεν είναι μια ώριμη αντιμετώπιση και καλύτερα να μην το κάνεις. Μην ακούς τις θεωρίες που λένε ότι για να κάνεις κάποιον να ενδιαφερθεί πρέπει να αδιαφορήσεις. Πρόκειται για τη σχέση σου και για την κοπέλα που είστε μαζί. Βρες μια καλύτερη λύση για αυτό το θέμα που σε απασχολεί. Το ότι νιώθεις ότι η κοπέλα σου σε αγνοεί, δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις το ίδιο!

Δες επίσης : 7 Λάθη που πρέπει να αποφεύγεις σε έναν τσακωμό!

6. Βεβαίωσε την ότι τη στηρίζεις

ζευγαρι κρατα χερια

Άμα όντως κάτι την απασχολεί και σε αφήνει στην άκρη χωρίς να σου δίνει σημασία, πρέπει να ξέρει ότι την στηρίζεις. Ο λόγος που αδιαφορεί για εσένα, ίσως να μην έχει να κάνει αυτό καθ’αυτό με εσένα. Ίσως να νιώθει πίεση από το οικογενειακό της περιβάλλον ή τη δουλειά της. Δείξε της ότι την υποστηρίζεις και είσαι δίπλα της σε ό,τι και αν της συμβαίνει.

7. Μίλησε της

ζευγαρι συζηταει

Έχει ξεκινήσει να σε αγνοεί μετά από ένα τσακωμό και δε σου μιλάει για κάποιες μέρες. Στείλε της ένα μήνυμα που θα την κάνει να απαντήσει, ξεκίνα μια συζήτηση μαζί της για τη δουλειά ή την οικογένεια της, ρώτα την πράγματα για τη μέρα της. Κάντε μια απλή και ήρεμη κουβέντα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όταν ηρεμήσετε και οι δύο συζητήστε για τον καυγά σας ή για οτιδήποτε σας απασχολεί και σας οδήγησε στον τσακωμό. Μερικές φορές μια συζήτηση μεταξύ δύο ώριμων ατόμων είναι η καλύτερη λύση σε ένα πρόβλημα.

8. Μην παραμελείς τον εαυτό σου

ανδρας στη φυση

Μέσα σε όλη αυτή τη σύγχυση που συμβαίνει μέσα σου και στη σχέση σου, μην ξεχάσεις να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μην παραμελείς τις συνήθειες σου αφήνοντας την ψυχολογία σου να σε ρίξει. Μπορεί να νιώθεις ότι η κοπέλα σου σε αγνοεί αλλά μια κακή ψυχολογία και από μέρους σου σίγουρα πρόκειται να κάνει κακό στη σχέση σας. Προσπάθησε να μην απορροφηθείς απ’ όλα αυτά και να παραμείνεις ψύχραιμος και όσο το δυνατόν χαρούμενος.

Δες επίσης : 8 Σημάδια ότι βρίσκεσαι σε μια τοξική σχέση!

Οι σχέσεις είναι ένα περίπλοκο ζήτημα και έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Υπάρχουν λύσεις για σχεδόν όλα τα προβλήματα. Το θέμα είναι να προσπαθείτε και οι δυο για το καλύτερο. Ίσως η κοπέλα σου σε αγνοεί αλλά υπάρχει ενδεχομένως κάποιος λόγος πίσω από αυτό. Όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται.

Related Posts