άνδρας γραμμωμένος

10 Σημεία που κοιτούν οι γυναίκες στο ανδρικό σώμα!

by theman

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να φτιάξεις το σώμα σου κάνοντας γυμναστική με απώτερο σκοπό να προσελκύσεις τις γυναίκες; Ξέρεις, όμως, τι θεωρούν οι γυναίκες ελκυστικό;

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά στους άνδρες που αρέσουν ιδιαίτερα σε εμάς τις γυναίκες. Σίγουρα μερικά από αυτά μπορείς να τα ενισχύσεις στο γυμναστήριο, αλλά υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά τα οποία είναι ήδη καθορισμένα επάνω σου καθώς οφείλονται στα γονίδια σου.

Ποια μέρη στο ανδρικό σώμα αρέσουν στις γυναίκες!

 

1. Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί

nice-set-abs

Εντάξει! Αυτό το μέρος του σώματος είμαι σίγουρη ότι το περίμενες να είναι μέσα στη λίστα. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Western Illinois, οι γυναίκες θεωρούν τους κοιλιακούς τον πιο ελκυστικό μυ στο σώμα του άνδρα. Είναι λογικό νομίζω αφού οι κοιλιακοί είναι ένα από τα πρώτα σημεία στο σώμα σου που τραβάνε την προσοχή μας. Δες εδώ 4 ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς.

2. Οι φαρδιοί ώμοι

wide-shoulders

Η ικανοποίηση μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του sεx έχει να κάνει με την ελκυστικότητα του άνδρα αλλά και με το εύρος των ώμων του. Οι φαρδιοί ώμοι θεωρούνταν από παλιά σημάδι δύναμης και αρρενωπότητας. Γι’ αυτό, λοιπόν, ξεκίνησε γυμναστήριο και μην παραμελήσεις αυτό το μέρος του σώματος σου.

3. Τα σφιχτά οπίσθια

mans-posterior

Ένα ακόμη σημείο του σώματος σου που προσέχουν οι γυναίκες καθώς περνάς από μπροστά τους είναι τα οπίσθια σου. Ναι, ναι! Δεν τα κοιτάζεις μόνο εσύ! Πολλές γυναίκες δείχνουν να προτιμούν έναν άνδρα που έχει σφιχτούς γλουτούς.

4. Τα δυνατά μπράτσα

strong-arms

Η κατάσταση των χεριών σου μπορεί να δείξει πόσο καλά φροντίζεις το σώμα σου. Παράλληλα, όμως, τα γυμνασμένα μπράτσα αποτελούν και ένδειξη για το πόσο μπορείς να προστατέψεις μια γυναίκα. Δες εδώ πως 12 καλές ασκήσεις για μπράτσα.

5. Τα δυνατά χέρια

powerful-hands

Εμείς οι γυναίκες προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Τα χέρια κάποιου μπορούν να μας πουν πολλά για εσένα, τι δουλειά κάνεις, πόσο σου αρέσει να περιποιήσε τον εαυτό σου κλπ. Δες εδώ πως μπορείς να αποκτήσεις δυναμωμένα χέρια.

6. Η πλάτη

tapered-back

Το φάρδος της πλάτης αποτελεί ακόμη έναν παράγοντα που ελκύει μια γυναίκα σε κάποιον. Αν, λοιπόν, έχεις μια φαρδιά πλάτη σε σχήμα V, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τραβήξεις τα βλέμματα των γυναικών.

7. Το στήθος

chiseled-chest

Τις γυναίκες τις ελκύει ένα γραμμωμένο σώμα, αλλά όχι ένα σώμα που έχει γυμναστεί μέχρι το έσχατο σημείο. Οι δυνατοί και φαρδιοί ώμοι, η στενή μέση και το φαρδύ στήθος είναι τα ιδανικά χαρακτηριστικά που ψάχνει να βρει μια γυναίκα στον άνδρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα θέλαμε να δούμε ένα στήθος που είναι χειρότερο από το δικό μας.

8. Η σωστή ποσότητα στα γένια

facial-hair

Οι άνδρες με γένια αποτελούν μεγαλύτερο πόλο έλξης από τους ξυρισμένους άνδρες. Οι γυναίκες συνδέουν τα γένια με καλή υγεία, αλλά και με την ικανότητα τους να αποκτήσουν οικογένεια και να γίνουν υπεύθυνοι. Δες εδώ μερικά tips για να αποκτήσεις πυκνά γένια

9. Το μυστηριώδες στόμα

mysterious-mouth

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC), οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από έναν άνδρα που είναι μελαγχολικός παρά από έναν που είναι χαρούμενος. Σίγουρα σου έχουν πει ότι το χαμόγελο είναι σημαντικό όταν γνωρίζεις κάποιον, αλλά οι γυναίκες ελκύονται πιο πολύ από εκείνους τους άνδρες που φαίνονται υπερήφανοι, ισχυροί και λίγο κυκλοθυμικοί όταν τους βλέπεις για πρώτη φορά. Γίνε, λοιπόν, μυστηριώδης και είμαι σίγουρη ότι θα την κερδίσεις.

10. Το πρόσωπο

attractive-faceΟι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες, των οποίων τα πρόσωπα ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους να ζευγαρώσουν με κάποιον. Αυτό που τις ελκύει δηλαδή είναι τα μεγάλα μάτια και μια μέτρια, προς μικρή, μύτη, αλλά και με δυνατά σαγόνια και ζυγωματικά. Οι γυναίκες, επίσης, ψάχνουν να βρουν ένα συμπονετικό άνδρα, αλλά κι έναν άνδρα που θα τις ασκεί κάποια σεxοuαλική δύναμη. Δες επίσης πως να αποκτήσεις μυς χωρίς να πας γυμναστήριο!

Related Posts