prwhn kopela

10 Λόγοι να γυρίσεις στην πρώην κοπέλα σου!

by theman

Σε ένα παράλληλο σύμπαν οι χωρισμοί δεν μας πονάνε και οι πρώην δεν μας λείπουν. Επίσης οι αναμνήσεις δεν έχουν σημασία και γρήγορα προχωράμε μπροστά. Αυτή όμως δεν είναι η πραγματικότητα και έχεις λόγους να γυρίσεις στην πρώην κοπέλα σου.

Κακά τα ψέματα αν χώρισες για ασήμαντους λόγους, ή δεν ήσουν έτοιμος να προσφέρεις αυτά που ζήταγε δεν έχεις καταφέρει ακόμα να την ξεπεράσεις. Όταν σκέφτεσαι να επιστρέψεις σε μία σχέση που τελείωσε, δεν πρέπει να σκεφτείς τι θα πουν οι φίλοι σου αλλά πρέπει να βασίσεις την απόφαση σου σε σωστούς λόγους.

Λόγοι να γυρίσεις στην πρώην κοπέλα σου!

 

1. Είσαι έτοιμος για υποχωρήσεις

sxesh ypoxwrhseis

Από τη στιγμή που άρχισες να σκέφτεσαι μία επανασύνδεση με τα θετικά και τα αρνητικά της, ζυγίζεις και τη δική σου συμπεριφορά σε αυτή τη σχέση. Μπορεί να μην ήσουν 100% μέσα στη σχέση, να είχες άλλες προτεραιότητες ή να πήρες τα πράγματα πολύ ανάλαφρα. Η πρώην σου θα δεχτεί να σε ακούσει αν είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου. Αν της δώσεις να καταλάβει πώς είσαι έτοιμος να κάνεις πίσω σε πράγματα που πριν θεωρούσες ότι δεν μπορείς.

2. Δεν την έχεις ξεπεράσει

prwhn kopela

Δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα την κοπέλα αυτή και θέλεις να προσπαθήσεις πάλι. Μπορεί να βρίσκεις τον εαυτό σου να μην σκέφτεται καθαρά ή να είσαι θλιμμένος μακριά της. Αυτές είναι ενδείξεις πώς δεν την έχεις ξεπεράσει ακόμα. Δες επίσης 10 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα για επανασύνδεση!

3. Χωρίσατε για ασήμαντους λόγους

ashmantoi logoi xwrismou

Με την πρώην σου δεν μπορείς καν να καταλάβεις πώς χωρίσατε. Ίσως οι λόγοι ήταν ασήμαντοι και γι αυτό καν δεν έχουν σημασία πλέον. Από έναν χαζό τσακωμό μέχρι τον τρόπο που διασκεδάζετε δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται.

4. Ήταν η καλύτερη σχέση που έχεις κάνει

kalh sxesh

Η συγκεκριμένη σχέση ήταν η καλύτερη που είχες στην ζωή σου και δεν έπρεπε να χωρίσετε. Για σένα η πρώην σου ήταν σύντροφος, φίλη και το seχ ήταν τέλειο. Με αυτή την γυναίκα η επανασύνδεση είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα.

5. Σε αγαπούσε πολύ

gynaika agapaei

Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που θα συναντήσεις και θα πάρεις πραγματική αγάπη και ανιδιοτέλεια από αυτές. Αν η πρώην σου αναγνωρίζεις πώς σε αγαπούσε πολύ, ίσως θα πρεπε να ξανασκεφτείς να είσαι μαζί της. Μία σχέση βασισμένη στην αγάπη σίγουρα θα σε κάνει και εσένα ευτυχισμένο.

6. Θέλεις πλέον τα ίδια πράγματα

sxesh timing

Οι άνθρωποι αλλάζουμε και έτσι αλλάζουν και αυτά που θέλουμε στη ζωή. Μπορεί πριν το timing να μην ήταν καλό, εκείνη ίσως ήθελε περισσότερα και δεν μπορούσες να τα προσφέρεις. Τώρα όμως είσαι έτοιμος να δώσεις όσα ζητούσε. Δες επίσης 8 Λόγοι που μια γυναίκα φεύγει από μια σχέση!

7. Έχουν μείνει απωθημένα

sxesh apwthimena

Όταν μία σχέση κάνει τον κύκλο της και οι άνθρωποι πρέπει να χωρίσουν δεν μένουν πικρίες ή απωθημένα. Η δική σου σχέση όμως τελείωσε πριν την ώρα που έπρεπε. Έχεις κενά σε πολλά πράγματα που αφορούν τη σχέση και ίσως έτσι σκέφτεται και η πρώην σου.

8. Δεν της φέρθηκες καλά

mistreat woman

Αισθάνεσαι πώς δεν φέρθηκες στην πρώην κοπέλα σου όπως έπρεπε και ίσως ένα απλό συγνώμη αρκούσε όταν χωρίσατε. Όμως τελικά η σχέση θα είχε πετύχει αν έδινες και εσύ τον καλύτερο σου εαυτό. Ο λαός μας λέει πώς ποτέ δεν είναι αργά. Αν πετύχεις την επανασύνδεση μπορεί αυτή τη φορά να τα καταφέρετε.

9. Την είχες δεδομένη

sxesh epanasyndesh

Σε όλες τις σχέσεις μπορεί να συμβεί ο ένας να θεωρεί δεδομένο τον άλλο. Είναι θέμα συνήθειας. Μετά χωρίσατε και κατάλαβες πώς τελικά δεν ήταν δεδομένη. Τώρα συνειδητοποιώντας τι πήγε στραβά μπορείς να της αποδείξεις ότι σημαίνει πολλά για εσένα και να την κερδίσεις πίσω για μια νέα αρχή.

10. Είσαι καλά ψυχολογικά

kalh psyxologia

Για διάφορους λόγους δεν ήσουν καλά ψυχολογικά το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα είσαι και θέλεις να κερδίσεις όσα έχασες. Ένα από αυτά που έχασες είναι μία καλή σχέση ή μία έστω που είχε προοπτικές που δεν μπορούσες τότε να διακρίνεις. Μία ειλικρινής συζήτηση για τα συναισθήματα σου μπορεί να σας φέρει και πάλι κοντά. Δες επίσης 5 Συμβουλές για να ξεκινήσεις μια σχέση!

Related Posts