sumperifora se gunaikes

5 Συμβουλές για να ξεκινήσεις μια σχέση!

by theman

Το ξεκίνημα μιας σχέσης δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για μας τους άντρες. Όταν ξεκινήσουμε μια σχέση νιώθουμε ότι μπαίνουμε στα βαθιά νερά. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να μεταχειριστείς μια γυναίκα. Η κάθε μία έχει την δική της προσωπικότητα, ανάγκες και επιθυμίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσεγγίσεις κάθε σχέση με τον ίδιο τρόπο.

Μπορεί να νιώθεις έτοιμος να πας στο επόμενο επίπεδο με κάποια που βγαίνεις τον τελευταίο καιρό. Το σκέφτεσαι πολύ όμως γιατί ξέρεις ότι η πιο σοβαρή σχέση και ειδικά η συγκατοίκηση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Θα σου δώσω μερικές συμβουλές που ίσως σε ξεμπλοκάρουν.

 

Συμβουλές για την σχέση σου

 

Γίνει ξεκάθαρος στο τι θες

tips sxeseis

Ξεκίνα ένα διάλογο με τον εαυτό σου και προσπάθησε να προσδιορίσεις τι θέλεις. Μπορεί να θέλεις να βγαίνεις με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα. Μπορεί να σου αρέσει απλά να περνάς καλά με αυτόν που είσαι. Μπορεί όμως να νιώθεις την ανάγκη να εpωτευτείς και να αρκεστείς σε μια μονογαμική σχέση.

Οι σχέσεις είναι λιγότερο πολύπλοκες απ’όσο νομίζεις. Ειδικά όταν ξέρεις τι θέλεις από μια σχέση και τι ζητάς από τον άλλο. Ο έρωτας είναι διαφορετικός για τους ανθρώπους. Το θέμα είναι εσύ ποιον έpωτα θέλεις να ζήσεις. Σκέψου καλά τι θέλεις από την σχέση σου και θα νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος.

Δες επίσης 10 συμβουλές για online dating για άντρες!

Μοιράσου τις προθέσεις σου μαζί της

sumvoules sxeseis

Καλό θα είναι να μοιράζεσαι τις προθέσεις σου με την κοπέλα που βγαίνεις. Το καλύτερο είναι να το κάνεις από την αρχή και όχι στον μισό χρόνο. Δείξε τον πραγματικό σου χαρακτήρα, τις προσδοκίες σου τα όνειρά σου για το μέλλον. Δώσ’της να καταλάβει τι θέλεις από εκείνη και με ποιον έχει να κάνει.

Αν γίνεις απόλυτα ειλικρινής με την κοπέλα που είσαι και θέλει και αυτή το ίδιο με σένα, τότε θα περάσεις πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη σου σχέση. Το να μοιράζεσαι τα ίδια θέλω με τον άλλο είναι μια αξία ανεκτίμητη. Επίσης, θα σου φύγει το άγχος αν θέλει αυτά που θέλεις κι εσύ και θα νιώσεις πιο άνετα μαζί της κι αυτή πιο άνετα μαζί σου.

Να είσαι ο εαυτός σου

sumperifora se gunaikes

Όταν ακούμε κάποιους άντρες να λένε ότι η κοπέλα που ήταν μαζί τους χώρισε με την δικαιολογία “δεν είσαι αυτός που γνώρισα” μην απορείς. Δεν είναι λίγοι οι άντρες που το παίζουν στην αρχή καλοί και προσεκτικοί, καθαροί και εργατικοί. Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ το έχεις κάνει.

Μια γυναίκα θα σε αγαπήσει γι αυτό που είσαι και αυτό που θα δει στην αρχή σε σένα. Αν εσύ της δείξεις έναν ψεύτικο χαρακτήρα δεν θα αγαπήσει εσένα αλλά αυτό που προσποιείσαι. Αν όμως είσαι από την αρχή ο εαυτός και μείνει μαζί σου, ξέρεις ότι ο άντρας που αγαπάει είσαι εσύ και όχι ένας ψεύτικος χαρακτήρας.

Δες επίσης Κοντός άντρας: 5 Tips για να την εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού!

 

Δείξε ότι την θέλεις

Το ότι την θέλεις δεν σημαίνει ότι το καταλαβαίνει αν δεν της το πεις. Μια στοργική αγκαλιά, μια κουβέντα και λίγος ποιοτικός χρόνος μαζί της φτάνει για να νιώσει ότι την ποθείς. Στα μάτια σου φαίνεται όμορφη αλλά δεν είναι κακό να το πεις. Σίγουρα θα της ανεβάσεις το ηθικό.

Μια αγκαλιά, ένα φιλί ή ένα τρίψιμο στα πόδια ενώ παρακολουθείται ταινία σίγουρα θα προχωρήσει σε κάτι περισσότερο αφού θα την κάνεις να νιώσει όμορφα. Το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης είναι να της δείχνεις ότι την θέλεις πραγματικά. Μικρά δωράκια που και που ή ακόμα και λουλούδια θα την κάνουν να το καταλάβει περισσότερο απ’όσο νομίζεις.

Μη σε νοιάζει για τα χρήματα

tips antres sxeseis

Αν ψάχνεις για μια μακροπρόθεσμη σχέση και θέλετε να μείνετε μαζί πρέπει να αρχίσεις να προσέχεις πόσα χρήματα ξοδεύεις και που τα ξοδεύεις. Μία γυναίκα που σε θέλει πραγματικά δεν θα κοιτάξει πόσο ακριβή είναι η διασκέδαση που μπορεί να έχει όταν είναι μαζί σου. Της φτάνει μόνο να περνάτε καλά και να είστε μαζί.

Θα βρείτε τρόπους να κάνετε πράγματα που δεν κοστίζουν αλλά σας κάνουν να περνάτε όμορφα και να διασκεδάζεται. Αν περνάτε καλά ακόμα και με μια βόλτα με το αυτοκίνητο είστε σε καλό δρόμο. Το να περνάς καλά με τον σύντροφό σου χωρίς πολλά χρήματα είναι σημαντικό. Όταν έρθουν τα δύσκολα στην ζωή ξέρετε τι να κάνετε γιατί το έχετε ζήσει και περνούσατε καλά.

Δες επίσης τι να κάνεις όταν σε αγνοεί μια γυναίκα!

Related Posts