ανδρικά κουρέματα που δεν αρέσουν στις γυναίκες

11 Ανδρικά κουρέματα που ΔΕΝ αρέσουν στις γυναίκες!

by theman

Κάθε άνδρας θέλει να βρει αυτό το κούρεμα που θα αναδεικνύει την προσωπικότητά του και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Συχνά όμως μπορεί να επιλέξεις κάποιο που είτε δεν σου ταιριάζει, είτε είναι ξεπερασμένο. Για αυτό θα σου δείξω ποια ανδρικά κουρέματα δεν αρέσουν στις γυναίκες, για να τα αποφύγεις και να διαλέξεις ένα πιο κομψό και μοντέρνο για εσένα.

Από τη μπριγιαντίνη που χαρίζει ένα γυαλιστερό και κολλώδες αποτέλεσμα που δεν κολακεύει, μέχρι το καπελάκι των 80’s και των 90’s,όλα είναι εδώ για να δεις ποια χτενίσματα είναι πλέον παρωχημένα και δεν θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου.

11  Ξεπερασμένα ανδρικά κουρέματα που δεν αρέσουν στις γυναίκες!

 

Ξύρισμα στη μέση

ξυρισμενο μαλλι στη μεση

Αν θέλεις να ξυρίσεις τα μπροστινά μαλλιά σου και να αφήσεις τα υπόλοιπα στο πλάι, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείς και να επιλέξεις είτε να τα αφήσεις ως έχουν, είτε να επιλέξεις το ολοκληρωτικό ξύρισμα καθώς αυτό το κούρεμα δεν κολακεύει κανέναν άνδρα.

Μπορείς να δεις ακόμα 7 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για το χειμώνα 2021

Τετραγωνισμένο κεφάλι

τετραγωνισμενο κεφαλι και μαλλι

Είτε έχεις τετράγωνο σχήμα κεφαλιού, είτε όχι μην επιλέξεις να κουρευτείς με αυτό το στυλ μαλλιών, καθώς δεν ταιριάζει σε κανέναν και δείχνει δυσαρμονικό το πρόσωπό σου.

Αντιανεμικό κούρεμα

κουρεμα αντιανεμικο

Αυτό το κούρεμα είναι ιδιαίτερο και δεν κολακεύει κανέναν άνδρα. Μπορεί να δείχνει μοντέρνο, αλλά θεωρείται κακόγουστο και άκομψο.

Μπορείς να δεις επίσης Διαφορετικοί τύποι σβησίματος σε ανδρικά κουρέματα!

Λάθος ξύρισμα στο πλάι

κουρεμα με ξυρισμα εντονο

Αυτό το κούρεμα φανερώνει πως κάτι πήγε στραβά όταν πήγες να ξυρίσεις τα πλαϊνά του κεφαλιού και μοιάζει εξαιρετικά δυσανάλογο.

Πολύχρωμα ράστα

ραστα βαμμενα πολυχρωμα

 

Αν σου αρέσουν τα ράστα, επίλεξε τα αλλά μην τα βάψεις πολύχρωμα και ειδικά με έντονα χρώματα καθώς έτσι θα μοιάζεις εξαιρετικά ατημέλητος και σίγουρα όχι γοητευτικός.

Μπορείς να δεις επίσης 10 Αντρικά κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

Κίτρινα και ατημέληταξανθα βαμμενα μαλλια κομμενα ατημελητα

Ένα κούρεμα όσο ωραίο και να είναι μπορεί να “χαντακωθεί” με την κίτρινη βαφή ειδικά όταν το φυσικό σου είναι σκούρο και έχεις χαίτη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου.

Μπριγιαντίνη η κλασική

μπιργιαντινη στο μαλλι

Μπορεί η μπριγιαντίνη να χαρίζει λάμψη, αλλά η λάθος εφαρμογή της μπορεί να επιφέρει ένα εξαιρετικά παρωχημένο χτένισμα που δεν ταιριάζει σε κανέναν.

Μπορείς να δεις ακόμα 4 Κλασικά κουρέματα που δε θα φύγουν από τη μόδα!

Το κούρεμα του επαναστάτη

κουρεμα επαναστατη

Αυτό το κούρεμα επιλέγεται από τους επίδοξους επαναστάτες για να δηλώσουν την μη αποδοχή του κατεστημένου.. αλλά λόγω της εκκεντρικότητας του, απωθεί και όλες τις γυναίκες που θα βρεθούν στο διάβα του.

Κούρεμα καπελάκι των 80’s

καπελακι κουρεμα απο τα 80's

Αυτό το κούρεμα καπελάκι μπορεί να σου θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια, αλλά απόφυγε να το επιλέξεις ως ενήλικας, καθώς θυμίζει καρικατούρα βγαλμένη από κόμικ.

Μπορείς να δεις εδώ 7 Ανδρικά κουρέματα με χωρίστρα για κάθε άντρα!

Κούρεμα καπελάκι των 90’s

καπελακι κουρεμα των 90's

Μπορεί την δεκαετία των 90’s να βλέπαμε αυτό το καπελάκι κούρεμα και να λέγαμε όλες τι κομψό και ωραίο που είναι, αλλά πλέον ταιριάζει μόνο στα μικρά παιδιά.

Ουρίτσα η μεγαλοπρεπής

ουριτσα στα μαλλια κοτσος

Καταλαβαίνουμε να αφήνει ουρίτσα ένα αγοράκι,αλλά σαν ενήλικας αναθεώρησε και μην αφήνεις να μακραίνει μια τούφα στο πίσω μέρος του κεφαλιού καθώς δεν είναι καθόλου γοητευτικό.

Μπορείς να δεις εδώ 5 Κομψά κουρέματα ιδανικά για επαγγελματικά looks!

Αυτά τα ανδρικά κουρέματα δεν αρέσουν στις γυναίκες καθώς δεν αναδεικνύουν την γοητεία ενός αρσενικού και δεν θεωρούνται καθόλου μοντέρνα και κομψά.

Related Posts