κλασσικά ανδρικά κουρέματα που θα είναι πάντα στη μόδα

4 Κλασικά κουρέματα που δε θα φύγουν από τη μόδα!

by tzinav

Το κούρεμα μπορεί να αλλάξει τελείως την εικόνα και το στυλ σου. Αν όμως φοβάσαι τα τολμηρά, μοντέρνα κουρέματα τότε μια all time classic επιλογή είναι μια καλή ιδέα για εσένα. Βέβαια κλασικό δε σημαίνει βαρετό αφού υπάρχουν μερικά κλασικά ανδρικά κουρέματα που δε θα βαρεθείς ποτέ.

Αν λοιπόν δεν είσαι ο τολμηρός τύπος άντρα που θα πειραματιστεί με τα μαλλιά του δες 4 κλασικά ανδρικά κουρέματα που δε θα φύγουν από τη μόδα!

4 Κλασικά κουρέματα που θα είναι πάντα επίκαιρα!

 

1. Buzz cut

κοντοκουρεμένα μαλλιά γένια

buzz cut κούρεμα

Το κοντοκουρεμένο μαλλί, γνωστό και ως buzz cut κούρεμα είναι πολύ αρρενωπό και μπορεί να αναδείξει το πρόσωπο σου. Και το σίγουρο είναι ότι δε θα φύγει από τη μόδα. Ένα ακόμα μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και φυσικά μπορείς να το πετύχεις και μόνος σου. Μη διστάσεις λοιπόν να το κάνεις γιατί σίγουρα θα σου προσδώσει μια γοητεία!

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2020

2. Crew cut

crew cut κούρεμα ξανθά μαλλιά

κοντό κούρεμα ανδρικό κλασικά κουρέματα

Το crew cut είναι επίσης ένα κοντό κούρεμα αλλά όχι τόσο κοντό όσο το buzz cut. Τα μαλλιά είναι σχεδόν ομοιόμορφα κοντά, εκτός κι αν αφήσεις ελάχιστα πιο μακριά τα μαλλιά του επάνω μέρους. Ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου επομένως σίγουρα θα ταιριάζει και σε σένα. Δε χρειάζονται και πολλά για να το συντηρήσεις εκτός από ελάχιστο gel στην κορυφή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα τέτοιο κούρεμα δε θα το μετανιώσεις ποτέ!

Δες επίσης: 24 Ανδρικά κουρέματα με ψηλό σβήσιμο!

3. Μεσαίου μήκους μαλλιά στο πλάι

μαλλιά μεσαίου μήκους ξανθά κλασικά κουρέματα

μεσαία μαλλιά στο πλάι

Αν τα μαλλιά σου είναι ίσια και η τρίχα σου λεπτή τότε σου ταιριάζουν τα λίγο πιο μακριά μαλλιά ώστε να δείχνουν πιο πλούσια. Για να τους δώσεις στυλ φέρε τα μαλλιά σου στο πλάι. Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα από κάποιο προϊόν styling για να τα στερεώσεις αλλά μη το παρακάνεις. Ένα τέτοιο κούρεμα είναι ήσυχο και κλασικό χωρίς όμως να χάνει το στυλ του.

Δες επίσης: Τα καλύτερα κουρέματα για άνδρες με αραιά μαλλιά!

4. Πομπαντούρ

πομπαντούρ κούρεμα μακριά πάνω κοντά πλαϊνά

πομπαντούρ κούρεμα καστανά μαλλιά κλασικά κουρέματα

Το πομπαντούρ είναι ένα κούρεμα με πολλά χρόνια ιστορίας και πολλές παραλλαγές ανά τα χρόνια. Μπορείς άνετα να το κάνεις ένα κλασικό κούρεμα αν όμως αποφύγεις μερικές ακραίες τάσεις που κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί. Για παράδειγμα, απόφυγε τα έντονα σβησίματα και τα πολύ μακριά μπροστινά μαλλιά. Το μόνο που έχεις να ζητήσεις από τον κουρέα σου είναι να τριμάρει διαβαθμισμένα τα μαλλιά σου, αφήνοντας τα μπροστινά λίγο πιο μακριά. Έτσι, θα έχεις πετύχει μια κλασική παραλλαγή του πομπαντούρ για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Related Posts