Διαφορετικοί τύποι σβησίματος σε ανδρικά κουρέματα!

by theman
ωραία ανδρικά κουρέματα με σβήσιμο

Τα ανδρικά κουρέματα με σβήσιμο είναι ίσως τα πιο δημοφιλή. Ιδίως για το καλοκαίρι είναι ιδανικά καθώς σε δροσίζουν διατηρώντας τον λαιμό σου πιο ανάλαφρο. Υπάρχουν τρεις τύποι σβησίματος ανάλογα με το ύψος που ξεκινάει το ‘ξεθώριασμα’.  Υπάρχουν λοιπόν κουρέματα με χαμηλό, μεσαίο ή ψηλό σβήσιμο. Το καθένα έχει την ομορφιά του και κολακεύει διαφορετικά κάθε άντρα.

Μια αλλαγή για φέτος το καλοκαίρι μπορεί να είναι το να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό σβήσιμο στο κούρεμα που κάνεις συνήθως. Έτσι θα έχεις διατηρήσει το κυρίως στυλ σου και δε θα φαίνεται μεγάλη διαφορά αλλά ταυτόχρονα θα το έχεις αναβαθμίσει με μια πιο μοντέρνα παραλλαγή!

Διαφορετικά ανδρικά κουρέματα σε χαμηλό, μεσαίο και ψηλό σβήσιμο!

 

1. Ανδρικά κουρέματα με χαμηλό σβήσιμο

ανδρικά κουρέματα με χαμηλό σβήσιμο

Το low fade είναι η μια πολύ διακριτική, κομψή και ασφαλής επιλογή. Το χαμηλό σβήσιμο και γενικά το σβήσιμο προσφέρει ένα τακτοποιημένο αποτέλεσμα επομένως είναι ιδανική λύση για άντρες με ατίθασα μαλλιά που δε στρώνουν εύκολα. Με το σβήσιμο δημιουργείται επίσης η ψευδαίσθηση ενός πιο πλούσιου πάνω μέρους του κεφαλιού!

Δες επίσης: 9 Ιδεές για Ανδρικά Fade Κουρέματα 2020

2. Ανδρικά κουρέματα με μεσαίο σβήσιμο

ανδρικά κουρέματα με μεσαίο σβήσιμο

Το mid fade είναι ευέλικτο και κομψό και επιτυγχάνει την ισορροπία ανάμεσα στο χαμηλό και το υψηλό σβήσιμο. Είναι καλή επιλογή για άντρες που θέλουν να πειραματιστούν με το στυλ μαλλιών τους καθώς μπορούν να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά κουρέματα. Επιπλέον, αρέσει πολύ κι στις γυναίκες καθώς είναι διακριτικό αλλά και μοντέρνο.

Δες επίσης: 5 Μυστικά για να πετύχεις μόνος ένα κοντό ανδρικό κούρεμα!

3. Ψηλό σβήσιμο σε ανδρικά κουρέματα

ανδρικά κουρέματα με ψηλό σβήσιμο

Δες επίσης: Πως να κάνεις ανδρικό κούρεμα με μηχανή βήμα βήμα!

Το ψηλό σβήσιμο είναι από τις καλύτερες επιλογές για πολύ κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Ταιριάζει πολύ και σε σγουρά μαλλιά καθώς συνήθως στρώνουν δύσκολα στα πλάγια και καλύτερα στο πάνω μέρος οπότε ένα τέτοιο κούρεμα μπορεί να είναι σωτήριο. Δημιουργεί μια φρέσκια και δροσερή αντίθεση σε σχέση με το πάνω μέρος του κεφαλιού και δείχνει πολύ μοντέρνο. Το πίσω μέρος του ξυρισμένου λαιμού δημιουργεί μια καθαρή λαιμόκοψη που ταιριάζει στους περισσότερους άντρες!

Related Posts