7 Ανδρικά κουρέματα με χωρίστρα για κάθε άντρα!

by theman

Τα ανδρικά κουρέματα με χωρίστρα είναι από τα πιο κλασσικά στυλ. Η ποικιλία κουρεμάτων με χωρίστρα καθιστά το στυλ αυτό πολύ διαχρονικό, βολικό και ιδανικό για κάθε άντρα αφού ο καθένας μπορεί να βρει ένα κούρεμα που να του ταιριάζει.

Η χωρίστρα είναι κολακευτική τόσο στα μακριά όσο και στα κοντά μαλλιά. Δίνει σχήμα στα μαλλιά ενός άντρα και μπορεί να τον κάνει να φαίνεται πιο περιποιημένο και κομψό. Στο man.gr θα βρεις 7 διαφορετικά κουρέματα με χωρίστρα για να πάρεις έμπνευση!

Κουρέματα με χωρίστρα για στιλάτους άντρες!

 

1. Κλασσικό κούρεμα με χωρίστρα στο πλάι

κλασσικό αντρικό κούρεμα

Ίσως και το πιο κλασσικό αντρικό κούρεμα είναι το απλό, μεσαίου μήκους με χωρίστρα στο πλάι. Είναι από τα πιο διακριτικά, βολικά και διαχρονικά αντρικά κουρέματα. Δείχνει όμορφο τόσο σε κοντά όσο και σε μεσαίου μήκους μαλλιά, είτε είναι ίσια είτε κυματιστά είτε σγουρά!

Δες επίσης: Τα πιο δημοφιλή undercut κουρέματα για άντρες!

2. Ανδρικό κούρεμα με χωρίστρα στο πλάι και σβήσιμο

αντρικό κούρεμα με χωρίστρα και σβήσιμο

Τα κουρέματα με σβήσιμο είναι από τα πιο δημοφιλή, όπως και τα κουρέματα με φράτζα. Ο συνδυασμός τους είναι πολύ φρέσκος και μοντέρνος. Σε μεσαίου μήκους μαλλιά, η χωρίστρα στο πλάι με μεσαίο σβήσιμο και εντελώς καθαρό λαιμό είναι ιδανικό!

Δες επίσης: Κουρέματα για άντρες με αρχές φαλάκρας!

3. Quiff αντρικό κούρεμα με χωρίστρα

αντρικό κούρεμα με χωρίστρα

Το quiff αντρικό χτένισμα αναφέρεται στην χαρακτηριστική φράτζα-αφέλεια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά είναι κουρεμένα πιο κοντά. Η χωρίστρα λοιπόν στο κούρεμα αυτό είναι πολύ ιδιαίτερη, ιδανική για έναν κομψό και κλασσάτο άντρα.

Δες επίσης: Τα καλύτερα κουρέματα για άνδρες με αραιά μαλλιά!

4. Κούρεμα για άντρες με χωρίστρα στη μέση

ανδρικό κούρεμα με χωρίστρα στη μέση

Το κούρεμα αυτό είναι σίγουρα ένα vintage κούρεμα που ταιριάζει όμως και στους σύγχρονους άντρες. Έχει αγαπηθεί και από πολλούς διάσημους όπως από τον Brad Pitt, τον Leonardo Di Caprio και τον Jonny Depp. Οι γυναίκες το θεωρούν sexy, όσο φυσικά αυτό συμβαδίζει με ένα περιποιημένο look!

Δες επίσης: Ποιο είναι το σωστό κούρεμα για το σχήμα προσώπου σου!

5. Χωρίστρα σε μακριά μαλλιά

άντρας με μακρύ μαλλί

Τα μακριά μαλλιά  είναι μια αμφιλεγόμενη επιλογή για τους άντρες. Άλλοι το λατρεύουν ενώ άλλοι τα μισούν. Τα μακριά μαλλιά με χωρίστρα, μάλιστα, θεωρούνται από τα πιο σέξι αντρικά κουρέματα σύμφωνα με τα λεγόμενα των περισσοτέρων γυναικών!

Δες επίσης: 10 Χτενίσματα για άντρες με μακριά μαλλιά!

6. Κούρεμα για άντρες με χωρίστρα και γραμμή

αντρικό κούρεμα με χωρίστρα και γραμμή

Αν θες να κάνεις τη χωρίστρα σου λίγο πιο ενδιαφέρουσα μπορείς να δημιουργήσεις μια γραμμή στο σημείο εκείνο. Υπάρχουν πολλά κουρέματα σε αυτό το στυλ που δίνουν ένα πιο στημένο αλλά και πιο καθαρό αποτέλεσμα!

Δες επίσης: 6 Αντρικά στρατιωτικά κουρέματα που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα!

7. Taper slik αντρικό κούρεμα

αντρικό χτένισμα με χωρίστρα

Δες επίσης: 16 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

Τέλος έχουμε το taper silk κούρεμα το οποίο είναι για εσένα που θέλεις να κάνεις χωρίστρα αλλά να διατηρήσεις το μήκος των μαλλιών σου ενώ ταυτόχρονα να παραμείνουν κοντά. Είναι ένα κούρεμα που μπορείς εύκολα να περιποιηθείς και να τελειοποιήσεις μόνο με λίγο τζελ!

Related Posts