Τάσεις στα ανδρικά μαγιό

Ανδρικά μαγιό για το Καλοκαίρι 2023

by tzinav

Η παραλία έχει σίγουρα τη δική της μόδα. Και μιας που το καλοκαίρι απέχει μόνο λίγες μέρες οι εξορμήσεις στην παραλία είναι πια πολύ κοντά. Αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα μαγιό φέτος τότε αξίζει να ενημερωθείς για τις τάσεις στα ανδρικά μαγιό το καλοκαίρι του 2023 ώστε να ξέρεις πού αξίζει να επενδύσεις!

Φέτος το καλοκαίρι θα δεις να φοριούνται τόσο κλασικά μαγιό που πιθανόν ήδη έχεις όσο και νέα και πιο μοντέρνα στυλ για όσους θέλουν μια ανανέωση. Ανακάλυψε λοιπόν αναλυτικά τις τάσεις στα ανδρικά μαγιό για το Καλοκαίρι 2023!

Ποια μαγιό θα φορεθούν το 2023!

Μαγιό σε φλούο χρώματα

ροζ μαγιό ανδρικό κίτρινο φωσφορούχο μαγιό Τάσεις στα ανδρικά μαγιό

Σίγουρα το μπλε, το μαύρο και το χακί είναι κλασικές επιλογές στα μαγιό που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Δε θέλεις να δοκιμάσεις όμως κάτι διαφορετικό; Φέτος τα φλούο χρώματα είναι μια μεγάλη τάση και μπορείς να τα τολμήσεις για να βγεις από τα συνηθισμένα. Χρώματα όπως το φουξ, το πορτοκαλί και το κίτρινο είναι ότι πρέπει σε μαγιό αφού εξάλλου αποπνέουν καλοκαιρινή διάθεση!

Δες επίσης: Ποιο είναι το κατάλληλο ανδρικό μαγιό για το σώμα σου!

Φλοράλ ανδρικά μαγιό- Οι Τάσεις στα ανδρικά μαγιό το 2023

φλοράλ μπλε μαγιό φλοράλ ανδρικό μαγιό Τάσεις στα ανδρικά μαγιό

Το καλοκαίρι συνήθως φέρνει ζωντάνια και έντονα prints. Και ένα από τα πιο καλοκαιρινά μοτίβα για ανδρικό μαγιό είναι τα λουλούδια. Ένα φλοράλ μαγιό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! Ακόμα κι αν είσαι συντηρητικός στα prints των ρούχων σου, μπορείς να κάνεις την εξαίρεση στα μαγιό και να δώσεις ζωντάνια στις εξορμήσεις σου στην παραλία με ένα φλοράλ κομμάτι.

Δες επίσης: 3 Tips για να μην βάλεις κιλά στις διακοπές!

Κοντά shorts μαγιό

χακί κοντό μαγιό Τάσεις στα ανδρικά μαγιό κοντό κόκκινο μαγιό

Θυμάσαι κάποτε που ήταν στη μόδα τα μακριά μαγιό που έφταναν μέχρι το γόνατο; Ξέχνα το! Φέτος η μόδα επιτάσσει κοντά shorts μαγιό που θα σου δίνουν μεγαλύτερη ευκολία στις κινήσεις και που είναι πιο άνετα. Άσε που με ένα τέτοιο μαγιό το μαύρισμα σου θα είναι καλύτερο!

Δες επίσης: 5 Καλοκαιρινά αξεσουάρ που κάθε άντρας χρειάζεται

Κλασικά ριγέ μαγιό- Οι Τάσεις στα ανδρικά μαγιό το 2023

ριγέ μπλε μαγιό τάσεις μαγιό 2023 ριγέ μαγιό μπλε άσπρο

Κάποια πράγματα δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα! Κι όταν μιλάμε για μαγιό, το ριγέ είναι ένα pattern διαχρονικό και που είναι πολύ εύκολο να το φορέσεις. Ο πιο κλασικός και καλοκαιρινός συνδυασμός σε ρίγα είναι φυσικά το μπλε με το λευκό. Παρόλα αυτά μη φοβηθείς να καταλήξεις σε ένα μαγιό με ρίγες σε άλλα χρώματα αν θέλεις να πειραματιστείς!

Δες επίσης: 5 Casual καλοκαιρινά σύνολα που θα σου λύσουν τα χέρια

Μαγιό σε print παραλλαγής

ανδρικό μαγιό παραλλαγή μπλε μαγιό παραλλαγή

Ένα ακόμα μοτίβο που τείνει να γίνει διαχρονικό αφού το βλέπουμε πολύ συχνά είναι η παραλλαγή. Αυτό το military print δε χρειάζεται να το φορέσεις απαραίτητα στο κλασικό χακί του χρώμα. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και να διαλέξεις ένα μπλε, ένα μαύρο ή ένα κόκκινο μαγιό παραλλαγή.

Related Posts