αντρικά κουρέματα με ψηλό σβήσιμο

24 Ανδρικά κουρέματα με ψηλό σβήσιμο!

by theman

Τα κουρέματα με ψηλό σβήσιμο είναι ιδανικά για τις μέρες του καλοκαιριού καθώς είναι δροσερά αλλά και στιλάτα. Μπορείς να διατηρήσεις το κούρεμα που έχεις ήδη και να το ανανεώσεις με μια μικρή αλλαγή με τη τεχνική του σβησίματος (fade).

Ένα ωραίο κοντό αντρικό κούρεμα με σβήσιμο θα φωτίσει το πρόσωπο σου και θα το αναδείξει. Παρακάτω θα βρεις 24 ανδρικά κουρέματα για να πάρεις έμπνευση για το δικό σου στυλ φέτος το καλοκαίρι!

24 Καλοκαιρινά αντρικά στυλ κουρέματος με σβήσιμο

 

Κοντά αντρικά κουρέματα με ψηλό σβήσιμο

αντρικό κούρεμακούρεμα με ψηλό σβήσιμοαντρικό κοντό κούρεμακοντό κούρεμα αντρικόαντρικό κούρεμα κοντό με σβήσιμοκοντό αντρικό κούρεμακοντό αντρικό κούρεμααντρικό κούρεμα με ψηλό σβήσιμο

Το πολύ κοντό κούρεμα με ψηλό σβήσιμο παραπέμπει σε στρατιωτικό κούρεμα ωστόσο παραμένει κομψό και όμορφο. Ένα τέτοιο στυλ δείχνει διαφορετικό σε κάθε άντρα καθώς το κούρεμα διαφέρει στο κάθε σχήμα προσώπου και κεφαλιού. Χρειάζεται μηδαμινό styling επομένως θα σε βολέψει πολύ ειδικά τις μέρες του καλοκαιριού που τα προϊόντα για τα μαλλιά βαραίνουν το κεφάλι.

Δες επίσης: 9 Ιδεές για Ανδρικά Fade Κουρέματα 2020

Κουρέματα με σβήσιμο για μεσαίου μήκους μαλλιά

μεσαίου μήκους κούρεμααντρικό κούρεμαμεσαίο κούρεμα αντρικόαντρικό κούρεμαμεσαίο κούρεμα αντρικόόμορφο αντρικό κούρεμακούρεμα σγουρό αντρικό μαλλίκομψό αντρικό κούρεμα

Το ψηλό σβήσιμο σε κουρέματα μεσαίου μήκους μαλλιών είναι μια ωραία παραλλαγή στα κλασσικά κουρέματα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείς να δημιουργήσεις και γραμμή με χωρίστρα για πιο προσεγμένο look. Το κούρεμα αυτό είναι πολύ μοντέρνο και κολακευτικό σε άντρες με σγουρά μαλλιά καθώς αυτό το είδος μαλλιών συνήθως είναι πιο δύσκολο στο styling.

Δες επίσης: 5 Επερχόμενες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα!

Μακριά μαλλιά σε κούρεμα με σβήσιμο

μακρύ μαλλί αντρικόαντρικό κούρεμα με μακρύ μαλλίαντρικό κούρεμα με μακρύ μαλλίαντρικό κούρεμα με κοτσίδαίσιο μαλλί αντρικό κούρεμαμακρύ μαλλί κούρεμα αντρικόανδρικό κούρεμα με μακρύ μαλλί

Δες επίσης: Τα καλύτερα κουρέματα για άνδρες με αραιά μαλλιά!

Τα μακριά μαλλιά με ψηλό σβήσιμο στα πλαϊνά είναι από τα πιο στιλάτα ανδρικά κουρέματα. Ένα τέτοιο στυλ σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείς πολλά διαφορετικά χτενίσματα στα μαλλιά σου. Μπορείς να τα πιάνεις κοτσίδα, κότσο, να τα στρώνεις προς τα πίσω με κερί ή τζελ ή να τα στρώνεις προς τα μπροστά ως φράντζα.

 

Related Posts