ανδρικά κουρέματα στη μόδα

Τα 20 πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα!

by theman

Μαζί με την νέα χρονιά ήρθαν και οι νέες ανανεωμένες προτάσεις σε ανδρικά κουρέματα, τα οποία θα συναντήσουμε πολύ. Υπάρχουν ιδέες που ταιριάζουν σε όλους τους άντρες ότι τύπο μαλλιών και αν έχουν, αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες προτάσεις για τις οποίες θα πρέπει να βεβαιωθείς πρώτα πως ταιριάζουν στο πρόσωπο σου και συμβαδίζουν με το στυλ σου!

Στην λίστα που ακολουθεί λοιπόν θα μπορείς να βρεις τα καλύτερα και πιο δημοφιλή ανδρικά hairstyles, από τους μεγαλύτερους κομμωτές του κόσμου, ώστε να αποφασίσεις πως θα κάνεις τα δικά σου μαλλιά!

 

Δες επίσης: 13 Style για να συνδυάσεις το κούρεμα με τα μούσια σου!

 

Ανδρικά κουρέματα που θα ξεχωρίσουν

antrika hairstyles 2016antrika kouremata ksirismakonta adrika kourematamoderna adrika kouremata

Οι πρώτες ιδέες είναι για όσους άντρες τολμούν να ρισκάρουν και τους αρέσει να ξεχωρίζουν και να τραβούν τα βλέμματα επάνω τους. Ένα σχέδιο στο πλάι μπορεί να κάνει το κούρεμα σου ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Μπορείς να επιλέξεις απλά να σου κάνει ο κομμωτής σου μια γραμμή, ξυρίζοντας το συγκεκριμένο σημείο ή να παίξει με τις σκάλες της μηχανής για να αλλάζει επίπεδα στο ξύρισμα των πλαϊνών.

xeimerina antrika kouremataadrika kouremata konta malliaadrika kouremata katsara malliaadrika kouremata 2016

Γενικά όπως κατάλαβες, τα ξυρισμένα πλαϊνά είναι και φέτος μέσα στα must hairstyles για τους άνδρες και το θετικό είναι πως μπορείς να κάνεις ένα τέτοιου είδους κούρεμα είτε έχεις κατσαρά μαλλιά είτε ίσια. Καθώς θα δείχνουν το ίδιο στυλάτα. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να δεις το πιο στυλ ταιριάζει περισσότερο με το μούσι σου. Καλό θα ήταν να τα σκέφτεσαι σαν σύνολο!

adrika mallia pisoadrikos kotsosantrika kouremata frantzahipster kouremata 2016

Αν περίμενες πως τα hipster κουρέματα, τα οποία έχουν την μακριά φράντζα την οποία μπορείς να πιάσεις και πίσω σαν κότσο, θα φεύγανε από την μόδα είσαι γελασμένος. Απλά αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις ένα τέτοιο στυλ θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις την διάθεση να περιποιείσαι τα μαλλιά και το χτένισμα σου.

80s style andrika kourematakouremata ximonas 2016mens haircuts 2016moikana kourema 2016

Και το 80s style είναι διαχρονικό και βλέπουμε ότι το προτιμούν όσοι άντρες θέλουν να αφήσουν κυρίως μουστάκι και όχι τόσο μούσι. Στην ουσία ταιριάζει πιο πολύ με ένα καθαρό πρόσωπο, για να συμβαδίζει με την τότε εποχή. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ένα κοντό κούρεμα που να συνεχίζει ομοιόμορφα με το μούσι σου, ή και μια πιο διακριτική και μοντέρνα μοϊκάνα.

adrika kouremata makria malliaadrika kouremata mesea malliaadrika kouremata plousia malliaadrika mallia atimelito hairstyle

Δες επίσης: Τα καλύτερα αντρικά χτενίσματα!

Τέλος, αν προτιμάς να κρατήσεις τα μακριά σου μαλλιά ή έστω να κάνεις ένα κούρεμα για μεσαία μαλλιά, μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις άκρες των μαλλιών σου, ώστε να φιλαριστούν και να έχεις ένα πιο ανέμελο ατημέλητο look.

Related Posts