επιτραπέζια παιχνίδια

4 Επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα σου!

by theman

Μπορεί οι καιροί να χουν αλλάξει και η τεχνολογία μαζί με τα video games να έχουν προχωρήσει , τα επιτραπέζια παιχνίδια όμως έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας . Δεν έχει να κάνει μόνο με τις παιδικές αναμνήσεις που τα έχουμε συνδέσει , προσφέρουν μια διαφορετική ψυχαγωγία λόγω της έντονης αλληλεπίδρασης όσων συμμετέχουν. Επιλογές υπάρχουν άπειρες. Ωστόσο, εδώ θα βρεις τα 4 καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια, σύμφωνα με τα δικά μας γούστα!

1. Monopoly

μονόπολυ

Αδιαμφησβήτητα αποτελεί Νο.1 επιτραπέζιο. Η monopoly είναι ένα παιχνίδι αγοραπωλησιών και μπορείς να το απολαύσεις με φίλους, γονείς ακόμα και με τη σχέση σου . Προσφέρει έντονες συγκινήσεις, καθώς οι ισορροπίες αλλάζουν τακτικά και μόνο ο σοφότερος παίκτης θα βγει νικητής. Ενα bonus tip από εμάς , προσπάθησε να μην τσακωθείς με τους συμπαίκτες σου (ξέρω, είναι δύσκολο!).

Δες επίσης: 8 Επιτραπέζια παιχνίδια για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου!

2.  Scrabble

σκράμπλ επιτραπέζια παιχνίδια

Ενα ακόμα all time classic παιχνίδι ειναι το scrabble. Πάρε τα γράμματα σου , σκέψου πολύ καλά και δημιούργησε λέξεις με τους περισσότερους βαθμούς . Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους βγαίνει νικητής. Μπορεί, σαν ιδέα να σου φαίνεται βαρετό, αλλά με λίγη φαντασία, μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό.

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα Videogames φέτος!

3. UNO

ούνο

Το UNO είναι ένα παιχνίδι καρτών και θυμίζει την «δική μας» αγωνία . Είναι ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο παίζεται με 2 έως και 10 παίκτες και υπόσχεται στιγμές χαράς και γέλιου. Ιδανικό για ενα χαλαρό απόγευμα με την παρέα σου, καθώς δεν εμπεριέχει κάποια στρατηγική και ο νικητής συνήθως είναι ο πιο τυχερός.

Δες επίσης: 5 Gaming laptop για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού

4. Cluedo

Δες επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξεις στο κινητό το 2020

κλουέντο

Το cluedo είναι ένα παιχνίδι μυστηρίου σχετικά με δολοφονίες. Παίζεται με 3 έως 6 παίκτες και αφορά την επίλυση μιας μυστηριώδους δολοφονίας. Ο οικοδεσπότης δολοφονήθηκε, και ο δολοφόνος απειλεί να ξαναχτυπήσει. Θα προλάβεις, άραγε, να τον ξεσκεπάσεις; Σίγουρα, θα το διασκεδάσεις πολύ με την παρέα σου!

Related Posts