Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με γκρίζα μαλλιά!

by theman

Αρχίζεις να βρίσκεις γκρι και άσπρες τρίχες στα μαλλιά σου; Υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτό που σου συμβαίνει μεγαλώνοντας γιατί οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με γκρίζα μαλλιά! Σύμφωνα με έρευνα ιστοσελίδας για ραντεβού, το 72% των γυναικών προτιμούν τους άντρες που έχουν γκριζάρει!

Κάποιες γυναίκες λένε πως οι άντρες με στυλ που περιποιούνται την εμφάνιση τους δείχνουν φροντίδα και στις ίδιες. Αν τυχαίνει να έχουν γκρίζα μαλλιά αυτοί οι άντρες, δείχνουν πιο έμπειροι από τους μικρότερους άντρες. Ζωντανό παράδειγμα είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ που μπορεί να συμπρωταγωνιστεί με άλλα seχ symbols αλλά είναι ο αγαπημένος των γυναικών. Μάλιστα πολλοί λένε πως χρωστάει την τεράστια επιτυχία του στο γεγονός ότι γκρίζαρε!

Οι γυναίκες λατρεύουν τα γκρίζα μαλλιά στους άντρες!

 

Κοντά γκρίζα μαλλιά

george clooney

Τα μακριά γκρίζα μαλλιά δεν είναι κολακευτικά. Τα κοντά γκρίζα μαλλιά όμως δείχνουν περιποιημένα και seχy. Βρες το κούρεμα που σου ταιριάζει και κόλλησε μαζί του γιατί γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με γκρίζα μαλλιά. Δες επίσης 14 Μοναδικά κουρέματα για άνδρες 40+

Το βάψιμο των γκρίζων μαλλιών

james bond

Το βάψιμο των γκρίζων μαλλιών είναι ένα θέμα που απασχολεί γυναίκες αλλά και άντρες. Ίσως είναι μεγαλύτερη ανάγκη στις μικρότερες ηλικίες που τυχαίνει να βλέπουν νωρίς άσπρες τρίχες στα μαλλιά. Όμως για τους άντρες υπάρχουν δύο σχολές βαψίματος και η μία φαίνεται ότι δεν είναι τόσο κολακευτική. Έτσι λοιπόν ένας άντρας με λευκά μαλλιά, μπορεί να βάψει ένα μέρος των μαλλιών για να τα καλύψει εν μέρει. Αυτό δεν είναι ωραίο σαν αποτέλεσμα. Είναι καλύτερα είτε να αφήσεις τα μαλλιά σου γκρίζα είτε να τα βάψεις συνολικά. Δες επίσης 10 Κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα!

Φροντίδα γκρίζων μαλλιών

modelo me gkriza mallia

Όταν οι άντρες με γκρίζα μαλλιά δεν τα φροντίζουν αρκετά το αποτέλεσμα δεν είναι ωραίο. Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα καθαρό και περιποιημένο γιατί εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Αν τα λουσμένα γκρίζα μαλλιά δεν είναι λαμπερά μίλησε με τον κομμωτή σου για να τα βάψεις με κάποια ειδική βαφή για λάμψη. Επίσης χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα όπως σαμπουάν και προϊόντα styling. Δες επίσης Οι 30 καλύτερες & χειρότερες τροφές για υγιή μαλλιά!

Related Posts