κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο

Τα Καλύτερα ανδρικά κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο

by tzinav

Το να διαλέξεις το κατάλληλο κούρεμα για τα μαλλιά σου είναι βασικό για να δείχνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μάλιστα, το σχήμα προσώπου σου είναι αυτό που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποιο κούρεμα σου ταιριάζει. Συγκεκριμένα, αν έχεις ένα πρόσωπο χωρίς γωνίες τότε σίγουρα θα πρέπει το κούρεμα σου να δημιουργεί την αίσθηση ότι υπάρχουν. Ποια είναι λοιπόν τα πιο πετυχημένα ανδρικά κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο;

Ακόμα και το πιο στρογγυλό πρόσωπο μπορεί να αναδειχθεί με το κατάλληλο κούρεμα που θα μαλακώνει το χαρακτηριστικό αυτό και θα δημιουργεί οπτικά γωνίες. Δες λοιπόν τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο!

Ποιο κούρεμα να επιλέξεις αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο!

Κοντοκουρεμένα μαλλιά, ελαφρώς μακρύτερα μπροστά

κοντό κούρεμα ανδρικό ξανθά μαλλιά κοντά κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο γκρίζα μαλλιά κοντά

Ένα κοντό κούρεμα είναι αυτό που επιλέγουν οι πιο πολλοί άντρες. Και μπορεί φαινομενικά ένα τέτοιο μαλλί είναι απαγορευτικό για ένα στρογγυλό πρόσωπο, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει με μια μικρή παραλλαγή. Συγκεκριμένα, αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις τα μπροστά μαλλιά ελαφρώς μακρύτερα. Αυτή η κίνηση θα δώσει την αίσθηση ότι το πρόσωπο σου είναι πιο μακρύ, με αποτέλεσμα να σπάσει το στρογγυλό σχήμα του και να δείχνει πιο ισορροπημένο. Διάλεξε λοιπόν ένα crew cut κούρεμα και άφησε λίγο πιο μακριά τα μπροστινά τσουλούφια. Είναι καλύτερα να αποφύγεις ένα πολύ κοντοκουρεμένο buzz cut που θα τονίσει το σχήμα του προσώπου σου.

Δες επίσης: 15 Κοντά ανδρικά κουρέματα!

Κουρέματα με quiff- Ανδρικά κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο

quiff μαλλιά quiff κούρεμα καστανά μαλλιά quiff ανδρικό κούρεμα κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο

Μια μοντέρνα παραλλαγή του ανδρικού κουρέματος πομπαντούρ είναι το quiff κούρεμα. Στην ουσία πρόκειται για ένα μαλλί κοντό στα πλαϊνά και μακρύ στο επάνω μέρος. Όπως καταλαβαίνεις αυτός ο όγκος που δημιουργείται στο επάνω μέρος δίνει μήκος στο πρόσωπο σου και το κάνει να μοιάζει λιγότερο στρογγυλό και με μερικές γωνίες. Μπορεί σαν κούρεμα να είναι πιο απαιτητικό από ένα κοντό αλλά σίγουρα είναι πιο εντυπωσιακό και μπορεί να καμουφλάρει ένα πρόσωπο χωρίς γωνίες!

Δες επίσης: 6 Ανδρικά κουρέματα που θα είναι πάντα στη μόδα

Κουρέματα με φράντζαανδρικά μαλλιά φράντζα ανδρικό μαλλί φράντζα κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο σπαστά ανδρικά μαλλιά φράντζα

Ένας ακόμα πολύ πετυχημένος τρόπος να σπάσεις τη μονοτονία ενός ολοστρόγγυλου προσώπου είναι ένα κούρεμα με φράντζα. Αν λοιπόν σου αρέσουν τα μαλλιά μεσαίου μήκους και δεν έχεις πρόβλημα με το styling τότε άσε τα μαλλιά σου να πέφτουν επιμελώς ατημέλητα στο μέτωπο σου. Ένα τέτοιο κούρεμα εκτός του ότι κολακεύει τα στρογγυλά πρόσωπα είναι και πολύ στιλάτο!

Δες επίσης: Ανδρικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου!

Taper κουρέματα- Ανδρικά κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο

taper μαλλιά λοφίο μαύρα μαλλιά taper κουρέματα για στρογγυλό πρόσωπο μαλλιά κοντά στο πλάι μακριά μπροστά

Ένα ακόμα κούρεμα που θα δώσει την αίσθηση γωνιών ακόμα και σε ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι το taper fade. Στο κούρεμα αυτό, τα πλαϊνά μαλλιά είναι πολύ κοντά και ακόμα και ξυρισμένα αν θέλεις μια πιο εκκεντρική εμφάνιση. Έτσι, τα μαλλιά στα επάνω μέρος είναι πιο μακριά και μπορούν να πέφτουν είτε στο πλάι, είτε μπροστά, είτε πίσω. Αυτός ο όγκος που δημιουργείται στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι που κάνει το πρόσωπο να μοιάζει πιο μακρύ απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Related Posts