Καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για το 2022

Τα 4 Καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για το 2023

by tzinav

Τα κρυπτονομίσματα έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας έχοντας συγκεντρώσει πολλούς οπαδούς. Αν λοιπόν κι εσύ είσαι crypto fanatic σίγουρα καταλαβαίνεις την ανάγκη να βρεις τα καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για το 2023. Εξάλλου, μέσω των ανταλλακτηρίων αγοράζεις, πουλάς ή να ανταλλάζεις bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα σε ευρώ ή άλλο είδος crypto.

Υπάρχουν πολλά κριτήρια για να βρεις το κατάλληλο ανταλλακτήριο και καθένας δίνει διαφορετική βαρύτητα στο κάθε κριτήριο. Ωστόσο, αυτό που κοιτάμε οι περισσότεροι είναι η ασφάλεια, η χαμηλή προμήθεια, η ποικιλία των κρυπτονομισμάτων καθώς και το customer service. Ανακάλυψε λοιπόν τα καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για το 2023!

Τα 4 Καλύτερα ανταλλακτήρια για bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα!

 

Binance- Καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

binance Καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για το 2022

Η Binance είναι μια ακόμα δημοφιλής επιλογή που πολλοί προτιμούν κι όχι άδικα παρά το γεγονός ότι μετρά λίγα χρόνια ζωής! Αρχικά, το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι οι χαμηλές προμήθειες της, αφού για κάθε αγορά ή πώληση σου κρατάει μια προμήθεια 0,1%. Στον τομέα της ασφάλειας και της υποστήριξης σκοράρει επίσης πολύ υψηλά. Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα κρυπτονομισμάτων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως τα crypto loans. (Δωρεάν Εγγραφή)

Δες επίσης: Πως να γλιτώσεις τις προμήθειες της Binance!

Bybit

Bybit logo

To Bybit.com είναι μια ακόμα καλή εναλλακτική για ανταλλακτήριο crypto παρότι είναι σχετικά πρόσφατο. Είναι μια τέλεια επιλογή για έμπειρους χρήστες και επαγγελματίες traders αλλά και για crypto derivatives. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι σχετικά χαμηλές χρεώσεις (0,1% fees) καθώς και η μεγάλη γκάμα κρυπτονομισμάτων που προσφέρει στους χρήστες του. (Δωρεάν Εγγραφή)

Δες επίσης: Ποια είναι 5 τα καλύτερα wallet για κρυπτονομίσματα;

Kraken- Καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

kraken Καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για το 2022

Το Kraken ιδρύθηκε το 2011 επομένως έχει ήδη αρκετά χρόνια εμπειρίας. Είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές χάρη στις χαμηλές προμήθειες (~0,02% maker fees- 0,05% taker fees), στην ασφάλεια των συναλλαγών και στην ικανοποιητική ποικιλία cryptos. Στα αδύναμα σημεία του Kraken συγκαταλέγεται το γεγονός ότι υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί μιας και δεν είναι διαθέσιμο παντού. (Δωρεάν Εγγραφή)

Δες επίσης: 4 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις κρυπτονομίσματα!

Coinbase

coinbase

Η coinbase.com είναι από τα δημοφιλέστερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και συγκεντρώνει πολλούς χρήστες χάρη στο ισχυρό brand name της. Ένας από τους λόγους της επιτυχίας της είναι ότι θεωρείται πολύ ασφαλής, χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό για όλους τους χρήστες μιας που μιλάμε για χρήματα. Ακόμα, είναι ότι πρέπει για αρχαρίους αφού έχει μια φιλική και εύκολη στην πλοήγηση πλατφόρμα. Το customer support είναι επίσης ικανοποιητικό καθώς διαθέτει 24ωρη υποστήριξη μέσω live chat.

Ωστόσο, το μειονέκτημα της coinbase είναι οι σχετικά υψηλές χρεώσεις της. Οι συναλλαγές στην coinbase χρεώνονται με 1,49%-3,99%, ποσοστό υψηλό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Σε γενικές γραμμές, η coinbase είναι μια πολύ καλή επιλογή για ανταλλακτήριο, ιδίως αν έχεις πρόσφατα μπει στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων κι αν η ασφάλεια είναι πρώτιστης σημασίας για εσένα. (Δωρεάν Εγγραφή)

Related Posts