κοντό αντρικό κούρεμα για αραίωση

Τα καλύτερα κουρέματα για άνδρες με αραιά μαλλιά!

by theman

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους ενός άνδρα είναι η αραίωση. Είναι λογικό καθώς ωριμάζεις να βιώνεις κάποιες αλλαγές, ωστόσο η αραίωση στα μαλλιά δεν έχει να κάνει μόνο με την ηλικία. Παράγοντες που επηρεάζουν το φαινόμενο της τριχόπτωσης είναι και τα γονίδια αλλά και το lifestyle σου! Αν η αραίωση έχει προκληθεί από το πρώτο, τότε είναι μη αναστρέψιμη.

Για να σε χαροποιήσω, όμως, θα σου πω ότι υπάρχει τρόπος να την «καλύψεις» με το κούρεμά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ποιο κούρεμα από τα παρακάτω σου ταιριάζει περισσότερο και να το υιοθετήσεις. Μάθε, λοιπόν, τα καλύτερα κουρέματα για άνδρες με αραίωση και θα ξεχάσεις τη τριχόπτωση. Τα μαλλιά σου δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα πράγματα τα οποία σε απασχολούν!

Ιδανικά κουρέματα για άνδρες με αραίωση!

 

1. Κοντοκουρεμένο στιλ

κοντό αντρικό κούρεμα για αραίωση

Ένα από τα ιδανικά κουρέματα για εσένα που λατρεύεις τα κοντά μαλλιά αλλά φοβάσαι ότι θα φανεί η αραίωση είναι το εικονιζόμενο. Ένα τόσο κοντοκουρεμένο μαλλί είναι βολικό ως προς το styling αλλά και όσον αφορά τη διαχείρισή του όταν μακραίνει. Αν έχεις αραίωση πρέπει να το δοκιμάσεις ακριβώς επειδή το συγκεκριμένο είναι τόσο κοντό που φαίνεται το δέρμα. Έτσι, δεν ξεχωρίζουν τα προβληματικά σημεία και γι’αυτό ουσιαστικά «καλύπτονται»!

Δες επίσης: 5 Tips για να αποκτήσει ένας άνδρας υγιή μαλλιά!

2. Στρατιωτικό κούρεμα

αντρικό κούρεμα κοντά μαλλιά

Ένα ακόμη τέλειο κούρεμα αν προτιμάς τα κοντά μαλλιά είναι το στρατιωτικό στιλ! Πρόκειται για ένα κούρεμα κατά το οποίο αφήνεις λίγο πιο μακριά τα μαλλιά στη μέση, ενώ ξυρίζεις το πλάι. Το κούρεμα αυτό που θυμίζει καπελάκι είναι το πλέον κατάλληλο για την αραίωση στο μπροστινό μέρος του κρανίου. Αυτό ισχύει διότι με το συγκεκριμένο μειώνεται η διαφορά και επικρατεί μία ψευδαίσθηση ομοιομορφίας!

Δες επίσης: Πώς να φορέσεις το στρατιωτικό στιλ το Χειμώνα!

3. Για λίγο πιο μακρύ μαλλί

κοντό κούρεμα για άντρες

Μία άλλη εναλλακτική εάν δεν προτιμάς το πολύ κοντά μαλλιά είναι το εικονιζόμενο. Ένα τόσο κλασικό κούρεμα όπως είναι αυτό αποτελεί καλή επιλογή για να κάνεις την αραίωση λιγότερο εμφανή. Μπορείς να διαλέξεις εσύ το μήκος των μαλλιών σου για να δημιουργήσεις ένα ακόμα πιο επιμελώς ατημέλητο look! Εάν τα χτενίζεις προς τα μπροστά ενδεχομένως να κρυφτεί και η αραίωση στο μπροστινό κομμάτι του τριχωτού της κεφαλής.

Δες επίσης: Πώς να φορέσεις τα ανδρικά λευκά αθλητικά σου τον χειμώνα!

4. Κούρεμα για αραίωση σαν του Beckam

μπέκαμ κούρεμα για αραίωση

Το τελευταίο κούρεμα που θα σου προτείνω ταιριάζει σε πραγματικό θέμα αραίωσης και είναι το εξής. Σκέψου κοντό στο πλάι, μεκρύ επάνω και μάλιστα χτενισμένο προς τα πίσω. Με αυτό το στιλ θα γοητεύσεις, καθώς θα δείχνεις ότι δεν σε απασχολεί καμία τυχόν αραίωση στο μπροστινό μέρος ενώ παράλληλα θα κρύψεις την αραίωση στο πίσω μέρος του κεφαλιού! Εάν προτιμάς το αντίθετο, δηλαδή το να κάνεις τη τριχόπτωση στο μπροστινό μέρος λιγότερο εμφανή, χτένισε απλά τα μαλλιά σου προς το πλάι!

Related Posts