άνδρας γένια ελκυστικός

6 Κανόνες για γένια που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες

by Kostas S.

Τα γένια στους άνδρες έχουν γίνει της μόδας και αν έχεις τη δυνατότητα, τότε θα πρέπει να αφήσεις. Είναι ένα πολύ γοητευτικό χαρακτηριστικό που σχεδόν όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχεις. Δεν αρκεί όμως να αφήσεις μούσι θα πρέπει να ξέρεις να το περιποιηθείς όπως πρέπει για να είσαι πάντα ελκυστικός. Πάμε λοιπόν να δούμε 6 Κανόνες για γένια που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες. 

6 Συμβουλές για τέλεια μούσια

 

1. Πλένουν τα μούσια σωστά

άνδρας πρόσωπο πλύσιμο σαπούνι

Είναι πολύ σημαντικό να πλένεις το πρόσωπο και τα μούσια σου καθημερινά. Θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιείς ένα ειδικό σαπούνι για τα γένια και να το ξεπλένεις με χλιαρό νερό. Με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε βρωμιά ή μικρόβια θα απομακρύνονται τακτικά από το πρόσωπό σου.

2. Χρησιμοποιούν ενυδατική

άνδρας κρέμα ενυδατική

Χωρίς ενυδατική το δέρμα του προσώπου σου θα γίνει ξερό και θα σου δημιουργεί φαγούρα. Μετά το πλύσιμο είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς μία ενυδατική για να κρατάς το δέρμα υγιές. Όταν έχει ηλιοφάνεια να χρησιμοποιείς κρέμα με δείκτη προστασίας.

Δες επίσης: 5 Προϊόντα ανδρικής περιποίησης που πρέπει να δεις 

3. Το χτενίζουν σωστά

άνδρας γένια τριμάρει

Σε περίπτωση που έχεις πλούσιο μούσι καλό είναι να το χτενίζεις κάθε μέρα, για να φαίνεται περιποιημένο και χωρίς κόμπους. Μπορείς να χρησιμοποιείς ένα ψαλιδάκι και έναν μικρό καθρέφτη για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες.

Δες επίσης: 7 Τροφές που θα σου χαρίσουν υγιή επιδερμίδα

4. Το τριμάρουν συχνά

άνδρας τριμάρει γένια

Τα γένια με το χρόνο θα μεγαλώνουν και τις περισσότερες φορές η κάθε τρίχα θα μεγαλώνει με το δικό της ρυθμό. Αυτό δίνει μία άσχημη εικόνα και θα μοιάζεις απεριποίητος. Φρόντισε λοιπόν να τριμάρεις τα γένια σου μία φορά τη βδομάδα και να τα τελειοποιείς με ένα ψαλιδάκι, ώστε να είναι ομοιόμορφα.

Δες επίσης: Πως μπορείς εύκολα και γρήγορα να βελτιώσεις την εμφάνιση σου

5. Δημιουργούν τις σωστές γραμμές

άνδρας γένια φροντίδα

Είναι πολύ σημαντικό να μην έχεις καθόλου γένια σε κάποιες περιοχές. Με την ξυριστική μηχανή βγάλε όλες τις τρίχες στην περιοχή του λαιμού σου και στα μάγουλα σου, δημιούργησε δύο ευθείες γραμμές. Με αυτόν τον τρόπο θα τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Δες επίσης: 6 Προϊόντα ανδρικής περιποίησης που πρέπει να έχεις

6. Πειραματίζονται με διάφορα στυλ

άνδρας γένια στυλ

Είναι πολύ σημαντικό να πειραματιστείς με διάφορα στυλ για να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο. Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορείς να διαλέξεις και σίγουρα ένα από αυτά θα σου πηγαίνει περισσότερο από τα άλλα.

Related Posts