άντρας γυναίκα πιάνονται χέρι την κερδίσεις πίσω

5 Κινήσεις για να την κερδίσεις πίσω μετά από χωρισμό!

by tzinav

Συχνά συμβαίνει να χωρίζουμε χωρίς να είναι δική μας επιλογή ή να αλλάζουμε γνώμη μετά το χωρισμό.  Αν λοιπόν αυτό έχει συμβεί και σε σένα τότε σίγουρα θα ψάχνεις τρόπους να την κερδίσεις πίσω. Βέβαια κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Είναι αλήθεια ότι το να τα βρεις με την πρώην κοπέλα σου δεν είναι ένα εγχείρημα που στέφεται πάντα με επιτυχία και σίγουρα δεν είναι παιχνιδάκι. Δες λοιπόν 5 κινήσεις για να την κερδίσεις πίσω μετά το χωρισμό!

Πώς να την κάνεις να γυρίσει πίσω!

 

1. Δώσ’ της λίγο χρόνο στην αρχή

μοναχικός άντρας

Αν ο χωρισμός είναι πάρα πολύ φρέσκος τότε για αρχή μην κάνεις κάτι. Είναι σημαντικό να της δώσεις λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσει την κατάσταση, να καταλάβει τι έχει συμβεί και να δει πως είναι να μη σε έχει στη ζωή της. Άσε που είναι πιθανό να της λείψεις μέσα σε αυτό το διάστημα και να γυρίσει μόνη της. Βέβαια, δεν πρέπει να το παρακάνεις και να αφήσεις πολύ καιρό να περάσει καθώς η αναμονή αυτή μπορεί να σε κάνει να χάσεις το παιχνίδι για πάντα.

Δες επίσης: 5 Αλήθειες για την συγκατοίκηση με την κοπέλα σου!

2. Έκφρασε τα συναισθήματα σου- Πώς να την κερδίσεις πίσω

άντρας γυναίκα συζητούν την κερδίσεις πίσω

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχεις να κάνεις για να την κερδίσεις είναι να της εκφράσεις πως νιώθεις για εκείνη. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στο χωρισμό, με το να της εκφράσεις τα αισθήματα σου για εκείνη αλλά και το πόσο επώδυνος είναι για εσένα ο χωρισμός σας ίσως την κάνεις να μην έχει αμφιβολίες για το πόσο επενδύεις στη σχέση σας.

Δες επίσης: 5 Σημάδια για να καταλάβεις ότι μία γυναίκα σε θέλει!

3. Να είσαι ειλικρινής

άντρας γυναίκα μιλάνε σοβαρά

Για να την κερδίσεις πίσω πρέπει οπωσδήποτε να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί της. Ειδικά αν ο λόγος που χωρίσατε έχει να κάνει με έλλειψη ειλικρίνειας αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι να σε δει αλλαγμένο. Εξάλλου, αν βλέπεις αυτή τη σχέση μακροπρόθεσμα η ειλικρίνεια είναι μονόδρομος!

Δες επίσης: 6 Λάθη που κάνεις στην αρχή μίας σχέσης!

4. Απόδειξε με πράξεις την αλλαγή σου

ζευγάρι μαλωμένο την κερδίσεις πίσω

Αναμφίβολα κάποιες ρομαντικές χειρονομίες, όπως το να στείλεις λουλούδια ή σοκολάτες, είναι γλυκές αλλά δεν αποτελούν την ουσία. Αν η αιτία του χωρισμού ήταν κάποιες συμπεριφορές που δεν άρεσαν στην κοπέλα σου τότε πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις αλλάξει κι ότι δε θα τις επαναλάβεις αν τα ξαναβρείτε.

Δες επίσης: 7 Τρόποι να δείξεις στη κοπέλα σου ότι την αγαπάς!

5. Μην τα παρατάς- Πώς να την κερδίσεις πίσω

άντρας γυναίκα πιάνονται χέρι την κερδίσεις πίσω

Φυσικά δεν πρέπει να περιμένεις ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θα την κερδίσεις πίσω εύκολα. Σε περίπτωση που δεις τα πράγματα σκούρα στην αρχή όμως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω! Δείξε υπομονή και επιμονή, χωρίς όμως να την βομβαρδίζεις και να την πιέζεις. Σίγουρα, το να βρεις την ισορροπία δεν είναι εύκολο αλλά αξίζει να το προσπαθήσεις!

Related Posts