ζευγάρι περπατάει

5 Σημάδια για να καταλάβεις ότι μία γυναίκα σε θέλει!

by theman

Για να έχεις επιτυχημένη επικοινωνία με μία γυναίκα και να φλερτάρεις σωστά πρέπει να καταλάβεις πρώτα αν αυτή ενδιαφέρεται. Πολλές φορές οι άνδρες παρεξηγούν κάποια σημάδια που στέλνουν οι γυναίκες και έτσι φαίνονται απελπισμένοι και πιεστικοί. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι, μία αρνητική απάντηση της γυναίκας είναι πολύ πιθανή σε αυτήν την περίπτωση.

Μία γυναίκα αντίθετα με ότι νομίζει ο κόσμος, στέλνει πολλά σημάδια τα οποία εκφράζονται κυρίως με την γλώσσα του σώματος της. Εδώ θα αναλύσουμε τόσο αυτά όσο και μερικές συμπεριφορές όσον αφορά την επικοινωνία σας. Ορίστε λοιπόν τα 5 σημάδια για να καταλάβεις ότι μία γυναίκα σε θέλει! Δες επίσης: Πότε να σταματήσεις να κυνηγάς μια γυναίκα!

5 Σημάδια για να καταλάβεις ότι της αρέσεις!

 

1) Ξεκινάει μόνη της συζήτηση

ζευγάρι μιλά

Είτε φλερτάρετε μέσω μηνυμάτων είτε από κοντά, το να ξεκινάει η γυναίκα μία συζήτηση από μόνη της τότε υποδηλώνει ξεκάθαρο ενδιαφέρον ότι θέλει να επικοινωνήσετε και να σε γνωρίσει. Ακόμα και από μία μικρή κουβέντα ή ένα small talk, μπορεί να προκύψουν ωραίες και βαθιές συζητήσεις που της κερδίσουν το ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση το να σε πλησιάσει μία γυναίκα και να ξεκινήσει μία συζήτηση υποδηλώνει ότι ενδιαφέρεται για σένα. Εκμεταλλεύσου το δίνοντας ροή στην κουβέντα και σίγουρα δεν θα χάσεις!

Δες επίσης: 4 Tips για να φλερτάρεις μια ντροπαλή κοπέλα! 

2) Θέλει να περάσετε χρόνο μαζί

ζευγάρι περπατάει

Ένα ακόμα σημαντικό σημάδι που θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται για σένα είναι να δείχνει πρόθυμη να περάσει χρόνο μαζί σου. Όχι επειδή βαριέται ή δεν έχει κάτι άλλο να κάνει, αλλά λόγω του ότι όντως πιστεύει πως θα περάσει ωραία μαζί σου και θέλει να σε γνωρίσει. Τότε, οι πιθανότητες να την κερδίσεις μία και καλή σίγουρα είναι υψηλές. Εξάλλου, σε ένα ραντεβού θα έρθετε πιο κοντά και θα ανοίξετε και οι δύο τα χαρτιά σας!

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να της μείνεις αξέχαστος στο πρώτο ραντεβού!

3) Εκτιμά το χιούμορ σου και χαμογελάει

γυναίκα γελάει

Ένα σημάδι όσον αφορά την γλώσσα του σώματος της είναι ότι χαμογελάει όταν λες κάτι αστείο ή την πειράζεις. Ακόμα και αν δεν σου φαίνεται αστείο εσένα, αυτή θα χαμογελάσει γιατί πολύ απλά σε θεωρεί ωραία παρέα και περνάει καλά μαζί σου. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι γυναίκες τείνουν να ερωτεύονται και να θέλουν να περνούν χρόνο με άτομα που τις κάνουν να νιώθουν άνετα και να γελάνε. Μάλλον είσαι εσύ ένα από αυτά!

Δες επίσης: 7 Μυστικά για να μάθεις τι θέλουν οι γυναίκες!

4) Είναι άνετη δίπλα σου

αγόρι κοπέλα λεωφορείο

Η ψυχολογία αναφέρει ότι όταν αισθανόμαστε άνετα γύρω από ένα άτομο, τείνουμε να ερχόμαστε κοντά του, να έχουμε μία πιο απελευθερωμένη γλώσσα σώματος και σίγουρα δείχνουμε ενδιαφέρον σε αυτόν και στα λεγόμενα του. Κλασσικά παραδείγματα είναι το να σε κοιτάει στα μάτια όταν μιλάς, να δίνει σημασία σε αυτά που λες, να σε ακουμπάει με οτιδήποτε μπορεί να έχει ως αφορμή.

Επιπλέον, λένε ότι τα πόδια δείχνουν τι σκέφτεται ο νους. Αν παρατηρήσεις τα πέλματα της και είναι στραμμένα προς τα εσένα, τόσο και το σώμα της σημαίνει ότι σου δίνει σημασία και ενδεχομένως καίγεται να σε γνωρίσει. Πρόσεξε την γλώσσα του σώματος της αν θέλεις να καταλάβεις αν αυτή που φλερτάρεις ενδιαφέρεται!

Δες επίσης: 6 Σημάδια ότι μια γυναίκα σε βλέπει σοβαρά!

5) Σε κυνηγάει

ζευγάρι τρέχει παραλία

Για να φλερτάρεις σωστά πρέπει να αφήσεις και λίγο μυστήριο στο όλο θέμα. Όταν δεν ανοίγεις απευθείας τα χαρτιά σου και δείχνεις “συγκροτημένος” τότε της πετάς το μπαλάκι για να κάνει αυτή κίνηση. Τέτοιες μπορεί να είναι είτε ένα μήνυμα για να ξαναβρεθείτε είτε μία σπόντα για ραντεβού. Σε κάθε περίπτωση, αν καταλάβεις ότι αρχίζει να σε κυνηγάει τότε να το ξέρεις ότι την έχεις κερδίσει!

Ακόμα και αν φλερτάρεις χωρίς εμπειρία μία γυναίκα, ένα είναι που πρέπει να ξέρεις: να βάλεις τα δικά σου όρια και να το αφήσεις να κυλήσει μόνο του. Έτσι θα δώσεις το δικαίωμα στην γυναίκα που σε ενδιαφέρει να κάνει την κίνηση της. Θα διεκδικήσει σίγουρα αν την ενδιαφέρεις!

Related Posts