5 Συμπεριφορές των αντρών που ενοχλούν τις γυναίκες!

by tzinav
ζευγάρι θυμωμένο

Σίγουρα κάθε γυναίκα έχει τα κουμπιά της και χρειάζεται διαφορετική μεταχείριση. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικές ανδρικές συμπεριφορές που ενοχλούν όλες τις γυναίκες, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μάλιστα, τέτοιες συμπεριφορές συνήθως οδηγούν σε καβγά.

Αν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις και τα νεύρα από την κοπέλα σου τότε πρέπει να προσέξεις μερικά πράγματα που οι περισσότεροι άντρες κάνουν. Δες ποιες είναι οι 5 συμπεριφορές των αντρών που ενοχλούν τις γυναίκες!

5 Πράγματα που κάνεις και δεν αρέσουν στις γυναίκες!

 

1. Δεν είσαι εκφραστικός απέναντι της

άντρας σπρώχνει γυναίκα φιλάει συμπεριφορές ενοχλούν γυναίκες

Το να είσαι συναισθηματικά απόμακρος μονίμως είναι κάτι που δεν αρέσει σε καμία γυναίκα. Ακόμα κι αν στην αρχή μια τέτοια συμπεριφορά δημιουργούσε ένα μυστήριο ή σε έκανε να μοιάζεις με κάποιον δύσκολο να κατακτήσει, μετά από κάποιο καιρό θα κουράσει ακόμα και την πιο υπομονετική κοπέλα. Αν λοιπόν θέλεις να κρατήσεις την κοπέλα δίπλα σου καλό είναι να της εκφράζεις τα συναισθήματα σου ώστε να την βγάλεις από τη διαδικασία να αναρωτιέται συνεχώς.

Δες επίσης: 3 Συμβουλές για να φανείς ελκυστικός σε μια γυναίκα!

2. Είσαι τσιγκούνης

άντρας μετράει κέρματα

Δεν είναι νέο ότι ένας άντρας που είναι πολύ μαζεμένος σε βαθμό τσιγκουνιάς απωθεί τις γυναίκες. Μάλιστα, η τσιγκουνιά στα χρήματα συχνά συνδέεται με την τσιγκουνιά στα αισθήματα που είναι πολύ πιο σοβαρή! Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι οι γυναίκες περιμένουν από εσένα να ξοδεύεις τα λεφτά σου για χάρη τους για να τους αρέσεις. Μερικές απλές κινήσεις όπως ένας καφές ή ένα λουλούδι αρκούν.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που κοιτάει πρώτα μια γυναίκα σε έναν άντρα!

3. Δε συμμετέχεις στις δουλειές του σπιτιού

Μια κοινή συμπεριφορά που έχουν πολλοί άντρες που συγκατοικούν με τις κοπέλες τους είναι ότι δεν συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού. Αυτό είναι κάτι που πραγματικά μπορεί να εξαγριώσει πολλές γυναίκες. Από τη στιγμή που και οι δύο δουλεύετε και έχετε μια δύσκολη καθημερινότητα πρέπει οι δουλειές του σπιτιού να μοιράζονται. Μην φέρεσαι λοιπόν σαν να μη σε ενδιαφέρει η κούραση της κοπέλα σου ή σα να μη μένεις κι εσύ σε αυτό το σπίτι.

Δες επίσης: Πως θα καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν απλά είναι φιλική!

4. Την κοιτάζεις στα επίμαχα σημεία ενώ σου μιλάει σοβαρά

άντρας κοιτάει στήθος γυναίκας

Κάτι που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα έξω φρενών είναι να μην προσέχεις όταν σου μιλάει. Ειδικά μάλιστα όταν εκείνη σου μιλάει σοβαρά κι εσύ την κοιτάζεις σε επίμαχα σημεία τότε δείχνεις παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτά που λέει. Κάτι τέτοιες συμπεριφορές την εμποδίζουν από το να σε δει σοβαρά.

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν η σύζυγος σου σε απατάει!

5. Τη συγκρίνεις με άλλες

γυναίκα ενοχλημένη άντρα συμπεριφορές ενοχλούν γυναίκες

Κάτι που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ είναι να συγκρίνεις την κοπέλα σου με άλλες. Είτε αυτό έχει θετικό είτε αρνητικό αποτέλεσμα για εκείνη σίγουρα η σύγκριση δεν είναι καλή. Πρέπει να καταλάβεις ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική κι έτσι ακριβώς οφείλεις να της συμπεριφέρεσαι.

Related Posts