αγορές Bitcoins μέσω Revolut

2 Κορυφαίες ξένες ψηφιακές τράπεζες για τα ταξίδια σου!

by theman

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία προχωράει ακόμη περισσότερο και διευκολύνει τη ζωή μας. Αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν τα ταξίδια, καιρός να γνωρίσεις τις 2 κορυφαίες ξένες ψηφιακές τράπεζες!

Θα μπορείς να ανοίξεις δωρεάν λογαριασμό και μέσω του κινητού σου να διαχειρίζεσαι τις συναλλαγές σου στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Θα έχεις πλεονεκτήματα ως προς τις προμήθειες, τις αναλήψεις και πολλά άλλα, που δε θα είχες αν χρησιμοποιούσες στο εξωτερικό την ελληνική σου κάρτα!

διαδικτυακές τράπεζες

Ποιες είναι οι καλύτερες ξένες διαδικτυακές τράπεζες για να κάνεις λογαριασμό!

1. Revolut

ξένες ψηφιακές τράπεζες για τις συναλλαγές σου

H Revolut είναι ίσως η δημοφιλέστερη ψηφιακή τράπεζα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2015 και έχει πάρει έκτοτε “φωτιά”!

Εφόσον κάνεις λογαριασμό με τον τρόπο που θα σου εξηγήσω παρακάτω, θα έχεις IBAN και δωρεάν χρεωστική κάρτα, τα οποία θα μπορείς να χρησιμοποιείς μέσω της δωρεάν εφαρμογής της!

Δες επίσης: Ποιες τράπεζες συνεργάζονται με το Apple Pay!

Για τη basic χρήση, δηλαδή το απλούστερο πλάνο (revolut standard plan), που είναι δωρεάν, θα μπορείς να επωφεληθείς από τα προνόμιά της. Τέτοια είναι πχ οι δωρεάν μεταφορές χρημάτων στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Επίσης, έχει δωρεάν αναλήψεις μετρητών από ATM μέχρι 200 €/μήνα και το κυριότερο, μετατροπές συναλλάγματος σε διάφορα νομίσματα με την πραγματική τους ισοτιμία!

Μπορείς ακόμη και να αγοράσεις μετοχές ως 3 τον μήνα χωρίς προμήθεια ή και κρυπτονομίσματα με πολύ χαμηλή προμήθεια, ύψους 2,5%!

Προκειμένου να φτιάξεις λογαριασμό στη Revolut, το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή της στο κινητό σου. Θα ακολουθήσεις τα βήματα. Το καλό είναι ότι θα χρειαστεί μόνο ο αριθμός του κινητού σου και η ταυτότητα ή το διαβατήριό σου όταν θα κάνεις την επιβεβαίωση των στοιχείων σου!

Αφού τελειώσεις με τη διαδικασία ανοίγματος του λογαριασμού σου, θα παραγγείλεις και την κάρτα σου! Προτείνω να επιλέξεις την πλαστική κάρτα από τις επιλογές που θα σου δίνει η εφαρμογή, η οποία είναι δωρεάν!

Δες επίσης: 6 Τρόποι να αυξήσεις το εισόδημα και την παραγωγικότητά σου!

Το μόνο αρνητικό κατά κάποιους της εν λόγω τράπεζας είναι ότι δεν υπάρχουν φυσικά καταστήματα. Τί να τα κάνεις όμως αν μπορείς να κάνεις τα ψώνια και τα ταξίδια σου όλα μέσω της εφαρμογής;!

Φυσικά, αν οι ανάγκες σου είναι μεγαλύτερες από αυτές ενός basic χρήστη, μπορείς να ελέγξεις και να επιλέξεις κάποιο από τα άλλα plans της Revolut!

Ξένες ψηφιακές τράπεζες για να διευκολυνθείς στα ταξίδια σου!

2. N26

Ν26 ξένη τράπεζα για χρήση στα ταξίδια

H N26 είναι η δεύτερη στην κατάταξη από τις ξένες ψηφιακές τράπεζες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Γερμανία το 2013. Πρόκειται για άλλη μία εντελώς ψηφιακή τράπεζα, καθώς δεν έχει ούτε αυτή κάποιο φυσικό κατάστημα.

Στην ουσία, εφόσον κάποιος ανοίξει λογαριασμό, θα αποκτήσει γερμανικό IBAN και μια χρεωστική κάρτα. Η N26 λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο περίπου που αναφέραμε και για την παραπάνω τράπεζα.

Και πάλι κατεβάζεις τη σχετική εφαρμογή και ακολουθείς τα βήματα που σου υποδεικνύει ώστε να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου και να γίνει η επιβεβαίωση των στοιχείων και της ταυτότητάς σου.

Η Ν26 σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς διεθνείς μεταφορές χρημάτων σε 19 διαφορετικά συναλλάγματα μέσα από το smartphone σου. Οι συναλλαγές αυτές είναι πολύ φθηνότερες σε σχέση με τις κλασσικές τράπεζες λόγω της προνομιακής ισοτιμίας της Ν26.

Επιπλέον, δε χρεώνεστε προμήθειες για τις συναλλαγές σας στο εξωτερικό. Μπορείτε να κάνετε με αυτήν ανάληψη από κάθε ATM δωρεάν έως και 5 φορές τον μήνα, χωρίς προμήθεια από την Ν26. Βέβαια οι ελληνικές τράπεζες δυστυχώς χρεώνουν οι ίδιες δική τους προμήθεια στις εν λόγω αναλήψεις από ελληνικό ΑΤΜ.

Δες επίσης: 4 Ανταλλακτήρια-εφαρμογές όπου μπορείς να αγοράσεις bitcoin!

Μπορείς να στείλεις ή να δεχτείς χρήματα στην Ν26, να ενημερώνεσαι για τα πάντα από την εφαρμογή σου, ακόμη και να συνδέσεις στο Google pay τον λογαριασμό σου! Η N26 προσφέρει 3 πλάνα ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Το πιο basic είναι εντελώς δωρεάν ως προς όλα, ακόμη και ως προς την αποστολή κάρτας.

Εφόσον η τεχνολογία εξελίσσεται, δεν υπάρχει λόγος να τρως τον χρόνο και την υπομονή σου στις ουρές και στη χαρτούρα των κλασσικών τραπεζών. Εξοικειώσου με τις ξένες ψηφιακές τράπεζες και θα βρεις την υγειά σου!

Related Posts