ζευγάρι μπαλόνια καρδιές δραστηριότητες για του Αγίου Βαλεντίνου

5 Οικονομικές δραστηριότητες για του Αγίου Βαλεντίνου

by tzinav

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σου στοιχίσει ακριβά. Υπάρχουν ορισμένες δραστηριότητες για του Αγίου Βαλεντίνου που είναι άκρως ρομαντικές και ταυτόχρονα οικονομικές.

Αν δεν είσαι σε καλή φάση οικονομικά αλλά θέλεις να περάσεις μια ρομαντική μέρα με την κοπέλα σου τότε υπάρχουν πολλές λύσεις! Ανακάλυψε 5 οικονομικές δραστηριότητες για του Αγίου Βαλεντίνου!

5 Ρομαντικές δραστηριότητες με λίγα χρήματα!

 

Πάρτε πρωινό στο κρεβάτι

ζευγάρι πρωινό κρεβάτι

Το πρωινό στο κρεβάτι είναι σκέτη απόλαυση! Βέβαια δεν είναι κάτι που κάνουμε καθημερινά. Για του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν μπορείς να ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα από την κοπέλα σου και να της ετοιμάσεις πρωινό. Τοποθέτησε τα πιάτα σε ένα δίσκο με λίγα λουλούδια για έξτρα πόντους ρομαντισμού και πήγαινε τον στο κρεβάτι. Σίγουρα η κοπέλα σου θα λατρέψει την ιδέα!

Δες επίσης: 5 Εκπλήξεις για να της κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου!

Κάντε πικ νικ στο πάρκο- Δραστηριότητες για του Αγίου Βαλεντίνου

αγκαλιασμένο ζευγάρι γρασίδι

Αν ο καιρός το επιτρέψει, ένα ρομαντικό πίκ νικ στο πάρκο είναι ότι πρέπει για μια τέτοια μέρα. Ετοιμάστε μαζί το καλάθι σας από το σπίτι με φαγητά που αγαπάτε, στρώστε ένα σεντόνι και απολαύστε την παρέα, το φαγητό και το περιβάλλον της φύσης. Έτσι, θα έχετε κάνει κάτι διαφορετικό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δες επίσης: 5 Ιδέες δώρων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κάντε πεζοπορία σε ένα ειδυλλιακό μέρος

ζευγάρι πεζοπορία

Αν είστε και οι δύο λάτρεις της φύσης αλλά και της σωματικής άσκησης τότε σίγουρα θα σας αρέσει να περάσετε τη μέρα κάνοντας πεζοπορία σε ένα ειδυλλιακό μέρος. Για παράδειγμα, μπορείτε να περπατήσετε σε ένα μέρος που καταλήγει σε ωραία θέα και να κάνετε το διάλειμμα σας απολαμβάνοντας την! Μια τέτοια δραστηριότητα είναι κομμένη και ραμμένη στα γούστα σας και στα ενδιαφέροντα σας!

Δες επίσης: 5 Αξέχαστα δώρα για την κοπέλα σου του Αγίου Βαλεντίνου!

Οργανώστε μια βραδιά spa στο σπίτι- Δραστηριότητες για του Αγίου Βαλεντίνου

ζευγάρι μπανιέρα δραστηριότητες για του Αγίου Βαλεντίνου

Αγαπάς τα spa αλλά δε θέλεις να σπαταλήσεις χρήματα εκεί; Μια πολύ ρομαντική ιδέα που θα σου κοστίσει ελάχιστα είναι να οργανώσεις μια βραδιά spa στο σπίτι! Αυτό περιλαμβάνει για αρχή χαλάρωση στη μπανιέρα με κεριά και κρασί. Αφού θα έχετε ήδη χαλαρώσει μπορείτε να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλο! Τι ποιο ρομαντικό για μια τέτοια μέρα;

Δες επίσης: 7 Ρομαντικές δραστηριότητες για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Ασχοληθείτε με κάποια μορφή τέχνης

ζευγάρι ζωγραφίζει μαζί

Αν είστε και οι δύο δημιουργικά άτομα που εκφράζεστε μέσα από την τέχνη τότε πρέπει να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα! Για παράδειγμα, μπορείτε να ζωγραφίσετε μαζί έναν πίνακα ή να βάψετε κάποιον τοίχο του σπιτιού με μια νέα τεχνοτροπία. Με τον τρόπο αυτό θα μοιραστείτε το πάθος σας και θα εκτονωθείτε!

Related Posts