ανδρικά κουρέματα

Τα 3 πιο ωραία Ανδρικά Κουρέματα φέτος!

by theman

Ένα κούρεμα είναι ικανό να αλλάξει όλο το παρουσιαστικό μας. Μπορεί να αναβαθμίσει άπειρα ένα look, αλλά από την άλλη μπορεί να το χαλάσει, εξίσου εύκολα. Αυτό συμβαίνει, διότι οι τάσεις, συνεχώς, αλλάζουν και εσύ πρέπει να τις ακολουθείς, εάν δε θέλεις να φαίνεσαι out-dated. Φέτος, λοιπόν, τα top κουρέματα που είναι στη μόδα, αλλά είναι και πολύ ελκυστικά, μπορεί να σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τον εαυτό σου και να είσαι in-fashion. Δες, παρακάτω, ποια είναι τα 4 πιο hot ανδρικά κουρέματα!

Ποια είναι τα 4 πιο ελκυστικά ανδρικά κουρέματα;

 

1. Ξυρισμένα πλαϊνά με πιο μακριά τα πάνω

ανδρικό κούρεμαανδρικά κουρέματα ξυρισμένα πλαϊνά

Πρόκειται για ένα από τα πιο μοντέρνα ανδρικά κουρέματα. Εξάλλου, είναι και πιο συνηθισμένο κούρεμα, πλέον, στους άνδρες. Το μυστικό είναι να αφήσεις να μακρύνουν λίγο τα μαλλιά σου, ώστε να πετύχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που θες. Στη συνέχεια, θα κουρέψεις πολύ κοντά τα πλαϊνά μαλλιά.  Πρόσεξε, όμως, να τα ξυρίσεις μέχρι ένα χαμηλό επίπεδο, ώστε να μη φαίνεται άσχημο.

Δες επίσης: https://www.the-man.gr/modata-antrika-koyremata-fetos/

2. Μπούκλες με ξυρισμένα τα πλαϊνά

σγουρά ανδρικά μαλλιάανδρικά κουρέματα με μπούκλες

Η απόλυτη hot τάση στο ανδρικό κούρεμα. Δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από έναν άνδρα με φυσικά σγουρά μαλλιά και ένα τέτοιο κούρεμα. Ζήτησε, απλά, να σου κουρέψουν πιο κοντά τα πλαϊνά, ώστε να αποκτήσουν σχήμα τα μαλλιά σου και να φαίνεσαι πάντα περιποιημένος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις πολλά βλέμματα.

Δες επίσης: 8 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

3. Buzz cut

ξυρισμένα μαλλιάκοντά ανδρικά κουρέματα

Δες επίσης: Ανδρικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου!

Το συγκεκριμένο στυλ κουρέματος, επανήλθε στη μόδα και είναι πιο hot από ποτέ.  Από τη μια, μπορεί να θυμίζει κούρεμα στρατού. Από την άλλη, είναι τόσο στιλάτο και δε χρειάζεται φροντίδα, που θα σε βολέψει πάρα πολύ. Ωστόσο, δε κολακεύει όλους τους άνδρες το συγκεκριμένο κούρεμα. Για παράδειγμα, εάν πιστεύεις ότι το μέτωπο σου είναι μεγαλύτερο από ότι θα ήθελες, καλύτερα να το αποφύγεις. Με ένα τέτοιο κούρεμα θα καταφέρεις να δείχνει ακόμα μεγαλύτερο.

 

Related Posts