μοντέρνα ανδρικά κουρέματα που είναι στη μόδα

5 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα που είναι στη μόδα!

by theman

Τα μοντέρνα ανδρικά κουρέματα λέγεται πολλές φορές ότι είναι κάτι δύσκολο στην επίτευξη τους. Μάλιστα, συχνά αναφέρεται πως ένας άντρας όταν μπαίνει σε ένα κομμωτήριο βγαίνει ο ίδιος από εκεί. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ισχύει. Μπορεί η πλειοψηφία των ανδρών να έχουν κοντά μαλλιά, και συνεπώς να είναι πιο περιορισμένες οι αλλαγές που μπορούν να κάνουν σε σύγκριση με τα μακριά μαλλιά, ωστόσο υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Υπάρχουν εκδοχές ανδρικού κουρέματος οι οποίες είναι κλασσικές, μοντέρνες αλλά και πολύ extreme για όσους θέλουν το κάτι πολύ διαφορετικό. Παρακάτω, υπάρχουν 5 εναλλακτικές για μοντέρνα ανδρικά κουρέματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

5 Ιδέες για εντυπωσιακά ανδρικά κουρέματα!

 

1. Κούρεμα με σβησίματα

Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα με σβησίματα Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα με σβησίματα

Το ανδρικό κούρεμα με σβησίματα, είναι μια ιδανική επιλογή για ένα μοντέρνο αντρικό κούρεμα. Το κούρεμα με σβησίματα, είναι ίσως και ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα. Και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο στυλ κουρέματος δίνει ένα πολύ ωραίο στυλ, δίνει μια νότα μοντέρνου και επίσης ταιριάζει και σε όλους. Είτε έχετε πιο πυκνά μαλλιά, είτε πιο αραιά, διαλέξετε να συνοδεύσετε το κούρεμα σας με ένα ωραίο σβήσιμο και δε θα το μετανιώσετε.

Δείτε επίσης: 24 Ανδρικά κουρέματα με ψηλό σβήσιμο!

2. Ξυρισμένο κεφάλι

Ξυρισμένο κεφάλι ανδρικά κουρέματα Ξυρισμένο κεφάλι ανδρικά κουρέματα

Το να πάρεις τα μαλλιά σου μπόμπα, είναι συνήθως μια καλή επιλογή που δε θα μετανιώσεις. Το ξύρισμα του κεφαλιού είναι μια επιλογή που και θα σου δώσει ένα ακαταμάχητο στυλ και θα αναδείξει τα μάτια σας. Ειδικότερα, αν έχετε και ένα έντονο βλέμμα, θα σας ταιριάξει πολύ. Παράλληλα, είναι και ένα πολύ βολικό κούρεμα για εσάς, μιας και δε θα έχετε να ασχολείστε καθόλου με τα μαλλιά σας. Τέλος, αν έχετε αραιά μαλλιά με το ξύρισμα του κεφαλιού δε θα φαίνεται. Σκεφτείτε το.

Δείτε επίσης: Κουρέματα για άντρες με αρχές φαλάκρας!

3. Κότσος και μακρύ μούσι

Ανδρικά κουρέματα με κότσο Ανδρικά κουρέματα με κότσο

Η λίστα, συνεχίζει με ένα κούρεμα για όσους έχουν μακριά μαλλιά. Ένα πολύ μοντέρνο ανδρικό κούρεμα, το οποίο παράλληλα δείχνει και πολύ όμορφο είναι ο κότσος, ο οποίος συνοδεύεται ίσως με όμορφα σβησίματα και ένα μακρύ μούσι. Είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κούρεμα, το οποίο μπορεί να απογειώσει το στυλ σας. Όμως, το συγκεκριμένο κούρεμα έχει και ένα αρνητικό. Χρειάζεται συνεχή φροντίδα και περιποίηση, τόσο των μακριών μαλλιών, όσο και στο μούσι.

Δείτε επίσης:  10 Συμβουλές για υγιή και όμορφα μαλλιά!

4. Σγουρό μαλλί με κοντό κόψιμο πλάγια

Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα σγουρό μαλλί Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα σγουρό μαλλί

Τα σγουρά μαλλιά, είναι επίσης μια πολύ όμορφη επιλογή για ανδρικά μαλλιά. Φυσικά, δεν είναι σίγουρα μια επιλογή ταιριαστή για όλους. Παρόλα αυτά, αν έχετε σγουρά μαλλιά υπάρχουν πολλές όμορφες και μοντέρνες επιλογές για κουρέματα για να διαλέξετε. Μια από αυτές είναι να αφήσετε πάνω το σγουρό σας μαλλί μακρύ, και στα πλάγια να κάνετε ένα κοντό κόψιμο. Οι παραπάνω φωτογραφίες, δείχνουν πως πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και ένα από τα πιο μοντέρνα ανδρικά κουρέματα.

Δείτε επίσης: 5 Συμβουλές περιποίησης αν έχεις σγουρά μαλλιά

5. Ξυρισμένα από τη μία και μακριά από την άλλη πλευρά

Ανδρικά κουρέματα μακριά από την μια πλευρά Ανδρικά κουρέματα μακριά από την μια πλευρά

Η λίστα κλείνει, με το κούρεμα που βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες. Από τη μια πλευρά μακριά μαλλιά, και από την άλλη κοντά ή τελείως ξυρισμένα. Είναι ένα ιδιαίτερο κούρεμα, που σίγουρα θα αναβαθμίσει το στυλ σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους. Αν πιστεύετε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα μπορεί να ταιριάζει στο δικό σας προσωπικό στυλ, είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό κούρεμα που πρέπει να δοκιμάσετε.

Δείτε επίσης: 7 Όμορφα ανδρικά κουρέματα για ώριμους άντρες!

Τα παραπάνω μοντέρνα ανδρικά κουρέματα, είναι μια πολύ καλή βάση για να πάρεις ιδέες και να εμπνευστείς για το δικό σου επόμενο κούρεμα. Αναλογίσου το στυλ σου και την προσωπικότητα σου και διάλεξε το ποιο ταιριαστό για εσένα, το οποίο θα σε αναδείξει. Και μην αργείς, κλείσε γρήγορα το επόμενο ραντεβού με τον κουρέα σου, ή αν έχεις εξοικείωση δοκίμασε και από μόνος σου στο σπίτι.

Related Posts