Τα 33 πιο μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για φέτος!

by theman

Τα μοντέρνα ανδρικά κουρέματα χαρίζουν απαράμιλλο στυλ και ύφος σε έναν άντρα και αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οι τάσεις για το 2018, είναι οι υπέροχες εναλλαγές πυκνότητας στο μαλλί. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πιο νεανικό στυλ, που αφήνει ένα μεγάλο μέρος του μάκρους των μαλλιών εκτεθειμένο μπροστά, ενώ το ξύρισμα είναι εμφανώς πιο έντονο στα πλάγια. Ακόμη, για εσένα που προτιμάς ένα διαχρονικό στυλ, επίλεξε ένα κούρεμα με αρμονικά κατανεμημένη την εναλλαγή πυκνότητας.

Θα σου δείξω τις τελευταίες τάσεις στο κούρεμα, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στη δική σου προσωπικότητα και στυλ. Μην ξεχνάς να πειραματίζεσαι με τα μοντέρνα χτενίσματα που θα σου προτείνει ο κομμωτής σου, για να αναδείξεις τα δυνατά στοιχεία του προσώπου σου!

Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα 2018!

 

Fade κουρέματα

monrerno fadeantras me monterno malliafori monterno lookantras galana matiakourema fade me makrosantras me griza mallia kai mpoyfan

Ένα ιδιαίτερο και άκρως μοντέρνο look για κάθε άντρα που θέλει να αποκτήσει ένα κούρεμα που σταδιακά αυξάνει την πυκνότητά του στα πλάγια μέχρι να φτάσει σε αρκετό όγκο ψηλά. Συζήτησε με τον κομμωτή σου το πάχος που σου αρέσει στα μαλλιά, για να καταλήξετε μαζί στο ιδανικότερο κούρεμα για εσένα.

Undercut κουρέματα

agori se kommwthrioantriko kourema monternofade kourema antriko me makrosantras me konto fade kouremaanemelo malli se antra2018 koyrema antrikoantras galana matia

Ένα κολακευτικό κούρεμα για όλους, αφού ανάλογα το πόσο διακριτικό ή έντονο είναι το στυλ του, μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να αποτελέσει ιδανική λύση για εσένα που αγαπάς το διαχρονικό και μοντέρνο παράλληλα look.

Quiff κουρέματα

agori me makros mporsta sta maliaagori koitazei plagiaundercut kouremaantras me tatouaz kai gyaliakourema psila me makrosksanthos monterno xtenisma

Απο τα πιο νεανικά και ξεχωριστά κουρέματα για εσένα που θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα και δεν θέλεις να αποχωριστείς το μάκρος των μαλλιών σου.

Fringe κουρέματα

antras me gyaliagoiteutiko agori me monterno malliagori me karfakia malliaaspromauri foto me agoriagori me monterno kouremaantras me poukamiso kai gyalia

Για εσένα που αγαπάς τις νεανικές και μοντέρνες γραμμές σε ένα κούρεμα, αφου με αυτό το look, αποκτάς μικρή πυκνότητα χαμηλά και πολύ μεγάλη πάνω. Άκρως δυναμικό στυλ για εσένα που δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα στυλ. Μπορείς να δείς ακόμη 24 Ανδρικά κουρέματα για κάθε τύπο μαλλιών 2018!

Top knot

antras me gkriza malliamelaxroinos me kotso malliamelaxroinos me kotsoisxyros antras me tatouazantras me kotso panwksanthos antras me kotsorok antras me tatouaz kai kotso malli

Ένα κούρεμα που οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν για την αρρενωπότητα και τη φινέτσα που αποπνέει. Έντονο ξύρισμα στα πλάγια και πολύ μήκος επάνω, που περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο όριο, είναι χαρακτηριστικά που το κάνουν εξωτικό και μοναδικό. Άν θέλεις δες εδώ 17 Slicked back κουρέματα για άντρες με στυλ!

Ότι και αν επιλέξεις, μίλησε με τον κομμωτή σου να σου συστήσει αυτό που σου ταιριάζει και μην διστάσεις να επιλέξεις καινούργιο κούρεμα, αφού φέτος η μόδα προστάζει νέες τάσεις με μάκρος ή fade ξύρισμα στα μαλλιά.

Related Posts