Πως θα καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια γυναίκα!

by theman

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο μια γνωριμία να μετατραπεί σε μια όμορφη σχέση, που θα κάνει και τα δύο άτομα να είναι χαρούμενα και να απολαμβάνουν κάθε λεπτό. Είναι κάτι επιθυμητό από όλους μας που μας ενισχύει και μας ολοκληρώνει.

Βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας, αν μια κοπέλα έχει άλλες βλέψεις για έναν άνδρα πέρα από τις φιλικές. Τα μηνύματα που δεχόμαστε από αυτήν μπορεί να είναι περίεργα και να μας μπερδεύουν. Για να μην σπάσει κανείς από δω και πέρα το κεφάλι του με το αν τον θέλει μια κοπέλα, παρακάτω θα δεις πως να καταλάβεις ότι της αρέσεις! 

 

Πως να καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια κοπέλα!

 

1. Υπάρχει αρκετή σωματική επαφή

romantiko dypno

Όταν μια κοπέλα σε θέλει, κάνει διάφορες κινήσεις και προσπαθεί να σε ακουμπάει όσο το δυνατό περισσότερο. Μπορεί να μην το κάνει εσκεμμένα, αλλά να της βγαίνει αυθόρμητα, γιατί της αρέσει η επαφή μαζί σου.

2. Δεν φεύγει από δίπλα σου

apoxwrismos

Θα βρίσκει πάντα μια ευκαιρία για να δώσει μια παράταση στο χρόνο που περνάτε μαζί. Δεν θα θέλει να σε αποχωριστεί και προσπαθήσει να πείσει ακόμα και εσένα να μην φύγετε σε μια κοινή σας έξοδο.

3. Θέλει να μάθει πολλά για εσένα

gunaika akouei antra

Οι γυναίκες, αν δεν έχουν εpωτικές διαθέσεις, δεν θα σε ρωτήσουν πολλά πράγματα. Ναι, στα πλαίσια μιας φιλίας μια κοπέλα θα θέλει να μάθει πράγματα για εσένα. Ωστόσο, αν σε θέλει, θα προσπαθήσει να μην μείνει μόνο στα επιφανειακά θέματα, αλλά και να πάει πολύ πιο βαθιά και να μάθει για τον εσωτερικό σου κόσμο.

4. Παρατεταμένες ματιές

paratetameno koitagma

Αποτελεί και το πιο γνωστό και απλό σημάδι για το πως να καταλάβεις ότι της αρέσεις. Θα σε κοιτάει για ώρα και δεν θα αλλάζει εύκολα το βλέμματα της. Επίσης, δεν θα αποφύγει να σε κοιτάει στα μάτια για ώρα, αν τύχει να διασταυρωθούν οι ματιές σας.

5. Σε αφήνει να μάθεις ότι είναι ελεύθερη

kalontumenh gunaika

Θα φροντίζει, αρκετά συχνά, να σου δείχνει ότι είναι διαθέσιμη. Φυσικά, δεν θα το κάνει ευθέως, αλλά θα υπάρχουν φορές που, μαζί με όσα θα έχει να πει, να σου “πετάξει” και κάτι που θα υποδηλώνει πως είναι single.

6. Προσπαθεί να κρατήσει επαφή

gunaika me kinhto

Δεν είναι περίεργο, αν σε θέλει, να σου στείλει ένα μήνυμα ή να σε πάρει ένα τηλέφωνο. Ακόμα και στα social media, θα το κάνει αυτό. Επιπλέον, θα αποφεύγει να σου απαντάει μονολεκτικά. Αντίθετα, θα σου στέλνει μεγάλες προτάσεις ή ακόμα και memes για να συνεχιστεί όσο το δυνατό περισσότερο η συνομιλία σας.

7. Σου δείχνει τα “χαρίσματά” της

proklhtiko ntusimo

Προκειμένου να δείξει την θηλυκότητα της είναι πιθανό να ντυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζει τα σωματικά της χαρίσματά. Ακόμα και όταν είστε έξω, είναι πιθανό να προσπαθήσει να το κάνει αυτό, για παράδειγμα φτιάχνοντας λίγο την φούστα της για να μπορέσεις να δεις καλύτερα τα ατελείωτα πόδια της ή να σ ακουμπάει ελαφρά με το μπούστο της!

8. Θα φέρνει στο προσκήνιο το seχ

zeugari pinei krasi

Μια πιο απελευθερωμένη κοπέλα είναι πιθανό να φέρνει την συζήτηση προς τα εκεί όταν θέλει να σου δείξει ότι της αρέσεις. Πιστεύει πως αυτό είναι ο πιο ξεκάθαρος τρόπος όχι μόνο για να σου το δείξει ότι σε θέλει, αλλά και ότι θέλει να κάνετε “πολλά πράγματα” μαζί. Δες επίσης 11 λάθη που ίσως κάνεις κι εσύ στα ραντεβού σου!

Related Posts