3 πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου, πολλές σκέψεις τη ιδια ώρα

3 Πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου!

by theman

Οι γυναίκες και οι άντρες λένε ότι έρχονται από διαφορετικό πλανήτη. Αστείο αλλά και εύστοχο. Οι διαφορές στον τρόπο που λειτουργούν τα δύο φύλλα είναι όντως πολλές και η επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, επηρεάζεται, αν δεν υπάρχει η αντίληψη πίσω από αυτό. Μάθε λοιπόν κάποια πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου και θα δεις ότι αυτό θα σε ηρεμήσει από πολλές απόψεις.

Δες επίσης: Ποιες είναι οι σημαντικότερες διαφορές ενός άνδρα με μια γυναίκα!

Σίγουρα βρέθηκες πολλές στιγμές να νιώθεις ότι προσπαθείς να λύσεις ένα γρίφο και να βρεις και τα γιατί πίσω από τον τρόπο που έχει αντιδράσει ή έχει κάνει κάτι η σύντροφος σου. Δεν είναι πάντα ένα λάθος που έκανες ή δε σημαίνει ότι πάντα ευθύνεσαι για κάτι. Η κατανόηση και επίγνωση για τον όμορφο και περίπλοκο τρόπο σκέψης της γυναίκας σου, πίστεψε με, μόνο καλά μπορεί να σου δώσει και εννοείται θα βελτιώσει τη σχέση σας όχι μόνο επικοινωνιακά, αλλά γενικά.

3 πράγματα να έχεις υπόψη σου για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου!

 

1. Ο εγκέφαλος της γυναίκας σου δουλεύει σαν υπολογιστής

  3 πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου, πολλές σκέψεις τη ιδια ώρα

Τι εννοώ, είναι σαν να βλέπεις μια οθόνη υπολογιστή με 10 παράθυρα ανοιχτά την ίδια στιγμή. Ουσιαστικά καμία σχέση με τον τρόπο που λειτουργείς εσύ. Ένας άντρας προσεγγίζει ένα πρόβλημα τη φορά και αφού το λύσει, κλείνει αυτό το “παράθυρο” και προχωράει παρακάτω. Αντίθετα, η γυναίκα σου, έχει στο μυαλό της ταυτόχρονα 5, 10 ανησυχίες, σκέψεις, συναισθήματα και προβλήματα για να λύσει.

Μια πρόκληση για σένα είναι να τη ρωτήσεις, “Τι έχεις στο μυαλό σου αυτή τη στιγμή, τι σε προβληματίζει”. Σίγουρα η απάντηση της, δε θα είναι μια πρόταση  απλή, αλλά ίσως και ολόκληρο διήγημα. Έχει ένα περίπλοκο τρόπο σκέψης που μπορεί να διακλαδώνεται σε διάφορα μέρη την ίδια ώρα. Θυμάται πολλές λεπτομέρειες και μια γυναίκα χρησιμοποιεί 3 φορές περισσότερο λέξεις από τι ένας άντρας. Πολλές σκέψεις, πολλές λέξεις.

Δες επίσης: 5 Συμπεριφορές που λατρεύουν οι γυναίκες σε έναν άντρα!

2. Η γυναίκα δεν μπορεί να κλείσει έτσι απλά, ένα ζήτημα στο μυαλό της.

3 πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου, δεν μπορεί να κλείσει ένα θέμα στο μυαλό της

Απλώς, σκέψου ότι έχεις ένα θέμα στο κεφάλι σου που θες να λύσεις και ξαφνικά κάτι άλλο πετάγεται. Το πιο πιθανό είναι να επικεντρωθείς στο πρώτο πρόβλημα μέχρι να το λύσεις. Μάντεψε, η γυναίκα σου δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Θα συνεχίσει το μοτίβο, ψάχνοντας τι θα κάνει για να τα λύσει όλα. Όταν λοιπόν, κάτι την απασχολεί, όπως για παράδειγμα ένα περιστατικό στη δουλειά της, θα αναλύσει τα πάντα.

Τι θα πει το αφεντικό της, οι συνάδελφοι της, ποιος θα είναι με το μέρος της, τι θα γίνει την επόμενη μέρα κ.ο.κ. Την αγαπάς και δε θες να στενοχωριέται, γι αυτό σίγουρα δεν μπορείς να της πεις απλά σταμάτα να το σκέφτεσαι, δε θα καταλάβει καν τον λόγο που το πρότεινες. Είναι σαν να μειώνεις τις σκέψεις της και το πόσο σημαντικές είναι. Θέλει πάντα να δράσει και να λύσει αυτά πού έχουν κολλήσει στο κεφάλι της.

Δες επίσης: 6 Φράσεις που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα!

3. Η γυναίκα σου θέλει να σε νοιώθει ως σύμμαχο της

3 πράγματα που δεν ξέρεις για το πως σκέφτεται η γυναίκα σου, πως να την στηρίξεις όταν έχει ένα πρόβλημα

Δες επίσης: 4 Λόγοι που οι σχέσεις αντίθετων χαρακτήρων δεν κρατάνε!

Δείξε της πως λυπάσαι για το πως νιώθει και ρώτησε την αν μπορείς να κάνεις κάτι για να νιώσει καλύτερα. Δε θέλει να βρεις τη λύση αλλά να είσαι δίπλα της, αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό για μια γυναίκα. Ασφάλεια, στήριξη και φροντίδα. Την επόμενη φορά που θες να της πεις “μην το σκέφτεσαι”, απλά μην το κάνεις.  Τώρα που ξέρεις, ότι έχει τόσο πείσμα να τα λύνει όλα εδώ και τώρα, κάνε αυτό που πρέπει.

Πρότεινε της να κάνετε κάτι μαζί το βράδυ για να χαλαρώσει και να νιώσει καλύτερα. Ή άκουσε τις σκέψεις της για το πως θέλει να λύσει ένα ζήτημα και ενθάρρυνε τη. Αν αυτό θα την κάνει να νιώσει καλύτερα τότε μην τη σταματήσεις. Όταν λοιπόν, της δείξεις ότι είσαι στηρικτικός και μπαίνεις στη διαδικασία να την ακούσεις, αυτό στο μυαλό της μεταφράζεται ως αγάπη και ευγνωμοσύνη που είσαι δίπλα της.  Με αυτό το τρόπο, η γυναίκα σου, πιο εύκολα θα δει πόσο την αγαπάς και τη νοιάζεσαι. Είναι απλό, η επικοινωνία  και η κατανόηση πάντα είναι τα πιο σημαντικά σε μια σχέση.

Related Posts