ζευγάρι χαρούμενο

7 Κινήσεις των γυναικών που οι άντρες παρεξηγούν εύκολα!

by theman

Πολλές φορές οι γυναίκες κάνουν κινήσεις, χειρονομίες ή λένε πράγματα που οι άντρες παρεξηγούν και λαμβάνουν ως φλερτ. Μερικές φορές αυτό δεν είναι κακό γιατί σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο που σου κινεί το ενδιαφέρον. Από την άλλη, ίσως να είναι και μια αρκετά αμήχανη κατάσταση!

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και συχνά οι άντρες παρερμηνεύουν. Έτσι, θα είσαι ενημερωμένος και την επόμενη φορά που θα λάβεις μπερδεμένα σήματα θα ξέρεις τι να κάνεις!

7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και οι άντρες παρερμηνεύουν!

 

1. Αποδέχεται τις προσκλήσεις σου χωρίς δεύτερη σκέψη

αποδέχεται τις προσκλήσεις σου

Της κάνεις μια πρόταση για έξοδο και αποδέχεται κατευθείαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Είναι αρκετά συνηθισμένο οι γυναίκες να βγουν για φαγητό ή για ποτό με έναν άντρα που τον θεωρούν φίλο τους χωρίς να αποζητούν κάτι ερωτικό από αυτούς. Πολλές φορές μπορεί να θεωρήσεις λανθασμένα ότι αυτό είναι ένα σημάδι ερωτικού ενδιαφέροντος.

Δες επίσης : 5 Πρωτότυπα μέρη για να τη βγάλεις για ραντεβού!

2. Σε κοιτά επίμονα

σε κοιτά επίμονα

Αυτή η παρεξήγηση προκαλείται από τον τρόπο που σε κοιτά μια γυναίκα. Είναι γεγονός ότι οι άντρες ανταποκρίνονται πολύ εύκολα σε ένα νεύμα ή ένα βλέμμα ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σημασία πίσω από αυτό. Οπότε, είναι αρκετά πιθανό τέτοιες συμπτωματικές κινήσεις να παρεξηγηθούν.

3. Γέρνει προς το μέρος σου για να σου μιλήσει

γέρνει προς το μέρος σου

Αυτή είναι μια από τις πιο έντονα παρερμηνευμένες κινήσεις αφού οι αποστάσεις μεταξύ σας μικραίνουν και υπάρχει φυσική επαφή. Τα πρόσωπα σας πλησιάζουν και ασυναίσθητα σου έρχεται στο μυαλό η πιθανότητα του φιλιού. Πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τα σημεία του σώματος της που αγγίζουν τα δικά σου για να μπορέσεις να καταλάβεις εάν ενδιαφέρεται ή όχι. Γενικά, σε αυτές τις περιπτώσει, η συνολική γλώσσα του σώματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!

4. Σου στέλνει μηνύματα ρωτώντας για εσένα

σου στέλνει μήνυμα

Σου στέλνει μήνυμα να δει τι κάνεις. Προσπαθεί να δείξει ενδιαφέρον και ευγένεια αλλά εσύ μπορεί να το θεωρήσεις ως ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν είναι κακό να παρεξηγήσεις μια τέτοια κίνηση σκεπτόμενος ότι εκείνη μπήκε στη διαδικασία να σε σκεφτεί και να σου στείλει μήνυμα, παρόλα αυτά το ενδιαφέρον δεν είναι πάντα ερωτικό. Επιπλέον, όταν η επικοινωνία δεν είναι για κάποιον επείγον σκοπό, είναι αρκετά εύκολο να παρεξηγηθεί από την πλευρά του άντρα.

Δες επίσης : Πως να φλερτάρεις με μηνύματα μια γυναίκα!

5. Σε πλησιάζει και ξεκινάει τη συζήτηση

ξεκινάει τη συζήτηση

Μια τέτοια κίνηση λαμβάνεται ως ερωτικό ενδιαφέρον αφού η γυναίκα σε πλησιάζει και σου ξεκινάει τη συζήτηση χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Μπορεί εκείνη να μην έχει κάποιον ερωτικό σκοπό, όμως είναι αρκετά εύκολο να παρερμηνεύσεις αυτή την κίνηση. Μην επικεντρωθείς στο γεγονός ότι ήρθε και σου μίλησε, αλλά στο θέμα της συζήτησης και σε αυτά που σου λέει. Έτσι, ίσως να σου είναι πιο εύκολο να αποκρυπτογραφήσεις τα μηνύματα που σου στέλνει!

Δες επίσης : 30 Έξυπνες ερωτήσεις για να ξεκινήσεις μια συζήτηση!

6. Σε προσκαλεί εκείνη για φαγητό

σε προσκαλεί για φαγητό

Για εκείνη ίσως να είναι ένα απλό γεύμα. Σου συμπεριφέρεται όπως θα συμπεριφερόταν σε μια φίλη της και σε προσκαλεί για φαγητό για να συζητήσετε ή να περάσετε την ώρα σας. Είναι λογικό να παρεξηγήσεις μια τέτοια κίνηση αφού ένα γεύμα παραπέμπει σε κάτι πιο ρομαντικό ή σε ραντεβού.

7. Κάθεται πάντα κοντά σου

κάθεται πάτα κοντά σου

Είστε έξω για ποτό με παρέα και εκείνη κάθεται δίπλα σου και είναι πιο διαχυτική μετά από λίγα ποτά. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που οι γυναίκες αγγίζουν τους άντρες χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι και οι άντρες το λαμβάνουν αλλιώς. Η διαχυτικότητα είναι κάτι που συμβαίνει και στα δυο φύλα όταν έχουν προηγηθεί μερικά ποτά και η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή, οπότε μη βιαστείς με τα συμπεράσματα σου!

Είναι αρκετά λογικό οι άντρες να παρεξηγούν και να παρερμηνεύουν τις κινήσεις των γυναικών  κάποιες φορές. Προσπάθησε να βλέπεις τη συνολική εικόνα και όχι μεμονωμένα περιστατικά για να δεις εάν ενδιαφέρεται τελικά ή όχι! Έτσι και αλλιώς, όλοι έχουμε παρερμηνεύσει διάφορες συμπεριφορές ανά διαστήματα οπότε μη νιώθεις άβολα!

Related Posts