άντρας γυναίκα φτιάχνει παπιγιόν καταλάβεις αν φλερτάρει

Πως θα καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν απλά είναι φιλική!

by tzinav

Μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους φιλικοί με τους άλλους. Αυτό καμιά φορά καθιστά δύσκολη τη διάκριση μεταξύ φλερτ και απλής ευγένειας. Αν σου αρέσει μια κοπέλα λοιπόν μπορεί να μην είναι εύκολο για σένα να καταλάβεις αν απλά σε συμπαθεί ή αν σε φλερτάρει. Έτσι, μπορεί να κολλάς να κάνεις το επόμενο βήμα.

Παρόλο που ομολογουμένως κάτι τέτοιο δε διαχωρίζεται πολύ εύκολα υπάρχουν μερικά σημάδια που λειτουργώντας συνδυαστικά, θα σε βοηθήσουν να βγάλεις άκρη. Δες λοιπόν πως μπορείς να καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν απλά είναι φιλική!

6 Σημάδια ότι σε φλερτάρει!

 

1. Σε κοιτάει στα μάτια με διάρκεια

κοπέλα αγόρι κοιτιούνται έντονα καταλάβεις αν φλερτάρει

Η οπτική επαφή είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα σημάδια ότι σε φλερτάρει. Φυσικά το ότι απλά σε κοιτάει όταν μιλάς δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε θέλει. Αν όμως παρατηρείς ότι σε κοιτάει έντονα και με διάρκεια τότε αυτό ίσως είναι το δικό της πράσινο φως.

Δες επίσης: 5 Κακές συνήθειες που έχεις όταν φλερτάρεις!

2. Βρίσκει αφορμές για να σε αγγίξει

άντρας γυναίκα φτιάχνει παπιγιόν

Αν η κοπέλα που σε ενδιαφέρει βρίσκει αφορμές για να σε αγγίξει τότε ίσως επιδιώκει κάτι παραπάνω από μια τυπική ή φιλική σχέση. Ένα διακριτικό άγγιγμα στον ώμο, στο χέρι ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να είναι ο τρόπος της να σου δείξει το ενδιαφέρον της για εσένα.

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να της μείνεις αξέχαστος στο πρώτο ραντεβού!

3. Αναφέρει τακτικά ότι είναι single

κοπέλα άντρας συζητάν κρατάνε σημειωματάριο

Μια ακόμα ένδειξη ότι μια κοπέλα θέλει κάτι παραπάνω από μια τυπική επαφή είναι το ότι αναφέρει σε κουβέντες σας ότι είναι ελεύθερη. Εννοείται ότι μια τέτοια πληροφορία μπορεί να τύχει να αναφερθεί σε πολλές φιλικές συζητήσεις, αλλά αν παρατηρείς ότι αναφέρεται που και που στο status της ως single τότε πιθανό αυτό να συμβαίνει για να σου δείξει ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη σχέση που να μπαίνει εμπόδιο στη μεταξύ σας.

4. Σε ρωτάει πράγματα σε βάθος

άντρας γυναίκα μιλάνε πίνουν καφέ

Σε μια φιλική κουβέντα τα πράγματα είναι συνήθως πιο χαλαρά και ανάλαφρα. Αν όμως βλέπεις ότι μια κοπέλα στέκεται σε λεπτομέρειες και εμβαθύνει στη συζήτηση σας τότε ίσως το ενδιαφέρον της δεν είναι μόνο φιλικό. Μια τέτοια κίνηση υποδηλώνει ότι θέλει να σε μάθει καλύτερα και να της ανοιχτείς.

Δες επίσης: Πως να προσεγγίσεις μια γυναίκα στην ίδια παρέα!

5. Σου δίνει όλη της την προσοχή

κοπέλα αγόρι κοιτιούνται μάτια καταλάβεις αν φλερτάρει

Αν βλέπεις ότι όταν μιλάς σε προσέχει πολύ, έχοντας το σώμα της στραμμένο στη μεριά σου τότε ίσως αυτό είναι ένα καμπανάκι. Μάλιστα, αν έχεις προσέξει ότι θυμάται λεπτομέρειες που άλλοι δε δίνουν σημασία τότε αυτό σημαίνει ότι την ενδιαφέρει ότι λες. Και κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν κάποιος μας αρέσει κι όχι όταν θέλουμε να είμαστε απλά ευγενικοί.

6. Δίνει μερικά μη λεκτικά σημάδια

γυναίκα παίζει με μαλλιά αγόρι

Το φλερτ εκδηλώνεται και με μερικά ακόμα μη λεκτικά σημάδια. Ένα από αυτά που χαρακτηρίζει τις γυναίκες είναι το παιχνίδι με τα μαλλιά. Το ίδιο ισχύει και για το δάγκωμα των χειλιών. Είναι κινήσεις αμηχανίας που εκδηλώνονται κυρίως κατά τη διάρκεια του φλερτ. Ακόμα, αν έχεις προσέξει ότι όταν πρόκειται να συναντηθείτε είναι ιδιαίτερα περιποιημένη τότε ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί θέλει να σε εντυπωσιάσει.

Μπορεί μεμονωμένα οι παραπάνω συμπεριφορές να μην είναι ξεκάθαρες αλλά αν μια κοπέλα συγκεντρώνει μερικές από αυτές τότε μάλλον είσαι σε καλό δρόμο!

Related Posts