Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα για γυναίκες

7 Πρωτότυπα δώρα για γυναίκες!

by tzinav

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που όλοι μας κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Σίγουρα λοιπόν κι εσύ θα παιδεύεσαι θα βρεις τι δώρο να πάρεις στις γυναίκες της ζωής σου, είτε είναι η κοπέλα, είτε η μαμά σου, η αδερφή σου ή κάποια φίλη. Και μιας που εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο συναισθηματικές, η καλύτερη ιδέα είναι τα προσωπικά δώρα που είναι πρωτότυπα και δείχνουν τη σκέψη σου.

Αν λοιπόν σπας το κεφάλι σου να βρεις τι να δωρίσεις φέτος τις γιορτές σου έχουμε τη λύση, η οποία λέγεται myikona! Ανακάλυψε 7 ξεχωριστά προσωπικά δώρα που αρέσουν σε όλες τις γυναίκες!

7 Προσωποποιημένα δώρα που θα ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα!

1. Κούπα με φωτογραφία

κούπα με τυπωμένη φωτογραφία

Αν θέλεις η αγαπημένη σου να σε σκέφτεται κάθε φορά που πίνει τον καφέ της τότε τις φετινές γιορτές δώρισε της μια κούπα που θα έχει τυπωμένη μια φωτογραφία σας.  Εκτός από τη φωτογραφία μπορείς να τυπώσεις όποιο άλλο μήνυμα εσύ θέλεις. Θα βρεις όλες τις τέλειες κούπες εδώ.

2. Μαξιλάρι με φωτογραφία σας

μαξιλάρια φωτογραφία ονόματα

Μια υπέροχη ιδέα για δώρο στην κοπέλα ή ακόμα και στη μητέρα ή την αδερφή σου είναι να τυπώσεις σε ένα μαξιλάρι μια αγαπημένη φωτογραφία σας. Εκτός από τη φωτογραφία μπορείς φυσικά να γράψεις κάποιο μήνυμα και τα ονόματα σας. Αν μάλιστα στον παραλήπτη του δώρου αρέσει η λάμψη μπορείς να διαλέξεις μαξιλάρια με πούλιες! Το σίγουρο είναι ότι το δώρο σου θα είναι άκρως εντυπωσιακό! Θα βρεις όλα τα υπέροχα μαξιλάρια εδώ.

Δες επίσης: 6 Δώρα-εμπειρίες που θα εκτιμήσει κάθε γυναίκα!

3. Προσωπικό ημερολόγιο για το 2021

ημερολόγιο φωτογραφία ζευγάρι

Αυτή είναι η περίοδος που οι περισσότεροι από εμάς προμηθευόμαστε τα ημερολόγια για την επόμενη χρονιά. Αν θέλεις η κοπέλα σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο να έχει ένα ημερολόγιο που να της θυμίζει εσένα τότε δώρισε της ένα ημερολόγιο με τυπωμένη μια φωτογραφία σας. Θα βρεις εδώ το μοναδικό αυτό δώρο.

4. Παζλ με προσωπικές σας στιγμές

παζλ φωτογραφία ζευγάρι

Τα παζλ είναι η εμμονή της χρονιάς! Όλοι μας περάσαμε ώρες φέτος κάνοντας παζλ. Αντί λοιπόν να αγοράσεις ένα απρόσωπο και κλασικό παζλ μπορείς να παραγγείλεις ένα με μια φωτογραφία σας και κάποιο προσωπικό μήνυμα. Θα βρεις όλες τις επιλογές που έχεις σε προσωποποιημένα παζλ εδώ.

5. Πίνακας σε καμβά

πίνακας καμβά φωτογραφία προσωπικά δώρα γυναίκες

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν οι διακοσμητικοί πίνακες; Αν μάλιστα έχουν τυπωμένη μια φωτογραφία σας τοτε δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιαστεί με το δώρο σου. Με μερικά κλικ μπορείς να παραγγείλεις μια  εκτυπωμένη φωτογραφία σας σε καμβά υψηλής ποιότητας και να προσθέσεις ότι άλλο θέλεις σε κείμενο. Μπορείς να αγοράσεις τους μοναδικούς πίνακες σε καμβά εδώ.

Δες επίσης: 10 Εξαιρετικά δώρα για να κάνεις σε μία γυναίκα τα Χριστούγεννα!

6. Photobook με λόγους αγάπης

βιβλίο φωτογραφίες ζευγάρι προσωπικά δώρα γυναίκες

Ένα πανέξυπνο δώρο για την κοπέλα σου είναι ένα άλμπουμ φωτογραφιών στο οποίο θα αναγράφεις 10 λόγους για τους οποίους την αγαπάς! Είναι ένα άκρως ρομαντικό δώρο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και σίγουρα θα την συγκινήσει! Αν θέλεις λοιπόν να ενθουσιάσεις την κοπέλα σου θα βρεις το photobook εδώ!

Δες επίσης: 6 Φανταστικά Χριστουγεννιάτικα δώρα για το ταίρι σου!

7. Κάδρο με φωτογραφίες

κάδρο φωτογραφίες ζευγάρι προσωπικά δώρα γυναίκες

Δες επίσης: 5 Έξυπνα δώρα για γυναίκες!

Οι φωτογραφίες είναι ένα από τα καλύτερα ενθύμια. Και ένα κάδρο με φωτογραφίες σας είναι ένα υπέροχο, συναισθηματικό διακοσμητικό για το σπίτι που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει. Μπορείς να το αγοράσεις εδώ.

Related Posts