lies-in-couple

8 Σημάδια ότι η κοπέλα σου δεν είναι κατάλληλη για σένα!

by theman

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν είσαι πολύ καιρό με κάποιο άτομο δεν είναι και πολύ φανερά. Όμως, υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν πως η κοπέλα σου δεν είναι και πολύ κατάλληλη για σένα!

Μιλάμε πάντα για σχέσεις που το βλέπετε σοβαρά, είστε καιρό μαζί και θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί. Πρόσεξε καλά την καθημερινότητά σας, κι αν παρατηρήσεις κάτι από τα παρακάτω είναι καλό να το εξετάσεις λίγο περισσότερο. Άλλωστε, είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε με έναν σύντροφο που όχι μόνο αγαπάμε και νιώθουμε έλξη, αλλά και που είναι κατάλληλος για μας μακροπρόθεσμα έτσι ώστε να μπορούμε να ζήσουμε μαζί.

Τι δείχνει ότι δεν είσαι με τη σωστή κοπέλα;

1. Δεν διασκεδάζετε όταν είστε μαζί

zevgari kavgadizei

Κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά ειδικά όσο περνάει ο καιρός είναι απίστευτο το πόσο μπορούμε να δικαιολογηθούμε για να πείσουμε τους εαυτούς μας πως όλα πάνε καλά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην αναλύετε υπερβολικά όσα νιώθετε. Αν πιάνετε τον εαυτό σας να μην αισθάνεται καλά σε περιστάσεις μαζί της που θα έπρεπε να σας χαροποιούν, δώστε προσοχή σε αυτό το συναίσθημα. Όλοι μας αξίζουμε να έχουμε ένα άτομο που ακόμα και τα πιο βαρετά ή κουραστικά πράγματα τα κάνει διασκεδαστικά, όχι το ανάποδο.

2. Δε νοιάζεται για τα όνειρά σου

jealousy in couples

Καλά, αυτό δεν δικαιολογείται καν. Έχεις όνειρα να κάνεις τη δική σου επιχείρηση, να δουλέψεις σε μια μεγάλη εταιρεία, να κάνεις ένα συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. Ίσως οι δικές της ασχολίες να απέχουν από τις δικές σου και να μην καταλαβαίνει πολύ καλά τη δουλειά σου, αλλά αν είναι σωστή σύντροφος θα σε στηρίξει έτσι κι αλλιώς! Θα δείξει ενδιαφέρον για τις περιγραφές σου, θα σε ακούσει όταν θες να μιλήσεις για αυτό και θα σου πει σε τι είσαι καλός και τι πρέπει να βελτιώσεις για να τα καταφέρεις.

3. Δεν κάνει αυτά τα μικρά, καθημερινά πράγματα

lies-in-couple

Δεν της αρέσουν κάποιες μικρές, καθημερινές συνήθειες. Δε σου στέλνει γλυκά μηνύματα, δε σε αγκαλιάζει όταν έρχεσαι σπίτι. Αυτά τα μικρά πράγματα ίσως δεν δείχνουν τόσο σημαντικά, αλλά στην πραγματικότητα η απουσία τους σου αφήνει ένα κενό. Σκέψου μια κοπέλα που πάει να αγοράσει τον αγαπημένο της καφέ και σου τηλεφωνεί για να ρωτήσει αν θέλεις και εσύ κάτι. Αυτές οι μικρές, καθημερινές λεπτομέρειες που σου βγαίνουν αβίαστα είναι που κάνουν τη διαφορά και αποδεικνύουν ότι η σύντροφός σου νοιάζεται για σένα.

4. Δε σου δίνει απλά “το χρόνο σου”, αλλά σε αγνοεί

Το να θέλει κάποιος τον χρόνο του μέσα στην ημέρα και να μην είστε συνέχεια σαν τον τέντζερη με το καπάκι, είναι όχι μόνο φυσιολογικό αλλά επιβάλλεται κιόλας. Αν όμως φτάσετε στο άλλο άκρο και νιώθεις ότι περνάει καλύτερα χωρίς εσένα ή δεν της κάνει ιδιαίτερη αίσθηση που σε βλέπει μπροστά της, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Όλοι μας αξίζουμε συντρόφους που μας βλέπουν σαν θεούς, και νιώθουν πάντα χαρούμενοι όταν μας βλέπουν.

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για να έχεις μια υγιή σχέση!

5. Δεν είναι διαθέσιμη ούτε εκφραστική συναισθηματικά

couple and social media

Το να έχεις μια μακροχρόνια σχέση σημαίνει και ότι αφοσιώνεσαι συναισθηματικά και ανοίγεις την καρδιά σου, αλλιώς γιατί να είστε μαζί; Άλλο να είναι πιο εσωστρεφής από εσένα και να εκφράζει αυτά που νιώθει για σένα με άλλον τρόπο και άλλο να μην κάνει ακόμα και αυτά που θα περίμενες μετά από κάποιον καιρό και σύμφωνα με τον χαρακτήρα της. Υπάρχουν τόσα άτομα που θέλουν να δώσουν, να εκφράσουν και να πάρουν αγάπη, άρα εσείς γιατί να είστε με μια συναισθηματικά κλεισμένη;

6. Δεν σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος

couple and mobile phone

Βασικό κομμάτι των συντρόφων είναι να είναι απόλυτοι φαν σου, να σου θυμίζουν τα καλά σου όταν τα ξεχνάς, αλλά και να σου δείχνουν ταυτόχρονα τι μπορείς να βελτιώσεις για να γίνεις ακόμα πιο υπέροχος και να προχωρήσεις ακόμα πιο μπροστά. Εάν δεν σε εμπνέει να εξελίσσεσαι ή ακόμα χειρότερα σε βλέπει ανταγωνιστικά και σε υποσκάπτει, τι λόγο έχεις να είσαι μαζί της;

7. Έχετε θέματα με τους φίλους σας

friends

Ακόμα κι αν δεν κάνει η ίδια παρέα με τους φίλους σου χωρίς εσένα ή εσύ με τους δικούς της, τουλάχιστον όταν βρίσκεστε προσπαθείτε να γνωριστείτε και περνάτε όμορφα. Αν έχει εμπιστοσύνη σε εσένα, έχει και στην επιλογή των φίλων σου, ενώ αυτό ισχύει και αντίστροφα. Και, προς Θεού, αν δεις ότι προσπαθεί να σε αποξενώσει από τους φίλους σου, αυτό σημαίνει κατευθείαν συναγερμό! Η σωστή σύντροφος σέβεται τους φίλους σου, ξέρει ότι έχεις ζωή και έξω από τη σχέση σας και δεν σε ζηλεύει χωρίς λόγο.

8. Έχετε θέματα με τις οικογένειές σας

father son outfit

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για την οικογένεια, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό. Κανείς σωστός σύντροφος δεν προσπαθεί να αποξενώσει κάποιον από την οικογένειά του, ενώ αν υπάρχουν θέματα προσπαθεί να τα λύσει ήρεμα και πολιτισμένα. Μπορεί να μην είναι κολλητοί μεταξύ τους, αλλά η σωστή κοπέλα σίγουρα νοιάζεται για την οικογένειά σου επειδή νοιάζεται για σένα, τουλάχιστον αν την έχεις συστήσει στους δικούς σου και το πάτε σοβαρά.

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να έχεις μια καλύτερη καθημερινότητα με τη σύντροφό σου!

Αυτά είναι τα 8 σημεία-κλειδιά που πρέπει να προσέξετε, αν θέλετε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση. Ίσως μπορείτε να τα δουλέψετε, αλλά καλό είναι να σκεφτείτε και την πιθανότητα να μην είστε με την κατάλληλη σύντροφο. Αυτό, φυσικά, το ξέρετε μόνο εσείς. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να πάτε και σε έναν ψυχολόγο ή σύμβουλο σχέσεων που θα σας βοηθήσει. Στις μέρες μας όχι μόνο δεν (πρέπει να) είναι πλέον ταμπού, αλλά είναι και απολύτως ωφέλιμο!

Related Posts